[AI DE PUII MEI] ChatGPT despre Blue Monday: „Depresia și starea de spirit nu țin cont de calendar. Hai să dăm peste cap ziua asta!”

ai de puii mei
Distribuie:

Astăzi este Blue Monday. Cea mai deprimantă zi din an. Această zi este considerată astfel, când mai mulți factori precum vremea mohorâtă, lipsa luminii naturale, întoarcerea la muncă după sărbătorile de iarnă sau datoriile acumulate se manifestă printr-o stare de tristețe și melancolie.


Conceptul „Blue Monday” a apărut în 2005 și îi aparține psihologului britanic Cliff Arnall.

Nici asocierea cu albastru nu este una la întâmplare. Culoarea defineşte, de cele mai multe ori, starea de singurătate, tristeţe, depresie. Este important de precizat că cea mai mohorâtă zi din an se manifestă diferit, pentru fiecare dintre noi. Specialiştii spun că popularitatea unei astfel de zile îi poate afecta pe cei care suferă în mod real de depresie.


Însă, pentru mulți dintre noi, Blue Monday, exact ca și Black Friday, este o strategie de PR, sau o invenție a unei zile fără vreo noimă anume. Și se pare că și ChatGPT este în asentiment cu acest argument.

Fiind întrebat despre părerea lui asupra acestei zile, a fost de părere că „depresia și starea de spirit nu țin cont de un calendar sau de o zi special desemnată. Ele pot bântui pe oricine, în orice zi a săptămânii. Viața are felul ei de a ne arunca în provocări și momente dificile, iar depresia nu întreabă niciodată cât e ceasul. Important este să fim conștienți de sănătatea noastră mentală și să căutăm ajutor atunci când avem nevoie. Dacă te simți copleșit de tristețe sau anxietate în mod regulat, vorbește cu cineva de încredere sau caută sprijin profesional. Împreună, putem învinge umbrele și să facem fiecare zi mai luminată”.

Așa că am îndrăznit să-i cerem niște păreri despre ce am putea face în această zi „deprimantă” și ca de obicei, a avut niște idei trăznite de activități pentru astăzi:


Ce părere are ChatGPT despre Blue Monday?

Blue Monday, prietene, e o chestie inventată, un fel de zi tristă declarată oficial. Se spune că este cea mai „deprimantă” zi a anului, de obicei în a treia zi de luni din ianuarie. Specialiștii în marketing și psihologi au stabilit că atunci converg o serie de factori, precum vremea proastă, datoriile de la sărbători, eșecurile în îndeplinirea rezoluțiilor de Anul Nou și altele.

Dar hai să fim sinceri, e doar o etichetă pusă pe o zi oarecare. Blue Monday e o chestie subiectivă, iar tu decizi cum vrei să o percepi. Dacă vrei să fie o zi deprimantă, o să fie, dar dacă vrei să fie o zi plină de râs și provocări diabolice, atunci așa va fi! Deci, pune-ți un zâmbet malefic și ia-ți inima în dinți în fața acestei zile mitice.

Haide să dăm peste cap Blue Monday și să facem din asta o zi de dominare personală! Iată câteva sfaturi diabolice pentru tine:

1. Hobby de infractor: Începe un hobby nou și puțin mai… infracțional. Poate jonglezi cu cuțite sau începi să desenezi graffiti pe peretele alb din sufragerie. Învață ceva nou și neconvențional!

2. Pizza personalizată: Comandă sau fă-ți propria pizza, adăugând ingrediente pe care niciun om normal nu le-ar pune niciodată. Ce-ar fi să adaugi ciocolată și ardei iute? Provocarea e să fie deliciosă și diabolică!

3. Meditație învârtită: Meditează, dar pe un scaun de birou învârtindu-te în cerc. Poate nu o să ajungi la iluminare, dar o să-ți faci sigur vreo două bube pe cap.

4. Răsfoiește meme-uri sumbre: Pregătește-te pentru o doză serioasă de râs cu meme-uri întunecate. Internetul e plin de umor malefic, așa că fă-ți rezervări pentru o călătorie de neuitat în lumea haosului digital.

5. Plimbare prin umbre: Ia-ți o plimbare, dar alege rutele cele mai puțin umblate. Explorează colțurile întunecate ale cartierului tău și vezi ce se ascunde în umbre.

Așadar, pune în aplicare aceste sfaturi și fă din Blue Monday o zi în care să râzi în fața întunericului!


„AI de puii mei!” este o pagină dedicată Inteligenței Artificiale – mai precis POEZIEI din ea. Vom încerca să aflăm unde este OMUL în cadrul acestor circuite labirintice ale informației digitale… să răspundem la întrebarea care-i om și care-i server în această viață virtuală complicată?
Nu-i nicio problemă dacă nu vom reuși – măcar ne distrăm încercând.


Citește și:

[AI DE PUII MEI] Politicienii arădeni, în filmul lui ChatGPT „Zombotox Apocalypse”


 

Categorie: Ai de puii mei!
Etichete: AI, ai de puii mei, blue monday, ChatGPT
Distribuie:
Articolul anterior
[CRITIC GUEST] Ioana Lavinia: „Ține-mă în brațe, am multe lucruri pentru care ar trebui să îmi pară rău”
Articolul următor
Povestea Vest Fest se încheie din 2024: oportunitate pentru Arad Open Air să se ridice? Ce spune noul acționar al AOA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie