Ce avem noi aici? Un FOTOMODEL de ȘORICIOAICĂ avem… pentru că nu-i frumos să intri în mintea omului încălțat! [FOTO]

soricioaica 7
Distribuie:

Un arădean care ne citește și apreciază mult (mai mult decât… poliția, de exemplu) faptul că ne-am specializat în prezentat aspectele socio-urbane ale consumului de șoricioaică, ne-a tulburat ecranul telefonului și ne-a îmbogățit documentarea cu noi aspecte ale „fenomenului narcotic” ce bântuie Aradul de câțiva ani: „Iată” – zice omul – „cum la noi, în Boul Roșu, a apărut FOTOMODELUL DE ȘORICIOAICĂ! Cred că ori e ceva trend nou în rândul tineretului, care vrea să lase, astfel, un mesaj acestei generații – gen VIITORUL E ZOMBIE! -, ori cineva chiar ne vrea morți pe toți!”

Ne-am uitat și noi atent la acest shooting-photo și, apropo de viitor, am încercat să ne imaginăm ce carieră va alege acest prinț de casa scărilor în ciorapi când va crește mare?… Ce meserie sau ce profesie îi va încununa viitorul luminos acestui descălțat găurit?… Cât de conștiincios își va plăti acest om taxele și impozitele la stat, așa încât noi să ne bucurăm de o pensie liniștită, bazată pe plusvaloarea pe care generația tânără o sporește cu fiecare individ care se maturizează (când se va trezi… desigur… nu în viitorul apropiat… dar noi zicem că MERITĂ AȘTEPTAREA)?

„Hî?!” – cum ar zice băiatul de față.

Nu ne-a ieșit niciun scenariu coerent… dar poate ne lipsește calitatea de vizionar.

La modul serios acum: Boul Roșu nu doar că e un „rai al zombilor” (scuze celor mai pudici d.p.d.v. religios) – e chiar CARTIERUL GENERAL al consumatorilor de șoricioaică… iar de când Poliția Locală a publicat „prospectul” drogului zombificator, iată – se consumă direct în fața scării blocului.

Pănă când?… Până când te descalți așa… doar pentru că nu-i frumos să intri în mintea omului încălțat!

Articol asociat:

Dă-l dracu` de DEALER – fă-ți singur ȘORICIOAICA! Poliția Locală Arad a făcut publică REȚETA DROGULUI ZOMBIE [TUTORIAL]

Categorie: Pamflete
Etichete: model, shooting-photo, soricioaica
Distribuie:
Articolul anterior
Memorialul SORIN LOBONȚ a ajuns la a XX-a ediție. Canotorii și iubitorii acestui sport întâlnesc sâmbătă, în Parcul Europa
Articolul următor
Deputatul Eusebiu Pistru: „Sper sa nu fiu din nou ,dezamăgit de modul de operare al autorităților in cazul pestei porcine”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie