[AI DE PUII MEI] Politicienii arădeni, în filmul lui ChatGPT „Zombotox Apocalypse”

chatgpt
Distribuie:

Câte filme cu apocalise zombie ați văzut? Chiar dacă răspunsul este „destule”, ăsta cred că le-ar întrece pe toate.  ChatGPT-ul ne-a creat următorul concept de film cu zombie care ar putea să cucerească Hollywood-ul.

Știm că i-am dat o pauză la AI, dar știți cum e, de la ploaie i s-au mai fript niște siguranțe, de la frig și-a luat brainfreeze, dar acum și-a regăsit echilibrul în climatul românesc și își continuă treaba.

De data aceasta, cinefilia din el iese la iveală. Și-a canalizat stofa de regizor interior și a dus conceptul de „The Walking Dead” la cu totul alt nivel. La nivelul Aradului.

De la ce, sau de la cine ar porni o apocalipsă zombie în Arad? Normal că de la Falcă! Și normal că oamenii sunt infectați cu botox!

  • Citește și

https://www.criticarad.ro/ai-de-puii-mei-poezie-despre-prima-intalnire-romantica-dintre-falca-si-botox/

 

De acolo… rămâne de văzut.

În cazul în care va deveni realitate, vă recomandăm un ghid de supraviețuire:

Dacă v-ați pregătit moral și psihic, haideți să vedem ce scenarii a împletit ChatGPT între zombie și politicieni arădeni. Ah, era să uităm, și botox!


Titlu: Zombotox Apocalypse

Sinopsis: Într-un Arad pitoresc, politicienii se trezesc într-o apocalipsă zombie provocată de o infecție ciudată: botoxul. Gheorghe Falcă, europarlamentarul flamboaiant, devine primul „infectat” și îi transformă pe ceilalți politicieni în zombi cu o seringă de botox. Călin Bibarț, Lazăr Faur, Ilie Cheșa, Vlad Botoș, Iustin Cionca, Sergiu Bîlcea, Geanina Pistru și Mihai Fifor formează o echipă neobișnuită și amuzantă pentru a supraviețui și a dezvălui misterul din spatele acestei infecții.


Actul 1: Prima Doză de Haos. În timpul unei reuniuni politice, Falcă primește un lot de botox suspect. În timp ce își injectează botoxul, devine involuntar primul zombi. Ceilalți politicieni, inițial nedumeriți de comportamentul său ciudat, încep să simtă efectele transformării.


Actul 2: Botox și Rivalități Politice. Odată cu răspândirea infecției, politicienii încep să dezvolte trăsături zombie neobișnuite și să se confrunte cu rivalități politice din ce în ce mai absurde. Botoxul pare să amplifice nu doar buzele, ci și rivalitățile.


Actul 3: Escape Room Politic. Într-o încercare de a evita transformarea completă, politicienii se retrag într-un adăpost subteran guvernamental. Aici, își dau seama că trebuie să dezlege misterul din spatele seringii de botox și să găsească un antidot înainte ca toți să devină complet zombificați.


Actul 4: Competiții Zombi Absurde. Pe măsură ce infecția avansează, politicienii se găsesc implicați în competiții zombie absurde, de la dezbateri politice distorsionate până la campanii electorale bântuite. Umorul negru se amestecă cu suspense-ul într-un mod neașteptat.


Actul 5: Finalul Bizar. Cu o combinație de ingeniozitate, umor și câteva fiole de antidot, politicienii reușesc să revină la normalitate. Cu toate acestea, experiența îi schimbă, iar botoxul devine un simbol al umorului și al absurdului în politica lor.


Finalul: O Nouă Perspectivă Politică. În ciuda tuturor dificultăților, politicienii decid să abordeze politicile cu un umor mai mare și să își folosească lecțiile într-un mod neașteptat. „Zombotox Apocalypse” se încheie cu o perspectivă proaspătă asupra politicii, unde umorul devine un antidot la rivalități.


Sponsor oficial al filmului:

chatgpt falcă


„AI de puii mei!” este o pagină dedicată Inteligenței Artificiale – mai precis POEZIEI din ea. Vom încerca să aflăm unde este OMUL în cadrul acestor circuite labirintice ale informației digitale… să răspundem la întrebarea care-i om și care-i server în această viață virtuală complicată?
Nu-i nicio problemă dacă nu vom reuși – măcar ne distrăm încercând.


 

Categorie: Ai de puii mei!
Etichete: AI, ai de puii mei, botox, zombie apocalypse
Distribuie:
Articolul anterior
Nadia Murad, laureata Premiului Nobel pentru Pace, despre masacrul din Irak și cum a devenit Activistă pentru Drepturile Omului
Articolul următor
Au fost amenajate dulapuri sociale pentru oamenii fără adăpost din Sectorul 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie