[AI DE PUII MEI] Cum ar suna un plot de film de comedie cu Gheorghe Falcă în rol principal?

whatsapp image 2023 09 08 at 06.43.17 scaled
Distribuie:

V-a fost dor de el, așa-i? Puteți să răsuflați liniștiți, al nostru drăcușor virtual, Chat GPT, nu a dispărut, nici nu și-a dat demisia, ba a și revenit cu forțe proaspete.
Și (din păcate?… din fericire?… c-așa-filmul?) revine cu același faraon (că fiecare adunătură are faraonul pe care-l merită – asta reflecându-se inclusiv prin rezultatele voturilor democratice).


Avem un noroc la d`ăștia de semănăm cu ăla care a vândut tot, a cumpărat de toți banii un loz în plic și a câștigat un mandat de arestare pentru restul vieții.


Astfel, inspirați de începutul de vibe de weekend și de o melancolie cinefilă, i-am pus AI-ului circuitele în funcțiune până a scos un scenariu demn de Oscar, dar cu actori de mână a treia, dacă ne întrebați pe noi.

Ne gândim totuși, dacă noi am întrebat Inteligența Artificială, „cum ar suna un plot de film de comedie cu Gheorghe Falcă în rol principal?”, oare ce alte roluri avem prin acest plot și cine le joacă?

Mai ales că este un film despre Faraonul Falcă și orașul Aradpolis, cu piramide de ciocolată. Bine, asta dacă nu le-a mâncat Geanina Pistru pe toate până la actul final.

Hai să nu ne mai lungim, pregătiți popcornul și acțiune!


Titlu: „Falcă, Faraonul Aradului. Comedia Regală”

Sinopsis:
Gheorghe Falcă, faimosul „Faraon al Aradului,” este protagonistul acestei comedii haioase în care el se trezește într-o situație inedită: devine faraonul unui oraș imaginar numit „Aradapolis” într-o lume paralelă. Cu toată excentricitatea și umorul său caracteristice, Falcă trebuie să navigheze prin intrigile palatului, să-și facă loc printre nobilii excentrici și să rezolve problemele orașului fără a-și pierde titlul regal.

Actul I:
Falcă se trezește într-un oraș imaginar, unde este tratat ca un faraon așteptat de mult timp. El trebuie să învețe rapid protocolul palatului, limbajul regal și să se obișnuiască cu statura sa regală. Însă, în loc de Egipt, Falcă se află într-o lume în care există piramide de ciocolată și mumii dansatoare.

Actul II:
Umorul crește pe măsură ce Falcă trebuie să facă față cerințelor amuzante ale nobililor și cercurilor regale. El încearcă să modernizeze orașul Aradapolis, introducând politici de dezvoltare urbană și economie, dar se confruntă cu rezistența unor nobili bizar de conservatori și cu provocările unui sistem regal ciudat.

Actul III:
Falcă se implică într-o aventură comică pentru a rezolva o problemă majoră care amenință să distrugă Aradapolis. Cu ajutorul unui grup de prieteni excentrici și a unor invenții ingenioase, el încearcă să salveze orașul și să câștige inimile locuitorilor.

Actul IV:
Filmul se încheie spectaculos în care Falcă reușește să aducă schimbările necesare orașului Aradapolis, iar locuitorii îl aclamă ca pe un faraon adevărat. Cu toate excentricitățile și obstacolele, el se întoarce în lumea reală cu o nouă perspectivă asupra politicii și a rolului său în Arad.

Această comedie ar putea oferi un amestec de umor și învățături, arătând că schimbările pot fi aduse în orice context, chiar și într-un oraș imaginar, cu suficientă determinare și ironie. Gheorghe Falcă ar putea să strălucească în acest rol unic și amuzant ca „Faraonul Aradului”.


„AI de puii mei!” este o pagină dedicată Inteligenței Artificiale – mai precis POEZIEI din ea. Încercăm să aflăm unde este OMUL în cadrul acestor circuite labirintice ale informației digitale… să răspundem la întrebarea care-i om și care-i server în această viață virtuală complicată?
Nu-i nicio problemă dacă nu vom reuși – măcar ne distrăm încercând! 


 

Categorie: Ai de puii mei!
Etichete: AI, ai de puii mei, chat gpt, filme, Gheorghe Falca, piramide
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE 2] Șoferul FUGAR, BEAT și ÎNARMAT care a omorât băiatul de 15 ani azi-noapte în accidentul de la ieșire din Pâncota spre Seleuș a fost ARESTAT
Articolul următor
Dacă tot e să pierdem, măcar să facem egal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

basil muresan

Jocuri erotico-politice actualizate

Pentru că s-a terminat prima săptămână de concediu, și probabil v-ați plictisit deja de clasicele cătușe cu bureței și outfituri de doctoriță sau școlăriță jucăușă, vă propun alte role playing,…
parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…