Cine va fi șeful „trupului de control” al „Corpului de control al președintelui CJ”, dirijat de „creierul de control” al Aradului? Un fidel al casei – normal!

stoian
Distribuie:

 

Așa cum intuiam acum o lună, poliția lucrărilor s-a înființat. Tot cum anticipam, nu se va numi chiar „Poliția lucrărilor”, ci „Corpul de control al președintelui”… care „corp” va avea, desigur, un creier „din umbră”, un cap „executiv” și un trup „executant”. Creierul – informație banală în contextul politic actual – este Gheorghe Falcă -, iar  „capul” – la fel de banal – este Iustin Cionca însuși.
Iată comunicatul de presă în acest sens:

Iustin Cionca, preşedinte Consiliul Judeţean Arad: „Am înfiinţat Corpul de control al preşedintelui pentru a verifica tot ceea ce se realizează pe bani publici

Consiliul Județean Arad a aprobat, miercuri, în şedinţa ordinară, înfiinţarea Serviciului Corp Control Preşedinte şi a Biroului de Executări Silite, două structuri considerate extrem de importante pentru eficientizarea activităţii administrative. Aceste structuri au fost promovate din dorinţa de a verifica tot ceea ce se realizează pe bani publici, de a demonstra că efortul plătitorilor de taxe și impozite este respectat.

„Am promovat aceste schimbări din nevoia de a atrage la Consiliul Județean specialiști. Am promis că vom schimba ritmul în administrație, și exact asta vrem să facem, iar pentru asta e nevoie de acoperirea unui segment mai larg, cu personal de specialitate. Îmi doresc să aducem în administrație profesioniști, oameni cu experiență. Știm cu toții că există o problemă cu calitatea investițiilor publice, aşa că am votat pentru constituirea acestei structuri, care să verifice ceea ce se realizează pe bani publici”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca.

Acesta a subliniat că înfiinţarea Biroului de Executări Silite a fost o necesitate, deoarece este nepermis ca amenzile date de Consiliul Județean, de exemplu pentru transportatorii care distrug drumurile județene fiindcă nu respectă restricțiile de tonaj, să nu fie încasate!

Iustin Cionca a precizat că ANFP a acordat aviz pozitiv pentru noile structuri,  care vor deveni operaţionale în cel mai scurt timp posibil, proiectul fiind în linie dreaptă!

Ei bine, bătălia de culise se dă pe… „trupul de control” al (sanchi) președintelui CJA – dar, conform surselor noastre, e o bătălie „de jucărie”, pentru că nu credem că Gheorghe Stoian (foto reprezentativ), urmare a încetării contractului său de administrator al județului lui Falcă, va rămâne fără job… la câte știe despre anatomia, fiziologia și igiena sistemului… aspecte asupra cărora vom reveni, cu detalii, când „concursul” va fi „câștigat” oficial.

 

 

Categorie: Pamflete
Etichete: corpul de control CJA, Gheorghe Falca, gheorghe stoian, Iustin Cionca
Distribuie:
Articolul anterior
Cristian Videscu : Prin ei înșiși, pentru ei înșiși: angajări fără număr și indemnizații cât mai mari – sau cum își împart liberalii ciolanul, faza pe Consiliul Județean
Articolul următor
Moarte „pe silent” la Casa Bata. Un medic de la Spitalul Județean pare a fi săvârșit un grav malpraxis, cu ucidere din culpă [ATENȚIE – FOTOGRAFII CU IMPACT EMOȚIONAL PUTERNIC]

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

Urmăriți-ne pe