Festivalul Berii 2023: Delirul minorelor hormonale, incidente și cam multă bere pentru „unii”

whatsapp image 2023 07 03 at 18.08.15 scaled
Distribuie:

Festivalul Berii reușește cumva să aducă anual măcar o controversă în ochii publicului arădean, că e vorba despre sutiene sau portofele cu acte aruncate pe scenă, cum a fost anul trecut, incidente, gafe, exagerări în ceea ce privește consumul de alcool sau mâncare la suprapreț.

Totul a început într-un mod mirobolant, „Cargus” concertând la Arad, după spusele Primarului Aradului, care a făcut înconjorul internetului cu gafa sa colosală făcută la probabil prea multe pahare de bere. Practic, a confundat, de două ori, trupa rock arădeană de succes cu o firmă de servicii de curierat. Bine, ideea e următoarea, confuzie e când pocești odată numele, a doua oară deja…

Aici puteți regăsi momentul memorabil care l-a motivat pe Bibarț să mai consume niște bani din buget pe un drum spre Alba Iulia, cu mașina de lucru, pentru a-și cere scuze personal față de trupă:

Cel puțin din perspectiva rockerilor, Bibi a pierdut alegerile după ce a confundat trupa „Cargo” cu tripul „Cargus”

Ziua de vineri a fost caracterizată în cea mai mare parte de delirul adolescentelor (mult spus, având în vedere și fetele de 8-10 ani) hormonale, care, multe dintre ele insoțite de părinți, au dat ture ale perimetrului scenei pentru o poză cu YNY Sebi.

Practic, după plecarea lui Yny Sebi de pe scenă, publicul s-a înjumătățit, însă, cei care au urmat, băieții de la DJ Project, însoțiți de noua solistă, au reușit să facă o atmosferă de calitate, ca de fiecare dată când vin la Arad.

La recitalul lui Iris, spre surprinderea noastră, au participat mai mulți tineri decât ne așteptam, ceea ce ne mai lasă un strop de speranță pentru noua generație a muzicii de gen.

În ziua de sâmbătă, pe scena principală au urcat Victor Diaz în deschidere, urmat de Grupul Vouă, Mirabela Dauer, Rareș, Puya, Bogdan DLP.

În cursul recitalului celui din urmă, acesta a fost nevoit să oprească momentul pentru a cere intervenția ambulanței, deoarece cineva a fost rănit. Mai multe detalii despre cazul adolescentei rănite:

Fata peste care a fost împins de pe o rulotă un tânăr de 16 ani la „Festivalul Berii” este elevă în clasa a XI-a la „Moise Nicoară”. Are piciorul fracturat și vacanța distrusă

În ultima zi, cultura muzicii populare a fost ținută activă la începutul programului, urmând o mică modificare a programului. Lil Cagulă nu a mai ajuns pe scena Festivalului (n.r. chiar când artistul a primit provocarea să-și dezvăluie fața), în schimb, atracția serii a fost cu siguranță „Cheluțu”, câinele lui Dorian Popa.

O altă atracție a fost show-ul făcut de către Ștefan Bănică Jr., care a incendiat atmosfera cu piesele bine cunoscute, lăsând-o pe Veta „să aștepte” până la momentul în care publicul a cerut bis.

Per total, a fost show. Tipic românesc. Fie că e vorba de manele, muzică de calitate sau tot felul de cancan-uri pățite de la prea multă sau, din contră, prea puțină bere la bord.

 


 

Categorie: Lifestyle
Etichete: Cargo-Cargus, Festivalul Berii 2023, Iris, puya, YNY Sebi
Distribuie:
Articolul anterior
O septuagenară a fost salvată de pompieri după ce și-a prins piciorul într-un gard
Articolul următor
„Adevărul despre propunerea liberală de ELIMINARE a facilităților fiscale din IT, construcții și industria alimentară”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

b-ton

Concert B-TON la Club Flex Arad

Pe data de 24 mai, la ora 21:00, Club Flex din Arad va găzdui primul concert B-TON din acest an, un eveniment mult așteptat de toți prietenii și fanii trupei.…