Una dintre victimele lui Bivolaru rupe tăcerea: „sexul era cadoul de bun venit” și „prefera viginele”

bivolaru at the international esoteric yogi summer camp
Distribuie:

Una dintre victimele lui Gregorian Bivolaru, recent arestat în Franța, a decis să rupă tăcerea și face declarați înfiorătoare despre perioada când a fost „racolată” în MISA, organizația spiritualo-religioasă a lui Bivolaru.

Este vorba despre Agnes Arabela Marques, din Portugalia, care pe vremea despre care povestește avea doar 15 ani.

La prima vedere, părea drăguț. Era cineva foarte respectat. Nu se enerva niciodată. Când spunea ceva, oamenii tăceau.”, declară portugheza, despre momentul în care l-a întâlnit, confrom stirileprotv.ro.

Ea a stat la ashram o vreme și apoi, spune ea, „el m-a invitat la el acasă”.

Bivolaru era deja înconjurat de o duzină de femei acolo. Cu ei, adolescenta urmează ședințe de meditație, este împinsă în relații lesbiene care  „făceau parte din inițierea tantrică”.

Rând pe rând, femeile se succed în dormitorul gurului care se apropia atunci de cincizeci de ani.

Și apoi a venit rândul meu”. El o determină să-și piardă virginitatea și îi cere să nu „spună nimic”. Un fel de „cadou de bun venit”, ironizează ea la AFP. „Ni s-a spus că actul sexual este o consacrare, că a fost autorizat de Dumnezeu”.

  • Citește și

Gregorian Bivolaru a fost arestat în Franţa! Acuzațiile? Viol, răpire și trafic de persoane

 

Femeia își amintește că la 16 ani a participat la un concurs de frumusețe „Miss Shakti”, organizat pe malul Mării Negre, unde au fost invitați mai mulți membrii MISA. Aproape 300 de fete au defilat dezbrăcate, pozând lasciv pe scenă, în fața a câteva mii de adepți.

Au avut loc și alte astfel de evenimente, în special pentru a sărbători ziua de naștere a lui Bivolaru.

Nu exista o vârstă minimă. Majoritatea erau minori”, a mai mărturisit Agnes.

Ea a mers de mai multe ori în Japonia pentru a lucra în cluburi de noapte pentru MISA, iar apoi a donat mișcării aproape tot salariul și cadourile pe care le-a primit.

Acestea sunt doar câteva din detaliile halucinante despre experiența cu această mascaradă sexuală-spirituală.


Gregorian Bivolaru, a fost arestat la finalul lunii noiembrie într-o casă din Ivry-sur-Seine, iar la momentul descinderii anchetatorilor în locuință au fost găsite 26 de femei. Multe dintre ele se aflau sub influenţa alcoolului, a declarat pentru AFP o sursă apropiată anchetei.

Potrivit mărturiilor victimelor, Bivolarul îşi ducea adepţii la domiciliul său din Val-de-Marne pentru „iniţieri sexuale” în yoga tantrică, care presupuneau „trezirea spiritualităţii prin intermediul sexualităţii, promiţând atingerea extazului trupului şi al minţii”. Unul dintre obiectivele sale principale era de a condiţiona victimele să accepte relaţii sexuale şi le convingea să o facă folosind tehnici de manipulare mintală, conform surselor citate de AFP.


 

Categorie: Național
Etichete: bivolaru, gregorian bivolaru, inițiere sexuală, MISA, victime
Distribuie:
Articolul anterior
O anexă cu rol de magazie de lemne a ars azi-noapte, în Vladimirescu, din cauza unei instalații electrice improvizate
Articolul următor
[ACTUALIZARE 2] DSP Arad: „Instituția noastră nu are atribuții în cadrul procedurii efective a deshumării/ autopsiei”, dar „materialele folosite la prelevarea de probe biologice la deshumare se consideră deșeuri infecțioase, prin urmare acestora li se impune neutralizarea conform legislației în vigoare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

rapid - uta

Din nou PATRU în capitală!

RAPID – UTA 4-1 (2-1) Au marcat: Rrahmani (1, 82), Bădescu (13), Burmaz (90+6) – Micovschi (44) 28.02.2024, ora: 21,00, stadion: Rapid, temperatura: 11°C, spectatori: 12.179. Rapid (antrenor Cristiano Bergodi):…