Filmul „Klaus & Barroso” aduce hotote de râs, dar și premii pentru arădeni, în cinema

film
Distribuie:

Comedia Klaus & Barroso, cu Cosmin „Micutzu” Nedelcu și Adrian Nicolae în rolurile principale, poate fi vizionată în avanpremieră la Arad, pe 10 ianuarie 2024, de la ora 19:00.

Spectatorii care vor achiziționa bilete la evenimentul Comedy Night dedicat avanpremierei naționale a filmului, exclusiv în rețeaua Cinema City, vor primi un premiu garantat. Mai multe detalii: pe pagina https://www.cinemacity.ro/films/klaus-si-barroso/.

Cinema City România găzduiește și o serie de proiecții speciale în prezența echipei Klaus & Barroso, în perioada 9-24 ianuarie, în mai multe orașe, de la ora ora 19:00.


Produs de Bold Studio, filmul Klaus & Barroso îi are în distribuție pe: Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu, Carol Ionescu, Alexandru Ion, Vlad Drăgulin, Rolando Matsangos, Codrin Boldea, Vlad Brumaru, Cezar Antal, Mădălina Craiu, Șerban Pavlu, Victoria Raileanu, Alin Florea, Mădălina Stoica, Bogdan Farcaș, Cătă Nicolau.

Protagoniștii – un barman (Klaus) și un bodyguard (Barroso) – încearcă să țină sub control o petrecere clandestină a burlacilor, organizată de un naș guraliv pentru un mire timid, cu prieteni, colegi de muncă și un șef lăudăros, la care își fac apariția o dansatoare curajoasă și un vecin conspiraționist, surprinși de o patroană furioasă și deranjați de niște musafiri periculoși. Dar iubirea își face loc în poveste în mai multe feluri și ar putea salva o situație fără ieșire…


Directorul de imagine al filmului este Mihai Marius Apopei, montajul este realizat de Tudor D. Popescu, iar scenografia și costumele sunt semnate de Alexandra Panaite

Klaus & Barroso va fi distribuit de Forum Film, din 16 ianuarie 2024, în cinematografele din toată țara.

Ca să plătească o datorie urgentă, Klaus, un barman combinator, organizează cu ajutorul fratelui său, Barroso, un bodyguard iute la mânie, o petrecere a burlacilor fără știrea patronilor. Invitații sunt o adunătură colorată de corporatiști, fiecare cu frustrările și obsesiile lui. Petrecerea clandestină merge din rău în mai rău iar cei doi frați sunt presați să găsească soluții pentru fiecare personaj nou-apărut.


 

Categorie: Lifestyle
Etichete: cinema city, comedie, film, „Klaus & Barroso
Distribuie:
Articolul anterior
Bărbat din Târnova, reținut pentru încălcarea ordinului de protecție și amenințare
Articolul următor
Doi șoferi, din Zăbrani și din Beliu, cercetați penal pentru conducerea sub influența alcoolului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie