Uțu Rohozneanu – de la ÎMPĂRATUL INTERLOPILOR la CIOBANU NARCISA. Traseu de turnător… sau când nu te poate bate poliția, te bate propriul „16”!

uțu - narcisa
Distribuie:

Cinic episod al „Odiseei haiducului de odinioară” Uțu Rohozneanu… dacă n-ar fi comic, ar fi de plâns: să treci tu în, iaca, doar 14 ani de când toate pușcăriile din lume te (re)cunoșteau ca „Împăratul interlopilor” (acum trei ani încă-i ziceau ziarele așa), ți se compuneau manele, iar numele tău era rostit cu teamă pe la colțuri, când orice ratat își dorea să fie ca tine și să gândească cu brandul tău… să treci, zic, de la statutul de „Împăratul” la cel de „Narcisa” e un eveniment dacă nu notabil din punct de vedere juridic, cel puțin literar e „de-a dreptul pur și simplu” – ca să citez un proverb din vremea când eram ucenici cu toții.
Să nu te scoată derbedeii care, când erau copii, visau să să se facă nu astronauți sau șefi de stat – ci Uțu… să nu te scoată din „Narcisica” pe holurile pușcăriei al cărei guru erai?! – ăsta da destin la mișto.
Nu cred că există bătaie de soartă mai mare ca asta… cel puțin nu pentru un (fost) interlop!


Păi și de la ce să ți se tragă una ca asta, când ești turnător de când te-ai făcut infractor („Uțu și-a dat în gât văruțul” e un șlagăr din 2009) dacă nu de la un „16”?!


Iaca 16-le așa cum a fost tipărit de imprimantă, cu datele personale tăiate, nu întâmplător, cu ror-bombon amestecat cu mov: 

inkedutu rohozneanu 3 scaled

inkedutu rohozneanu 2 scaled

Și iaca cum se prezintă, scrisă de mânuța lui, Completarea cererii:

inkedutu rohozneanu1 scaled

inkedutu rohozneanu 4 scaled

(și mai avem una, și mai gravă d.p.d.v. al „legii vechi”… dar o păstrăm ca s-o trimitem pe telefon necenzurată celor care încă mai cred în mitul  „Uțu, băiat de caracter” și care încă s-ar duce la pârnaie pentru el).

Actele astea circulă de vreo cteva zile prin mediile în care (o recunoaștem cu mândrie) ne învârtim și noi… toată lumea face mișto de Uțu, iar restul subiectelor din sălile de păcănele pălesc… auzi tu „Narcisa”, bro… rebrandul lui Uțu… cine fras` ar fi putut-o inventa pe asta ca pedeapsă?…

Deștept judecător e Dumnezeu, fratello!…


 

Categorie: Pamflete
Etichete: 16, diicot, Narcisa Ciobanu, turnător, utu rohozneanu
Distribuie:
Articolul anterior
Șoferii din Sântana și-au luat amenzi în valoare de 30.000 de lei în doar 5 ore
Articolul următor
Nu era loc de un epilog favorabil 

1 comentariu. Leave new

  • Sifon batran :)))) cine ai fost si ce ai ajuns…un bataus sărac si acum esti un sifon sărac….acu o sa inceapa sclavetii lu Narci’Uțu:
    -daca aveti curaj nu ati scrie aici cu identitate falsa ca va face Narci’Uța asa si asa si asa…pai ba sagetiilor a lu Uțu Claudiu Narcisa , el tot asa a scris :))) da el o si legat :)))

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…
cod portocaliu bilcea

ATENȚIE: Cod portocaliu de proști!

E greu să-mi respect regula „nu băga în seamă un prost dacă nu vrei să-i ridici cota”… dar ți-e de-a dreptul imposibil, mai ales când prostul însuși se postează în…