La sfidarea și durutu-n bască a autorităților județene, arădenii răspund cu muncă și umor: FII ATENT la D.J. 708 – Revetiș – Berindia! [VIDEO]

4a5bd4fb c35d 47e6 9d91 105f914915b5
Distribuie:

 

„Modernizarea drumului judetean 708 Revetiș – Berindia a inceput!!!!!!!!!!!” – scrie, uzând de umorul care i-a mai rămas (de unde, oare, mai au oamenii ăștia umor?… că de majuscule e inflație!) cetățeanul Brasai Gheorghe, care împreună cu tovarășii săi a început să umple gropile cu roaba… că ce altceva să facă?!

Să zicem că te mănâncă undeva și îți iei jenți de 17 la mașină sau o cumperi așa.
Deși nu îți dai seama, ești distrus! În județul nostru nu există drumuri pe care să poți merge cu mașina echipată așa. Nu cred că scapă nici mașinile cu jenți de 15, deoarece gropile de după zăpadă sunt mici cratere în care încape lejer o roată de camion. Dacă mergi pe autostradă e plin de cratere, daca mergi pe drumuri judetene, craterele sunt șanțuri… capcane mortale!

Sunt sigur că cu cât te îndepărtezi de capitala unui județ, cu atât e mai mare dezastrul.

Nu există ieșire din Arad care să nu mă coste un cauciuc sau o jantă. Încerci să ocolești o groapă și dai în două. Este cel mai tare joc pe care l-am jucat până acum pe calculator. Încerci să eviți o groapă și intri pe contrasens și vezi moartea înaintea ta în timp real, apoi o iei pe arătură la o viteză de tractor: totul pare un joc stupid în care se aude doar cum mașina troznește din toate încheieturile, apoi auzi bucșele, apoi pivoții, după care te gândești cât costă toată distracția. Dacă faci pană, nu ieși sub 500 de lei cu cauciuc nou și janta îndrepatată.

Rezultatul e mereu același: trebuie să scoți bani din buzunar. Am o singură nedumerire. De ce trebuie să plătim noi pentru incompetența celor plătiți de noi să își facă treaba?

Haideți să ii dăm în judecată pe cei care stau liniștiți la birou și ridică din umeri. Haideți să îi scoatem din birouri și să ii trimitem acolo unde le este locul … acasă să vegeteze liniștiți pe banii lor, nu pe ai noștri!

Vorba lui Nea Gheorghe din videoclip: „Două roabe la o groapă!… Măcar de ne-ar aduce balast – că-l facem noi!” 

Memorabilul început de discurs cu roaba-n față și cu mâna pe lopată – „Salutări la domnul Cionca și la domnul Sergiu!” -, apoteotica „Facem muncă în folosul Consiliului Județean” sunt formule care merită un loc de frunte în istoria pamfletului folcloric arădean – dacă nu cumva slogane ale unei revoluții populare.

https://www.facebook.com/brasai.gheorghe/videos/1883239378377474/?t=4

 

Categorie: Știri
Distribuie:
Articolul anterior
O personalitate marcantă a Aradului s-a stins: BUJOR BUDA (1935 – 2018)
Articolul următor
Nume, dume şi renume

6 comentarii. Leave new

 • Din păcate cam asta e situația pe multe drumuri, unele chiar intens circulate (Arad-Șiria).
  P.S. Jante, nu genți. 🙂

  Răspunde
 • Drumurile din județul Arad sunt dezastru, nu se ocupa nimeni de ele, atâția bani la consiliul Județean dar nu se ia nici o măsură, la toate delimitarile de județ, adică cum treci dintr-un județ în altul se observa, am fost în județul Bihor drumuri de nu ai ce baga de vina, am fost în județul Hunedoara și acolo drumuri frumoase cu câteva benzi, nu ai ce baga de vina cum treci din județele astea în județul Arad, DEZASTRU, nu ne putem lauda cu nici un drum în județul nostru, e Cionca la Consiliul Județean, a fost și Ioțcu dar nu se vede nimic în urma lor, vin atitudine bani de la Uniunea Europeană de nu vor sa facă ceva?… Pentru ca din banii aia nu pot lua și ei sa își bage în buzunare… Deci astăzi-mâine pe drumul județean Dieci-Revetiș-Berindia-Paulean-Sebiș nu se va mai circula cu mașina ci vom trece la barcă … E chiar asa de greu sa asfalteze un drum care e circulat zi de zi???… Vad ca e foarte greu…. Din păcate toți hoții ne conduc Țara….

  Răspunde
 • Pai cine i-a votat?Nu cumva aradenii ce se plang acum de drumuri?Oricum pana le expira mandatul cei de la CJ Arad nu vor misca un deget…Doar DNA-ul ii mai poate scoate din amortire scuturandu-i cu duba prin gropile din drumurile judetene…

  Răspunde
 • Vai de drumurile noastrea , pe piept sa le stea gropile in care dam, primarii de cacat si hoti , sa dea Dumnezeu sa nu le ajunga bani de la o luna la alta pe citostatice sai strice

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie