Eveniment regretabil | Mircea Geoană a venit la Arad să își promoveze noua carte

Distribuie:

Pe 11 mai 2024, am avut ghinionul de a mă afla în cel mai oribil context în care am fost vreodată. La o lansare de carte găzduită de un politician generic și insipid.


 


În momentul în care am intrat în Sala Marii Uniri, am fost lovit în suflet de un sentiment puternic și opresiv. Scanând mediul, mi-am dat seama de cauza lui.

Toată încăperea era plină de oameni foarte încercați din toate punctele de vedere. Bărbați cu cămăși care le pocneau sub presiunea burtii, femeile lor vopsite blond hamster și cireașa de pe tort, 3 preoți care nu înțelegeau ce căutau acolo.

Toate aceste personaje aproape au picat în genunchi când Geoană a intrat în încăpere. Fără să fac vreo hiperbolă, a fost cea mai patetică și penibilă afișare a degradării umane pe care am martorit-o în viața mea.

Trecând la „autor”, discursul acestuia a fost mai puțin discurs și mai mult o șiruire de cuvinte care stârnește sinapsele neanderthalilor îndeajuns de bătuți să-l asculte. Fraze precum „Istoria creștină a României” și „Trebuie să îndemnăm tinerii să salveze țara” pe langă altele care se bat cap în cap.

Mi se spune că acest individ lucrează undeva la NATO, deci dintr-o dată situația lumii are mult mai mult sens dacă americanii sunt forțați să pescuiască angajați de la noi.

Nu cred că am mai mult de spus pentru că: 1. Politica nu e domeniul meu, și 2. Am o limită auto-impusă de gânduri negative pe săptămână, pe care primele 5 minute ale acestui eveniment m-au făcut să o întrec deja.


 

Categorie: Reportaje
Etichete: carte, Geoana, lansare, Mircea, politica
Distribuie:
Articolul anterior
Bambie Thug critică organizatorii Eurovision
Articolul următor
LIGA 4 ARAD | Radiografia etapei, cu patru etape înainte de final

3 comentarii. Leave new

 • [email protected]
  Și articolul tau e tare slabut

  Răspunde
 • avatar of liviu alexe
  Liviu Alexe
  14 mai 2024 10:29

  Geoană este un pion al americanilor. Fără ei, ar fi o nulitate absolută. Nici dracu nu-l votează pe prostănac dar, prin fraudă electorală bine pusă la punct informatic, ni se va induce că este ales pe bune. Rămâne de văzut dacă propușii celorlalți poli de putere – UE, Putin – vor avea câștig de cauză. Noi, românii, clar n-avem nimic de câștigat de la niciunul.

  Răspunde
 • avatar of bluesbreakers
  bluesbreakers
  15 mai 2024 18:49

  O carte foarte interesantă, Eugen Mihaescu punctează și evoluția post decembrista a lui Geoană.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie