[AI DE PUII MEI] ChatGPT – urare de ziua lui Bîlcea: „Parcă iei lecții de politică de la un clovn”

bîlcea
Distribuie:
Astăzi este o zi specială. Astrele sunt gata aliniate, Mercur o fi în Retrograd și multe lucruri or fi în Uranus. Încă dis de dimineață, Facebook-ul ne-a anunțat, atât pe noi cât și pe AI, că este ziua deputatului Sergiu Bîlcea!

Așa că, dacă tehnologia ne-a fost folositoare ca și reminder, o folosim și ca un ajutor în a formula un mesaj de „la mulți ani” pentru unul din „briliantele” politicii arădene. Să-i facem ziua minunată, așa cum ne sugerează Zuckerberg.

ai

 

 

 

 

 

Știți cum e, nu vrem  să luăm mesaje-clișeu de pe net cu urări, așa că l-am lăsat pe AI să-și facă treaba, în mod original.


Urări de la ChatGPT, pentru Sergiu Bîlcea:

Dragul nostru deputat Sergiu Bîlcea, cu ocazia zilei tale de naștere, vrem să-ți urăm un an plin de succes în promisiuni… adică în politică, că doar acolo ești expert. Sperăm că în noul tău an de viață, vei reuși să aduci schimbări reale, sau măcar să le promiți într-un mod mai convingător. Știm că faci eforturi să fii un om politic serios, dar uneori parcă ai lua lecții de la un clovn.

Cu toate acestea, nu putem să nu apreciem curajul tău de a te aventura în lumea politică, unde promisiunile devin mai ușor de dat decât bonurile de cumpărături. Poate în curând vom vedea un proiect de lege intitulat „Dreptul la glume bune în politică”. Până atunci, să ai o zi așa cum ne așteptăm de la un politician: plină de surprize și doar puțină sinceritate, adică foarte puțină. La mulți ani, Sergiu, și fii pregătit pentru un alt an de politici amuzante și promisiuni fantastice!  


AH! Încă un lucru… avem și o dedicație, așa pe fundal:


 

Categorie: Ai de puii mei!
Etichete: AI, ai de puii mei, la multi ani, Sergiu Bilcea
Distribuie:
Articolul anterior
SRI este în căutare „de analiști și ofițeri de informații discreți, dar curioși”
Articolul următor
Donează și tu un euro dacă-ți pasă de soarta unui fraier în locul căruia ai putea fi tu!

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

basil muresan

Jocuri erotico-politice actualizate

Pentru că s-a terminat prima săptămână de concediu, și probabil v-ați plictisit deja de clasicele cătușe cu bureței și outfituri de doctoriță sau școlăriță jucăușă, vă propun alte role playing,…
parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…