COCAINA este singura „victimă colaterală” a luptei fratricide dintre ONE și VESA… în rest au câștigat toți: medici, procurori, polițiști și spectatori

Distribuie:

 

Procesul „ONE man show vs. Vesa” a început cu o amânare. Fiind prima înfățișare, cum era de așteptat, normal că a început cu o amânare, însă lucrurile ce au apărut în dosar sunt noi și sunt WOW!
„Victima”, însuși marele cântăreț de manele One, detronat doar de Fuego și Ștefan Hrușcă pe național, iar pe plan local de nimeni, în perioada asta de „vedetă lovită” s-a lovit de o mică… mare bubică: cică la analizele care au presupus operația pe care a suferit-o victima, în loc de mici probleme gastrice a reieșit că One a consumat și niște cocaină. Adică mie, bărbat „mediu-sănătos” de 42 de ani, dacă aș fi mers la un control de sânge, maxim îmi ieșea colesterolul mărit… la măria-sa One, cocaina a surclasat restu analizelor și tot ce ieșea, ieșea puțin alb, medicii, rămânând praf de cât „ninge peste viața lui”, ca-n șlagăre. Dacă ne luăm după analize, vedem clar și motivul pentru care One și-a aruncat microfonu și și-a luat mânușile de box: omul era viteză. Probabil și ăla fiind motivul pentru care nu și-a luat KO din prima. A fost un fel de legitimă apărare cu cuțitul – sigur că infracțiune necuprinsă în Codul penal… dar nu-i Aradul ăsta un oraș care inventează infracțiuni pe bandă rulantă? Ba e!
Cum zice și Vesa însuși – care, ni, are și calități de filosof, nu numai mușchi… „cum crede unii”:

vesa citat

Problema dintre ăștia doi se putea rezolva la prețul corect – iar în viziunea lui One, prețul corect ar fi fost, cu tot cu „taxa de timbru” (că nu-i totuna să-i înțepi mațu unui boschet, unui profesor de liceu sau unui manelist!… e-n funcție de brand) „doar 55.000€” – cât a fost dispus să dea Vesa fiind „doar 20.000”. La auzul sumei oferite, au început brusc și durerile. Dialogul a fost simplu și la obiect.
One: Îmi dai 55.000€?
Vesa:Îți dau 20.000€ și o îmbrățișare.
One: Auuuh,mă doare!…
Și a rămas așa cu durerea aia – minus 35.000€ – bani pe care One suntem siguri că-i investea cu cap dacă-i avea: direct prin nas.

Vesa are și el vina lui în totalitate, dar nu una neapărat a unei „tentative de omor”: când ai în fața ta un om coxat la maxim, care te-a lovit primul, iar de disperare ai dat cu cuțitul (cuțit care ne mirăm că nu s-a îndoit în One corpul lui foarte bine lucrat cu multe linii). Dacă îl privim pe facebook (nu-ți dăm noi link, da găsești tu dacă ești curios), observăm că buba nu a fost atât de mare pentru el, manelistul susținând deja câteva concerte în care-l observăm foarte vesel…
Vinovați sunt amândoi – și credem că tot amândoi ar trebui să se întâlnească la un mic party și să se impace în stilul caracteristic… sperăm doar ca acolo să nu se certe pe farfurie și să înceapă alt scandal. Până la proba contrarie, Vesa s-a ales cu o tentativa de omor, iar One cu ceva dosărel de consum. Așa cum îl cunoaștem, One va ajuta ancheta și va spune de unde a cumpărat-o, sau (depinde cum îl prinzi) cine i-o fi băgat-o în microfon fără să știe?
Vom reveni cu amănunte, deci… că abia acum, după ce infracțiunile s-au terminat, încep alea faine!

Articole asociate:

[ACTUALIZARE 3] Daniel VESA – din beciul Poliției, în mansardă, la ARED. Interlopul care l-a înjunghiat pe manelistul Dinescu a fost plasat în AREST DOMICILIAR

Categorie: Pamflete
Etichete: cocaina, daniel vesa, one dinescu
Distribuie:
Articolul anterior
„Mândru Românaș / Mândră Româncuță” a fost tema Zilei Școlii Gimnaziale „Nicolae Bălcescu” [GALERIE FOTO]
Articolul următor
Florin Tripa: „Legea prevenirii, adoptată de Parlamentul României, vine în sprijinul mediului român de afaceri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie