Asta e poliție sau adunătură de damblagii?

cristian titca
Distribuie:

 

Hai să vorbim pe șleau. Acum câteva luni veneam din Germania, în concediu, pentru a rezolva câteva probleme personale. Nu am apucat să ies din Bavaria, când am fost sunat de un polițist care mi-a recitat telefonic un ordin de interdicție pentru că… nu zic mai multe. Am fost luat cu Loganul de acasă, doar așa, să fiu umilit în fața lumii. De două ori. O dată ca să îmi recuperez un modem de net lăsat la Poliție și a doua oară ca să semnez că am primit și am luat la cunoștință.

Atunci am concluzionat că Poliția Română e foarte proactivă. Adică nici nu apuci să te gândești că arunci un chiștoc pe trotuar, când ei deja sunt prezenți.

Bă! Și or stat 16 ore lângă un criminal în serie pentru că nu aveau aprobare de la procuror? Asta e o țară normală? Asta e poliție sau adunătură de damblagii? Cum puii mei să moară oameni, când ei îți cer ajutorul, ție, poliție română? Cum să nu intri în casa groazei pentru că un procuror de serviciu are somnul lin?

Eu cred că această instituție de rahat trebuie desființată și reînființată după criterii noi. Și fiecare slujbaș de acolo să dea concurs de admitere.

Bă! Mor oameni din cauza voastră!

Categorie: Opinii
Etichete: adunatura de damblagii, criminalul din caracal, Cristian Titca, pledoarii, politia
Distribuie:
Articolul anterior
Dă-l dracu` de DEALER – fă-ți singur ȘORICIOAICA! Poliția Locală Arad a făcut publică REȚETA DROGULUI ZOMBIE [TUTORIAL]
Articolul următor
Soluția e simplă și s-a mai aplicat: punem mâna fiecare pe câte un târnăcop, ne dărâmăm trecutul și facem un REFERENDUM PENTRU COPII!

1 comentariu. Leave new

 • avatar of florea virgil
  florea virgil
  27 iulie 2019 21:11

  Poate chiar un concurs din care să rezulte că există. Ca individ.
  Dar cu polițiști timorați de unul care iese la telvizor pentru a-i acuza de măsuri supraproporționate ce putem să facem? Nu au și ei familii? Nu crede că se poate pune cineva dintre noi în situația polițiștilor care așteptau ordinul de intrare în casă de la un procuror, rezist. Care ar fi putut fi acolo cu misiune. Cine știe???

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

oana parvulescu

[Profile în câteva linii] OANA PÂRVULESCU

Originară din Galați, cu părinți, cadre didactice, OANA PÂRVULESCU a venit la Arad, în urmă cu 20 de ani, imediat după terminarea facultății, lăsând în urmă, cu îndreptățită emoție, familie,…