[ACTUALIZARE] BANAL: Adrian ȚOLEA dă cu capul de „tavanul sistemului” care l-a produs – ADI-SIGD NU îl reangajează… dar UMORUL CALCULATORULUI Tribunalului Arad face din această speță una MEMORABILĂ!

tolea adi
Distribuie:

 

[ACTUALIZARE]

„Războiul” (necesită ghilimele pentru respectarea proporțiilor, dar din punct de vedere moral asta e: o luptă fără respectarea vreunui principiu etic) dintre Adi Țolea și… Sergiu Cionca (pe scurt, că știe toată lumea despre ce vorbim… iar care nu, n-a pierdut nimic) a ajuns la faza „dat cu capul de tavan”.

Așa cum probabil toți cei 12 spectatori ai meciului juridic dintre aceste ciudate, pentru oamenii normali, părți, anticipau, avocatul Bogdan Ionescu i-a câștigat procesul lui Adi Țolea – și, la fel cum cel puțin 11 din cei 12 se așteptau (o abținere)… sentința nu a fost pusă în aplicare de ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARĂ SISTEM INTEGRAT DE GESTIONARE A DEŞEURILOR JUDEŢUL ARAD.

La ce nu credem, însă, că se aștepta aproape nimeni (în afară de cel cu abținerea, din paragraful precedent), este… intervenția umoristică a calculatorului de la Tribunalul Arad în cauză!… pentru că fii atent ce subtil lucrează (ăăă…) particulele elementare ale sistemului informatic programate, aleatoriu, să desemneze judecători: l-au desemnat pe excelența-sa dr. Radu Nicolae Stoian particulele elementare ale sistemului informatic – fapt pe care-l apreciem în mod deosebit!
Din seria, „tu i-ai încurcat ieri, cât ai fost de-al lor – tu descurcă-i azi, când ești de-al nostru!”-i asta!

Radu Stoian – logic! – a făcut cerere de abținere de la judecarea cauzei, iar calculatorul, cu același umor pozitiv, i-a admis declarația.

„06.11.2018
Ora estimata: 09:00
Complet: LMAS1-2018
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: În temeiul art. 42 alin. 1 pct.13 Cod procedură civilă, admite declaraţia de abţinere de la judecarea cauzei formulată de domnul asistent judiciar dr. Nicolae Radu Stoian în dosarul nr. 1955/108/2018 al Tribunalului Arad, cauza urmând a fi soluţionată prin includerea doamnei asistent judiciar Adriana Roman Posa de pe planificarea de permanenţă. Fără cale de atac. Dată în camera de consiliu şi pronunţată în şedinţa publică, azi 06 noiembrie 2018.
Document: Încheiere – abţinere    06.11.2018”

…scrie pe Portalul Instanțelor.

Adi Țolea mai poate să aștepte…

***

Un COMUNICAT DE PRESĂ în acest sens:

Vă informez că am trimis o RENOTIFICARE către Asociație pentru punerea în aplicare a sentinței executorii pronunțate de către TRIBUNALUL Arad:

Urmare a netransmiterii de către Consiliul Director al Asociației a vreunui răspuns la notificarea ce i-a fost comunicată (via E-mail) la data de 28 noiembrie 2018, ne vedem nevoiți astfel a formula prezenta:

 (RE)NOTIFICARE

prin intermediul căreia vă învederăm și solicităm mai departe următoarele:

[1] Evident, primordial ne reiterăm solicitarea de a respecta și a pune în aplicare, atât faptic cât și de jure, dispozițiile executorii ale sentinței civile nr. 936 din 26.11.2018, pronunțată de către TRIBUNALUL ARAD în dosar nr. 1955/108/2018 – inter alia  obligarea dvs. de a ne reintegra în funcția deținută anterior.  

[2] În ipoteza în care, până la data de 07.12.2018, orele 12:00, nu veți răspunde notificărilor noastre, vom considera (în mod justificat) tăcerea dvs. ca un refuz de a respecta hotărârea judecătorească mai sus individualizată. 

În varianta în care, totuși, veți comunica un răspuns, un punct de vedere, iar acesta va fi negativ (în sensul în care efectiv nu veți da curs solicitărilor noastre), atunci această conduită va fi considerată, aidoma, ca o nerespectare a hotărârii judecătorești aici în discuție. 

 [3] Vă aducem la cunoștință (deoarece, se pare, sfătuitorii dvs. juridici nu o fac) că potrivit art. 287 alin. (1) lit. d) C. pen., reprezintă infracțiune (și) neexecutarea hotărârii judecătorești prin care s-a dispus reintegrarea în muncă a unui salariat.

Puteam deja să înregistrăm această plângere penală, dar nu am făcut-o, așteptând, măcar în acest ceas din urmă, să dați dovadă de eleganță, de bună-credință, de respectarea legii și a drepturilor altora, de o atitudine de împăciuire, de deschidere și dialog. 

[4] Așa cum am arătat și anterior, pentru celeritate și minimizarea costurilor dvs. puteți să ne trimiteți răspunsul doar via E-mail, la adresele electronice [email protected] și [email protected]

Adrian Țolea

………………………………………………

 

[TITLUL INIȚIAL] (27 moiembrie, 2018) Pentru noi nu-i nicio scofală – dar pentru Adrian Țolea e LOVITURA VIEȚII: revine pe funcția de director executiv la ADI Deșeuri, în urma deciziei TRIBUNALULUI

Aproape sigur, calitatea serviciilor de salubrizare pe care „,mamutul” ADI – SIGD (sau cum s-o mai fi rebranduit… că o face aproape săptămânal) nu va crește odată cu revenirea lui Adrian Țolea pe funcția de director executiv al societății-  dar, pentru el, e cu siguranță „lovitura vieții” (chiar mai importantă decât arestarea lui Ioțcu din vara lui 2015… pentru că se întâmplă acum): instanța de judecată i-a dat câștig de cauză în procesul deschis împotriva… practic lui Cionca și Bâlcea, prin sentința pronunțată ieri, 26 noiembrie, 2018.

Solutia pe scurt – așa cum apare pe Portalul Instanțeor de Judecată:

„Admite în parte contestaţia formulată de contestatorul Ţolea Adrian-Florin în contradictoriu cu intimata Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Sistem Integrat de Gestionare a Deşeurilor Judeţul Arad, având ca obiect contestaţie decizie de concediere şi, în consecinţă: Înlocuieşte sancţiunea disciplinară a desfacerii contractului de muncă, aplicată contestatorului prin decizia nr.4/14 august 2018, cu sancţiunea reducerii salariului de bază cu 10% pe o perioadă de 3 luni. Obligă intimata să reintegreze contestatorul în funcţia deţinută anterior şi la plata către acesta a unei despăgubiri echivalente cu salariile indexate, majorate şi reactualizate, începând cu data de 14.08.2018 până la plata efectivă. Respinge celelalte pretenţii. Obligă contestatorul să plătească intimatei cheltuieli de judecată în sumă de 1500 lei. Executorie. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Cererea pentru exercitarea căii de atac se depune la Tribunalul Arad. Pronunţată în şedinţa publică din 26.11.2018.”

La fel de probabil, „ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARĂ SISTEM INTEGRAT DE GESTIONARE A DEŞEURILOR JUDEŢUL ARAD” va ataca cu apel sentința dar, și mai probabil, aceasta va rămâne așa…

Categorie: Știri
Etichete: adi sigd, Adrian Tolea, ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARĂ SISTEM INTEGRAT DE GESTIONARE A DEŞEURILOR JUDEŢUL ARAD, director executiv, radu stoian, salubrizare
Distribuie:
Articolul anterior
Un an de la plecarea în VEȘNICIE a Majestății… REGELE MIHAI a fost pomenit în Catedrala Arhiepiscopală a Aradului [FOTO]
Articolul următor
[JOI la FILARMONICĂ] Cea mai expresivă violonistă a generației sale, Anna Savkina și Sebastian Androne, câștigătorul din 2018 al trofeului Golden Eye al Festivalului de film de la Zürich concertează la Arad

1 comentariu. Leave new

  • E si nevoie de el!A fost praf la CJA,va continua sa fie si aici!Singura lui”realizare”e ca a indepartat-o pe directoarea CCJA,dna Dragos,din functia de conducere,pentru a-si inscauna protejatul;de atunci se tot perinda cate unul pe post dar care nu reuseste 30% din actiunile deja existente sa le duca la bun final!Trist…el si dna Pauker de Arad au „ingropat cultura”reusind totusi o performanta:inventarea Centrului municipal de cultura,de parca banii de lefuri sunt pe toate gardurile!!!Trist!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

greva invatamant

[ACTUALIZARE 2] A treia zi de GREVĂ GENERALĂ în educație. Incapabil să gestioneze eficient această criză majoră, premierul Ciucă încearcă să convingă părinții și elevii să susțină așa-zisele demersuri ale Guvernului în detrimentul cadrelor didactice

[ACTUALIZARE 2] Este a treia zi de grevă generală în educație. Negocierile între reprezentanții sindicatelor din învățământ și decidenții guvernamentali și chiar politic s-au transformat în lupte „care pe care”.…