Comisarul Călin Grui – șef la D.G.A.? O „mișcare de trupe ce parcă se cerea”… în contextul dat

necunoscutul
Distribuie:

 

Ca șef la Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, comisarul de poliție Călin Grui a strălucit prin acțiunile sale în așa fel încât i-a făcut pe toți ce s-au uitat înspre ele să le fileze un ochi (dacă nu chiar „toată lampa”) sau chiar să-i prindă flama, ca și atunci când sudezi fără mască, iar intervențiile prin care s-a făcut remarcat au pus o pată de culoare (chiar dacă nu cea potrivită) pe fondul cenușiu al comportamentului poliției arădene – în coada acestul articol puteți (re)citi câteva dintre ele, care l-au transformat în „omul negru din IPJ Arad”.

Iubit de comandanții săi direcți (ce inspector-șef nu iubește trădarea?) dar disprețuit și înjurat de tot restul colegilor (dacă și cu „Micul Bițiș” a reușit să intre în clinciuri pentru o femeie ușoară – chiar nu mai e nimic de argumentat suplimentar!), ce om mai potrivit decât el au găsi să umple golul – păzit degeaba de actualul șef Petru Bâgu – acum când, iată (pe 30 mai), Direcția Generală Anticorupție a împlinit 15 ani de la înființare?!

Călin Grui e TORTUL ANIVERSAR, deci, pe care noul adjunct al DNA „Central”, Codrin Gavra, susținut aproape cu vehemență de inspectorul-șef  Ioan Tamaș, se gândește să îl facă DGA Arad cadou – iar încununarea asta este pe cât de firească, pe atât de imorală, controversată și generatoare de discuții aprinse în cercurile de cunoscători ale culiselor poliției arădene… e așa cum trebuie să fie în contextul dat: unul confuz și schizofrenic deopotrivă.

Și-mai-cunoscătorii fenomenului însă comentează această aproape iminentă numire ca pe o „tragere pe linie moartă” a lui Grui – pentru că, în conformitate cu statistica reușitelor DGA Arad, această „dependință” (o amărâtă de cămară de dosare perisabile) a IPJ și DNA, acolo e  locul lui: nu la „mascați”, unde și-a dorit și nici la „arme”, unde a fost plasat, nici adjunct inspectorului-șef, așa cum și-a visat. Dacă iei în vedere că, în ăștia 15 ani, DGA Arad a făcut două dosare (dintre care unul ratat, iar celălalt… propriului lor coleg, amărâtul de George „plânge” Tabuia) – și asta nu pentru că Mereanu și oamenii săi ar fi incompetenți, ci pentru că departamentul, în sine, e inutil! – și că Grui a intrat în memoria colectivă a infracționalității prin acțiuni… nu în interesul cetățenilor, ci în dezinteresul Poliției, nici noi, dacă cumva am fi fost consultați, nu-i găseam un post mai bun din care să iasă la pensie!

Articole asociate:

Ce mai face comisarul Călin Grui, șeful de la „Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase”? Se înarmează cu informații explozive despre colegii lui și face jocuri PENALE… dar substanțiale din punct de vedere personal!

Pentru că „așa ne trebuie”! După ce a scos pistolul la un coleg polițist din cauza unei femei ușoare și a făcut „mascații” de râs… este șef la „Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase”

Când n-au pe cine bate, poliţiştii se bat între ei. BIŢIŞ Mic şi Călin GRUI – deliciul TRIBUNALULUI

Categorie: Pamflete
Etichete: calin grui, DGA Arad, politia arad, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
D.G.A.S.P.C.: „În județul Arad, adopția copiilor a cunoscut în fiecare an o creștere”
Articolul următor
Pasajul rutier din Micălaca este un proiect abandonat! „Constructorul a părăsit șantierul din lipsă de front de lucru și de soluții din partea autorităților liberale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie