Ținutele arădencei Andreea Cormier-Wacker, pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția

whatsapp image 2023 09 14 at 11.32.55 scaled
Distribuie:
Nu de mult a luat sfârșit cea de-a 80-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția, care s-a desfășurat în perioada 30 august – 9 septembrie.

Evenimentul a fost marcat de revenirea Sofiei Coppola și a lui Woody Allen, noua perlă a lui Yorgos Lanthimos – care a câștigat Leul de Aur – și sosirea la Lido a unor vedete precum Jessica Chastain și Adam Driver. Mai apoi nimeni alta decât Liliana Cavani, regizoarea în vârstă de 90 de ani din Modena, a luat Leul de Aur pentru întreaga activitate care și-a prezentat și noul film în afara competiției, dar tot în cadrul Festivalului. Același premiu a fost acordat și actorului din Hong Kong, Tony Leung Chiu-wai.

Acestea au fost momentele cheie ale Festivalului de Film de la Veneția din 2023, realizat în ciuda miilor de incertitudini dictate de greva sindicatului actorilor americani.

Criticii spun că principalul eveniment italian îmbinat cu a șaptea artă a fost un succes între covoare roșii strălucitoare și proiecții de filme.


Covorul roșu, decorat cu ținute realizate de arădeanca Andreea Cormier-Wacker

Și fiindcă vorbim de covoare roșii, arădenii au un adevărat motiv de mândrie, deoarece Andreea Cormier-Wacker a fost prezentă și la această ediție a Festivalului.

Mai importantă decât simpla prezență a arădencei la marele eveniment, a fost apariția ținutelor realizate de ea pe covorul roșu al Festivalului.

Oksana Valente purtând creația Andreei:

 


Cot la cot cu designeri de top internațional, Andreea a reușit să atragă atât privirile și flashurile aparatelor foto atât asupra ei și a prezenței ei magice pe covorul roșu, cât și a altor invitați care i-au purtat creațiile.

Îndrăgostită de mine pentru o zi la a 80-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția! Dar îndrăgostită de viața mea în fiecare zi, la bine sau la rău! Îmi cunosc valoarea, frumusețea, mai ales inima și bunătatea ei, dar și valoarea pe care o aduc lumii! Întotdeauna cu picioarele pe pământ! Să nu uităm că suntem din Arad”, a transmis Andreea pe pagina sa de Instagram.


 

În colajul video, Andreea mai apare împreună cu partenerul Said Omari, dar și cu Natalie Spivak – Miss Europe Continental, Marco Sanna – designer și Visual Merchendiser, Designerul Ibah Jiryis – Israel Dubai, Mirka Howard – international model și soțul ei Ralph Howard, și  directorul artistic Lenka Lorandi.


Chiar dacă abia s-a întors în țară, și chiar dacă deocamdată nu pot fi date prea multe detalii, Andreea pregătește participarea la alte evenimente de anvergură și colaborări interesante cu personalități din lumea modei și nu numai.


 

Categorie: Monden
Etichete: Andreea Cormier Wacker, covorul roșu, festivalul de film de la venetia
Distribuie:
Articolul anterior
Atenție, șoferi! Circulația rutieră va fi închisă pe strada Tribunul Dobra, timp de două zile
Articolul următor
Firma SPORTS FIELDS va începe lucrările de schimbare a gazonului pe stadionul „Francisc Neuman” imediat după meciul cu „Voluntari”, din 30 septembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

julia fox large

Julia Fox se declară oficial lesbiană

Julia Fox și-a cerut scuze în glumă foștilor ei iubiți: ,,Îmi pare rău, băieți”. Vedeta a recunoscut că este lesbiană pe 8 iulie. Ea s-a amuzat puțin, răspunzând la videoclipul…