Secția 1 Poliție Vlaicu percutează, totuși! Dacă doi boschetari se bat o seară-ntreagă pe stradă până se pișă unul pe altul, vin și-i cară de-acolo… dar numai dacă le trimiți filmarea

luchian noaptea
Distribuie:

– Ce-o fost aici, bro?… îl întreb pe martorul cel mai competent de pe „Luchian” (din orice unghi și la orice oră ai privi chestiile care se-ntâmplă la noi pe stradă).
– „Desene animate” – mă lămurește omul… și râdem, deodată cu cei maxim șase spectatori care au mai rămas de la show… plus băieții de la Profi.


Când am ajuns, se spărsese tămbălăul…  Am intrat în prelungiri pe Luchian, după ce ne-a alertat un vecin care se dusese după bere pentru acasă că „bă, voi stați și beți la bancă și n-auziți ce-i la 20 de metri de voi? Patru mașini de nino-nino or venit, că s-or bătut niște boscheți.”
Ne-am lăsat sticlele la pom, ne-am grăbit ca niște școlari care au întârziat la mate și am prins din meci ce s-a întâmplat de prin minutul 90+2 încolo, când mai rămăsese o singură mașină în scenă iar brigada de arbitri de la „Secția 1 Poliție Vlaicu” reușise, cu chiu, cu vai și cu emanții puturoase cu tot să-i bage-n „autospecială” pe cei doi boscheți care, de pe la 8, 8 și ceva seara până pe la 9 jumate s-au tot bătut, înjurat, scuipat și, într-un final apoteotic, s-au pișat unul pe altul în cel mai propriu sens al actului fiziologic (am primit și o filmare de 10 secunde cu scena respectivă… da, nohh, n-o suportăm nici noi, darămite internetul).


inkedpolitia luchian

 


„Pe ce dreaq erau?”… nu-ntrebați așa ceva în „Fortuna”, că acolo problema cea mai mare nu sunt halucinogenele pușcate combinate cu alcoale extrase din țiței – ci lipsa lor! Umblă omuleți hăbăuci pe străzi că nu mai au bani să-și ia haloperidol și-l înlocuiesc cu șoricioaică și cristal) de zici că ești în curtea unui spital de psihiatrie din care a evadat personalul admisistrativ cu tot cu medici.
Dacă nu ne credeți, plătiți-le o analiză de urină – veți învăța lucruri noi în materie de chimie anorganică.

În aplauzele, fluierăturile, huiduielile și hohotele publicului, așadar, în vreo 4 reprize distincte, fiecare cu epica și cu lirica sa, tâmpiții respectivi au dat un recital pe care, desigur, n-ați pierdut absolut nimic dacă l-ați ratat (oricum, deseară, mâine, poimâine etc. se va repeta. poate nu fix la fel, dar pe-acolo). Răstimp, câțiva au tot sunat pe la 112, și-au trimis filmulețe între ei… na… înțelegi lipsa de reacție a unui polițist de la „Secția 1 Poliție Vlaicu” când i se transmite că „pe Luchian se bat două persoane” – exact ca și cum te-ar suna maică-ta ca să-ți spună că pe ProTV bagă „Singur acasă”.
S-a autosesizat unul mai dotat, informat și curajos și a filmat, mai explicit decât permite legea, scena în care boschetul se pișă pe tovarășul lui, după care-o apăsat pe contactul de WhatsApp care trebuie și… no… patru mașini cu polițiști au descins pe Luchian și au rezolvat problema: i-au dus la secție, să pută la ei.
Deci vezi că percutează?!…


 

Categorie: Reportaje, Subversiv
Etichete: boschetari, calea aurel vlaicu, fortuna, sectia 1 politie Vlaicu, Strada Stefan Luchian
Distribuie:
Articolul anterior
Siguranța pe șoselele județului este un mit. Jurnal macabru și îngrijorător al evenimentelor din trafic din luna august. Mai are VIAȚA PRIORITATE?
Articolul următor
Mașină „zburătoare” pe liniile de tramvai, în Zona 300

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

strada sabinelor nr 8 pr

Doamna Oltea Semeniuc – femeia uitată până și de Dumnezeu pe strada Sabinelor, nr.8. Umilită de autorități, își duce cu demnitate povara și nu vrea nimic din ce nu i se cuvine. „Să mă omoare aici, în fața casei în care stau din 1989? Asta vor?”

S-au scris zeci de materiale pe tema demolărilor din zona Mărului, respectiv strada Sabinelor din municipiu. S-au epuizat temele de comunicate de presă pe tema proiectului „Revitalizarea Zonei Strada Mărului…