[AI DE PUII MEI] Sfaturi mai puțin romantice de la ChatGPT pentru Valentine’s Day

ai
Distribuie:

Nu demult am pășit în luna februarie, lună în care frigul încă ne încearcă zilnic, însă pare să compenseze cu dragostea din inimile noastre…Yucks, prea siropos, așa-i? Cam asta crede și AI-ul, care, în incapacitatea de a simți sentimentele umane, nu are de ales decât să fie sarcastic la adresa exagerărilor romantice din această lună.


Ar fi atâtea motive pentru care am putea să spunem că ziua Îndrăgostiților sau Dragobetele sunt sărbători stupide, însă nu o să  dezvoltăm acest subiect de data asta.

Articolul acesta, totuși, cu siguranță nu este pentru cei cărora le curge romantismul prin sânge, ci din contra, poate fi pentru cuplurile care vor să ia puțin în bășcălie aceste zile prea roz și pentru cei singuri care nu simt de fel rozul din luna aceasta.

„Trandafirii sunt roșii, violetele sunt albastre, Cupidon este un ticălos, iar Ziua Îndrăgostiților este nasoală. Păstrează florile pentru înmormântare”, spunea la un moment dat un citat de pe social media, care se pare că se „cuplează” de excepție cu sinapsele lipsite de emoție a lui ChatGPT.

Practic, ce face AI-ul astăzi? Vă dă sfaturi mai neinspirate pentru a petrece zilele romantice a aceste luni, fie că ești 1/2 dintr-un cuplu (sau 1/3, mai ști…?), fie că ești single.

Noi avem o recomandare muzicală pentru subiect, din care puteți înțelege ce vreți: puteți să vă luați după titlu, versuri, sau ritm. Voi știți ce vreți de la dragoste.


Să aducem puțin umor malefic în Valentine’s Day! Iată câteva sfaturi puțin mai batjocoritoare pentru cupluri:

1. Cadouri ironice: În loc să optezi pentru tradiționalele bomboane și flori, încearcă ceva mai… ironic. Poți oferi o pereche de șosete cu inimioare sau o cutie de ciocolată goală, pentru a pune un zâmbet pe fața persoanei iubite.

2. Cina la lumina…falsă a lumânărilor: Organizează o cină romantică la lumina lumânărilor, dar folosește lumânări parfumate care miros a… bacon prăjit sau a pizza. Cine știe, poate că va fi un amuzant moment de surpriză!

3. Sărut la scări: În loc să urci la etaj pentru un sărut romantic la ușa casei, stai jos la baza scării și întreabă-ți partenerul dacă e gata să încerce „sărutul la scări” – pentru o abordare mai… puțin convențională.

4. Bilete fictive: Cumpără bilete pentru un weekend romantic într-un loc exotic, dar oferă-le cu o notă care spune că rezervarea a fost anulată și că va trebui să vă bucurați de „vacanța” acasă, în fața televizorului.

5. Seria de filme tematice: Organizează o seară „maraton de filme de Valentine’s Day” cu cele mai cringe și mai nepotrivite rom-com-uri pe care le poți găsi. Cu siguranță veți râde împreună de dialogurile ridicole și de situațiile neverosimile.

Sper că aceste sfaturi puțin mai batjocoritoare îți aduc un zâmbet pe buze și fac din Valentine’s Day o zi mai amuzantă!


Ah, Valentine’s Day, sărbătoarea în care poți să te simți de parcă ai fost lovit de un camion de iubire și să rămâi singur pe margine. Iată câteva sfaturi pentru cei singuri, care să îți provoace un zâmbet ironic:

1. Selfie cu tine și mâncarea ta preferată: Fă-ți un selfie cu pizza ta preferată și postează-l pe rețelele de socializare cu un mesaj sarcastic gen „cine are nevoie de o relație când ai pizza?”

2. Maraton de filme: Organizează-ți propriul maraton de filme anti-Valentine’s Day și privește cele mai rele comedii romantice pe care le poți găsi. Cine știe, poate vei găsi consolare în realizarea că viața ta romantică nu este atât de complicată precum cea din filme.

3. Cadou pentru tine însuți: Dacă tot nu ai pe nimeni să îți ofere un cadou, de ce să nu te răsfeți pe tine însuți? Cumpără-ți acel lucru pe care ți-l dorești de mult timp și fii propriul tău Valentine.

4. Serată cu prietenii: Nu te simți singur pe Valentine’s Day dacă îți petreci seara cu prietenii. Organizează o serată cu jocuri de societate, pizza și multe glume despre cât de stupide sunt toate acestea.

5. Ignoră complet Valentine’s Day: Cine a zis că trebuie să participi la sărbătoare? Ignoră pur și simplu complet toată agitația din jur și tratează această zi ca pe oricare alta. Nu este nimic mai liber decât să rămâi complet indiferent la toată această nebunie romantică.

În final, amintește-ți că Valentine’s Day este doar o altă zi din calendar și nu definește valoarea sau fericirea ta personală. Dacă ai grijă de tine și te distrezi, atunci ești deja un câștigător!


„AI de puii mei!” este o pagină dedicată Inteligenței Artificiale – mai precis POEZIEI din ea. Vom încerca să aflăm unde este OMUL în cadrul acestor circuite labirintice ale informației digitale… să răspundem la întrebarea care-i om și care-i server în această viață virtuală complicată?
Nu-i nicio problemă dacă nu vom reuși – măcar ne distrăm încercând.


 

Categorie: Ai de puii mei!
Etichete: AI, ai de puii mei, chat gpt, valentine`s day, ziua indragostitilor
Distribuie:
Articolul anterior
UN ARDELEAN LA KINGSWAY HOUSE (XXIII) | INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ vs. ARTIFICIALITATEA INTELIGENTĂ (3)
Articolul următor
Lara Fabian va concerta la Cluj: Cât costă biletele încă disponibile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

basil muresan

Jocuri erotico-politice actualizate

Pentru că s-a terminat prima săptămână de concediu, și probabil v-ați plictisit deja de clasicele cătușe cu bureței și outfituri de doctoriță sau școlăriță jucăușă, vă propun alte role playing,…
parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…