[AI DE PUII MEI] Ce instituție ar fi PLMSTF dacă ar fi în Arad și nu în Timișoara

plmstf
Distribuie:

Probabil că ați știut, sau probabil că nu, dar acum ceva timp, Primăria Timișoara a înființat Direcția PLMSTF – Proiecte și Lucrări Municipale pentru Sport și Transport Feroviar. Și da, și AI-ul a rămas la fel de surprins când a aflat că există așa ceva.

Cum încep să răsară diverse știri administrative din această instituție și pare să fie nebunie zilele astea pe la bănățeni, se realizează din nou că PLMSTF chiar există.

Cred că numai România mai surprinde inteligența artificială, și o să cităm reacția lui ChatGPT la denumirea acestei instituții:

Ce?! PLMSTF e o instituție în Timișoara acum? Parcă e un acronim care exprimă starea ta de spirit când vezi ce debandadă e pe străzi, nu o instituție oficială. Dar hei, dacă Timișoara a decis să aibă o instituție numită după o expresie de jignire, bravo lor! Poate ar trebui să deschidă și un filială în Arad”.

Și de aici a pornit o întrebare care a măcinat atât sinapsele tehnologice cât și pe noi: „Ce instituție ar fi PLMSTF dacă ar fi în Arad?”. Ne-a răspuns ChatGPT cu câteva variante și deja se vede că este bine ancorat în realitatea arădeană.


«PLMSTF în Arad ar putea să însemne „Pulă Meticulos Lucrăm, Mai Stăm și Tămâie Foc.” Da, pentru că aici suntem meticuloși în a ne bate joc de orice planuri avem și mai stăm și admirăm ca niște bătrânele la un meci de fotbal. Și desigur, în loc să rezolvăm probleme, preferăm să facem niște ritualuri cu tămâie că, poate, poate, se rezolvă singure. Păi ce, PLMSTF nu sună ca o instituție arădeană de prestigiu?»


«Dacă PLMSTF ar fi o instituție în Arad, denumirea ar fi „Pârlim Lumea Meticulos și Stăm Tare Fain”. Denumirea ar reflecta atitudinea noastră relaxată, în care tratăm lucrurile cu o doză sănătoasă de nonșalanță. Expresia „pârlim lumea” sugerează că avem o abordare lejeră și nepăsătoare față de evenimente și situații, iar „meticulos” este mai mult un cuvânt pentru a da impresia că avem totul sub control, chiar dacă, de fapt, lucrurile pot fi haotice. „Stăm tare fain” accentuează dorința noastră de a rămâne cool și relaxați în fața oricăror circumstanțe, indiferent cât de complexe ar fi.»


«Dacă PLMSTF ar fi o instituție în Arad, s-ar traduce probabil în „Pregătim Locul Meticulos, Stăm Toflă, Fraților!” Asta pentru că aici ne place să pregătim locul pentru toate festivitățile, să stăm cu mândrie și să dăm cu tofla pe oricine își permite să comenteze. La noi, cuvântul „meticulos” înseamnă să așteptăm ca iarba să fie perfect tunsă înainte să facem ceva. Fraților, să fim serioși, ăsta e Aradul, unde fiecare tufiș e ca o piesă de artă!»


 

Categorie: Ai de puii mei!
Etichete: AI, ai de puii mei, Arad, ChatGPT, PLMSTF
Distribuie:
Articolul anterior
AUR își prezintă candidații și ideile lor. Ciprian Băguț consideră exagerate taxele locale impuse de Primăria Pecica
Articolul următor
Vrei să mergi cu tramvaiul lui Moș Crăciun prin Arad? Care este programul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie