Un „cadavru” care a alertat un oraș întreg s-a dovedit a fi o păpușă sexuală. Ce alte cazuri similare au avut loc în 2023

whatsapp image 2023 10 24 at 12.47.50
Distribuie:
Sherlock Holmes trebuie să fi fost în vacanță săptămâna trecută, titrează cei de la nypost.com.

Polițiștii au închis o șosea timp de 31 de ore, ca parte a eforturilor de a sigila „scena crimei” din satul West Midlands Kineton, Warwickshire, după ce cineva care făcea o plimbare a sunat autoritățile pentru a mărturisi că a văzut membre umane ieșind dintr-un tufiș.

Poliția a crezut că are o anchetă de crimă pe mâini, așa că au chemat o echipă de criminalistică”, a declarat o sursă locală pentru The Sun.

Dar, la o inspecție mai atentă – care, fără îndoială, a inclus munca de detectiv de modă veche – autoritățile au stabilit că descoperirea a fost mai mult prostească decât înspăimântătoare, se arată în raport.

Cu mare ușurare putem anunța că patologul a reușit să identifice că piciorul și mâna de sub tufiș aparțineau, de fapt, unei păpuși în mărime naturală aruncată și realiste”, a declarat poliția din Warwickshire.


Un caz similar a avut loc tot în Anglia, când doi câini și stăpânul lor, Michael, septuagenar, au reperat ceea ce părea a fi on corp uman abandonat într-un șanț, acesta fiind, defapt, tot un „sex doll”.

Mă bucuram de o plimbare plăcută așa cum o fac de obicei, când am văzut această siluetă în partea de jos a acestui șanț adânc, în timp ce mergeam pe traseul meu obișnuit”, a spus Michael.

Michael a alergat acasă să-și ia soția, Jilly Bartlett, iar cei doi s-au dus în locul respectiv s-a întors cu mânerul unei mături pentru a-i oferi corpului o „inspecție”.

Atunci, cuplul a stabilit că ceea ce Michael a descoperit nu era deloc o persoană decedată, ci de fapt o păpușă sexuală – pe care au recunoscut-o ca atare datorită, cităm, „sânilor uriași”.

După ce am confirmat că nu este un corp și că de fapt era ceea ce părea a fi o păpușă erotică, am făcut câteva fotografii și le-am împărtășit unui grup comunității locale”, a declarat Michael.

0 swns discovered sexdoll 002


Nu sunt primele cazuri li probabil nici ultimele

Se pare că dacă trecem Oceanul și mergem în tărâmul tuturor posibilităților, Statele Unite ale Americii, „american dream-ul” unui criminalist pare a fi departe de îndeplinire, având în vedere că pentru americani e la ordinea zilei să arunce brambura păpuși sexuale care să fie confundate cu cadavre.

În 2023, s-au înregistrat cel puțin două cazuri de păpuși sexuale găsite prin câmpuri sau ape, care au alertat autoritățile, în suspiciunea ca acestea să fi fost corpuri de femei decedate.


Un astfel de caz a avut loc în Huston, Texas. Cam același film: biroul șerifului din Harris a primit un apel în care se raporta că cadavrul unei femei moarte a fost găsit într-o pungă parțial deschisă în pădurea de lângă East Aldine. Apelantul le-a spus deputaților că credea că ceea ce a găsit a fost un cadavru după ce l-ar fi și împuns pentru a verifica și părea să fie realist.

Cu toate acestea, odată ce detectivii au sosit și au deschis punga respectivă, au descoperit o păpușă sexuală de mărime normală, corectă din punct de vedere anatomic, cu piele flexibilă, potrivit unui reportaj de la ABC 13 Houston.

13383120 dsm bodyUn reporter de la aceeași televiziune a făcut un comenatriu hilar pe baza acestui caz: „Nu este un cadavru, nu vă faceți griji. Cu siguranță a păcălit o mulțime de oameni totuși! Cineva a sunat la 911 spunând că crede că este un cadavru într-o geantă. După câteva ore, oamenii legii au stabilit că este o păpușă sexuală. Încă o zi în Houston!”.


În luna februarie a acestui an, Poliția de stat din Pennsylvania și medicul legist din comitatul Wyoming au fost chemați lângă un pârâu din Overfield Township, în urma raportării unui cadavru în apă.

Poliția a fost chemată pentru a investiga ceea ce trecătorii au crezut că este piciorul unei persoane care ieșea din apa unui pârâu din nordul Pennsylvania, dar s-a dovedit a fi parte a unei păpuși sexuale din silicon.

Ceea ce este mai deranjant este că un tată și un copil au fost cei care au văzut ceea ce părea un picior de om ieșind dintr-o pungă neagră de plastic.

Piciorul pe care l-am putut observa prin geantă a fost extrem de detaliat până la pedichiura franceză pe care o avea”, a spus poliția, adăugând: „Nu am dori să găseacsă copiii noștri așa ceva”.


 

Categorie: Externe, Monden
Etichete: cadavru, crimă, păpușă sexuală
Distribuie:
Articolul anterior
A murit actrița Nataşa Raab, actrița care a făcut celebră replica „prea bun, prea ca la țară”
Articolul următor
Eveniment cultural special, la Liceul Tehnologic „Ion Creangă” din Curtici: O întâlnire virtuală cu scriitoarea Nora Iuga. Fetița cu o mie de riduri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie