De ciudă că nu i-au dat bani anul ăsta nici măcar de COVID, primarul Adrian ȚOCA și-a pus bannerul cu CIONCA și FALCĂ printre BĂLĂRII, deasupra unui capac de canal, decizând să se susțină singur!

adrian toca
Distribuie:

 

Adrian Țoca este un primar ciudat (nu prea vezi așa ceva nici la televiziunile naționale), care și-a petrecut cele trei mandate bifate până acum aproape numai în procese, bătăi și show-uri: nu prea există om în Hălmagiu (fie el și maică-sa lu` om!) care să nu fi avut cel puțin un proces, un show, o bătaie sau ceva cu primarul în ultimii 12 ani. Înclusiv când n-a avut cu cine se bate, Țoca s-a bătut singur – iar multiplele sale escapade în acest sens s-au soldat cu sute de povești… zeci de bancuri cu Țoca au rămas în memoria colectivă a moților din zonă (cum e știrea asta din 2013, de exemplu, când „Adrian Țoca a fost demis din functia de primar al comunei Hălmagiu, după ce mai multi localnici l-au reclamat la Prefectură! Motivul? Edilul, reales in 2012, nu s-a mai obosit cu problemele de la serviciu în noul mandat, preferând sa-si vada de cursele sale de TIR”… mai pe scurt, Țoca a fugit de acasă și din Primărie ca să se facă, înapoi, șofer de TIR în Germania, dar nu i-a reușit!

Numai cu Iustin Cionca nu s-a certat până acum (ca niște urmăritori atenți ai fenomenului, chiar ne întrebam CUM DE NU?!)… cel puțin nu la „scenă deschisă” – deși Primăria lui Țoca nu a primit bani de la bugetul CJA nici cât să-și cumpere omul o mască, o mănușă… nicio carantină, bani de drumuri, de-un sifon, ceva: nimic!… de aia mai toată lumea aștepta mometul.
Și iată că momentul s-a ivit, iar Țoca, în stilul său caracteristic, a atacat exact unde și când îi doare mai mult pe politicieni:  în campania electorală, printre bălării.

Acest amplasament are un farmec aparte – un umor de partid și de stat cu un tupeu pe care probabil doar la Țoca îl găsești în județul ăsta… arată-mi tu un loc mai potrivit de „pus bannerul cu *ulele alea care nu mi-or dat un leu… și care acum așteaptă rezultate de la mine și vor să-i țuc în cur!”

halmagiu toca 3

 

 

halmagiu toca 1

…deasupra unui capac de canal, printre bălării, cum te uiți în stânga, dacă vii de la Brad către Arad ca să meri la Brucsles!

„Toată lumea râde de Cionca la Hălmagiu! :))” – este „concluzia comunei” pe care o cititoare de-a noastră, cu același tip de umor moțesc, deci căreia-i plac bancurile cu Țoca (mai ales că le vede live, de când s-a născut), ne-a transmis-o cu poze cu tot!

Respect, maestre!
În Micălaca ai fi zeu… dacă te bate vreun gând…

 

P.S.: Adevăru-i că i-a dat și lui partidul un banner the casino apps – ca la tot candidatul („să aibă omul, când merge cu mașina, motorul, bițigla sau pe jos, chiar în fața ochilor poza  cu oamenii pe care-i înjură zilnic ” – cum orice „simplu alegător” constată de la inventarea bannerelor încoace)… l-a pus pe facebook, și-a luat cele 277 de likeuri de la partid și gata… ce, nu-i destul?!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3481402955227693&set=a.282617175106303&type=3&theater

 

 

 

 

 

 

Categorie: Politice
Etichete: adrian toca, alegeri 2020, Iustin Cionca, PNL Arad, Primaria Halmagiu
Distribuie:
Articolul anterior
Fostul prefect Cosmin Pribac, candidatul PRO România la Consiliul Județean Arad
Articolul următor
Portarul Horațiu Moldovan și fundașul brazilian Erico da Silva întăresc defensiva UTA-ei

27 de comentarii. Leave new

 • In comuna Halmagiu, eu sunt seful mare
  Domnule ziarist iti multumesc pe acest primar trebuie sa il dau jos
  Ma incurca rau de tot sala de nunti ca am facuto si pe proprietatea statului nu vrea sa mio autorizeze.
  Piata tot asa nu vrea sa mio dea mie cu pandemia asta nu mai stiu din ce sa fac bani painea leo dau cu 10 lei carnea leo vand cu 20 lei mici
  ii dau cu 4 lei si lor le platesc animalele cu 7, 8 lei dar tot nu mai merge ca inainte
  Vreau primar sa ma ajute

  Răspunde
  • avatar of gurnoaie -zisa lepra hălmagiului
   GURNOAIE -zisa LEPRA Hălmagiului
   11 august 2020 10:23

   Va rog sa ma iertați pentru comentariile făcute sub numele de “Impartatul”, sunt eu, LEAHU Florica, contabila din Primaria Halmagiu, și nu mi-am baut pumnul de medicamente antidepresive și care ma țin in picioare, fără medicamente tremur toată pentru ca sunt bolnava cu nervii!

   Nu pot accepta ca iubitul meu primar, Adrian Toca sa piardă Primaria, deoarece nu mai putem sa furam cât și cum vrem noi!!!!

   Răspunde
 • Domunele ziarist sa scri ceva frumos despre candidatul meu ii unul ce a fost politist si asta mia promis ca le face pentru mine orice numa ca el nu pre saluta oameni cand avea functie acuma ii saluta si da mana cu ei dar trebe sa ma ajutati si voi cu ziarele sa ii puneti si poza are facuta la partide partide si sa cauti ca are una in care iau pus si esarfa de primar si atunci a reusit sa rida sa pui poza aia aici ca sa il vada oamenii de la noi ca stie sa rida

  Răspunde
  • Nu ne ocupăm cu ce întrugu tu acolo, împărate, da mersi de feedback și trăiască familia ta, cu partid cu tot! 🙂

   Răspunde
  • avatar of gurnoaie -zisa lepra hălmagiului
   GURNOAIE -zisa LEPRA Hălmagiului
   11 august 2020 11:27

   hahahahaha, chiar și eu ma mir pe mine cât de DEBILA mintal pot sa fiu, pana își fac medicamentele de depresie efectul!!!

   IERTATI-MA!!!! Va roooog, scriu fără sa gândesc!!!

   EU GÂNDESC doar când e vorba de FURTUL banilor publici!

   Răspunde
 • Apu sa ma ierti domnu ziarist ca nu ma pre pricep la scris da lasa ca pun eu trupa ca am trupa care scrie si pe feisbuc de pa fals nu ma pricep io la acelea si vad io vin pana acolo

  Răspunde
 • Da sa vedeti ce subiecte de stiri pot sa va dau eu….
  Cum ți o contabila pe functie cand ea e dependenta de pastile, fara calmante nu rezista o zi, in primaria aia cine intra nu poate sa iasa pana nu il baga la ea in birou sau la nașu primaru pt o spalare de creier( asta cu cei care se gandesc ca sunt impotriva comunistului Toca) asta nu e o scuza sa sifonezi banii publici, daca esti nebun du-te la mocrea nu ai ce sa cauti într-o functie in primarie….

  Răspunde
 • Ce nu știe nici partidul, nici CJA, nici instituția prefectului este că noi la Hălmagiu, avem candidatul de primar doar cu numele, când de fapt primaria (care a „devenit” instituție privată) este condusă de „duamna” contabilă, care a intrat în campanie chiar înainte ca ea să înceapă. Noi, cei care asistăm la tot circul din această comună, ne mirăm pe ipocrizia „cuanei” Floricica ÎNJURĂTOAREA, care îi face hoți pe unii și pe alții, când dânsa „și-a făcut plinul” pentru următorii ani, în ultimii 12 ani, asta în cazul în care nu a dat toți banii împrumut finilor sau pe reparații la mașina înlocuitorului „milițianului” pensionar, ! Despre câte înjurături, blesteme ..etc. a invetat nu vă mai spunem…că ar fi invidioși toți vrăjitorii din țară și din afara ei.

  Răspunde
 • Nu vreau să intru prea mult în detalii dar discuția e alta..asa ziși boierii comunei discuta: „dau oricât să îl dăm jos pe primar…și așa țăranii ăștia nu știu ce vor și așa îi întorc…cu banii cumperi tot…Nenea….”acei țărani nu sunt si proști „…

  Răspunde
 • Adevărul este că toți care comentați negativ la adresa primarului, ori nu sunteți din HĂLMAGIU, ori sunteți plătiți de PSD . Eu scriu comment cu numele meu real și mă cunoașteți mulți în comună, mai puțin domnul ziarist…dar nu e problemă, îl invit cu drag la o discuție. Ce nu e bun primarul?Ce nu va făcut? Eu văd și aud doar lucruri de bine și văd că se face în comună…Chiar nimeni nu poate să spună că nu să implicat în multe acțiuni și proiecte de bun augur pentru noi cei care locuim acolo… Văd numai comentarii cu jigniți la viață privată… Da unul nu spuneți că primarul vă ajutat sau că ați mers la el în birou și va primit cu respect indiferent de clasa socială. Da cine crede acest articol ,care de la o poștă are miros de virșli ?Da cine este contracandidat?…sau pe cine vreți în loc?Un polițist ce nu dădea bună ziua la nimeni?..Un om care era obișnuit doar cu „Să trăiți „!…Hallo ,aici suntem crescuți să ne salutăm toți și nimeni nu e mai presus, pentru că așa ne-au crescut părinți cu educație și credință. DOMNULE ZIARIST … DUMNEAVOASTRA PRIN ACESTE ARTICOLE DENIGRATOARE ,CE DORIȚI?…SAU MAI BINE SPUS ,CINE VA TRANSMIS ACESTE DETALII?CU SIGURANTA NU NOI „HALMAGENII „…LUAȚI LABELE JOS DE PE HALMAGIU”

  Răspunde
  • Ba, Tudorel, fii surprins: chiar „hălmăgenii de rând” (niște oameni oarecare… nu vor nicio funcție politică nicăieri, nu-s curioși de CINE, ci de CUM li se conduce comuna) ne-au „transmis aceste detalii”… dar dacă vrei recunosc că sunt mai documentat în domeniu decât tine și oricare alt Tudorel din jurul tău pe subiectul „viața intimă și ororile administrative ale comnunei Hălmagiu” (întreabă-i pe primii patru oameni importanți ai locului în care trăiești despre ce știu eu despre fiecare și o să ai un șoc; începe cu Țoca).
   M-a enervat faza cu „mirosul de virșli” (deși îmi place cum înjuri) pentru că din ea rezultă că chiar nu știi cu cine ai de a face! Io când mă duc la Hălmagiu, mă duc să beau ceva bun, să simt duhul lui Iancu și să admir natura, nu să mănânc… iar acest articol te informez că-i pe Aloe…
   Lasă că te caut când vin acolo… să-mi explici tu cum stă treaba.

   Răspunde
 • D-le TOCA, deageaba te stradu-i sa faci acum drumuri,apa canalizari, camine culturale etc.,daca NU te lepezi de SATANA (FLORICA) nu rezolvi nimic,ai sa pierzi.Multi din primarie nu sunt cu tine.

  Răspunde
 • CONTRABADISTI sunt aia de langa Primarie desi au venit mascatii ei tot vand , de au luat ni de puscarie cu suspedare ei tot vand,dar poate sesizareA care este facuta la Bucuresti la minister poate ii calmeaza iar seful de post vrea sa aiba urmari copilul sau in jud hd.

  Răspunde
 • Tin tigarile pe la oameni prin sat si prin halmagel au un dulap in perete in magazin .

  Răspunde
  • Gunoiule sau zdreamta indiferent cine ii fi, te rog sa ai coloana vertebrala sa îți dai numele atunci când scrii de copilul meu Tudorel sau de familia mea. Voi lăsa să treacă Sfântul post al Maicii Domnului. Eu Alina îți promit ca te voi descoperi, 7 liturghii de presuri voi da în cârpă neagră la 7 biserici, și îți dau cuvântul meu de mama ca în a 4 a duminica vei avea pus giulgiu negru în poarta la fel cum am dat prescurile. Nu am jignit pe nimeni eu și familia mea, nici pe domnul Darau, nici pe domnul Toca, dar ma rog la Sfântul Dumnezeu și la Maica Domnului sa te descopere, sa te in semneze și sa te topească cum se topesc lumânările în altar. Stai liniștit ca tu vei recunoaște și îmi vei spune cine ești, asa sa îți ajute Dumnezeu.

   Răspunde
 • Domnilor ziaristi!!! Nu se poate face o ancheta in cadrul primariei? Noi cetatenii care mergem dupa acte suntem acostati de contabila si obligati sa comentam la profilele ei false, (evident ca nu accepta realitatea)… Daa, chiar are, asta face ea la lucru, confirma si alti cetateni care ajung in biroul ei si ii vad facebook’u deschis, ba mai mult prin fata primariei daca treci o auzi cum vorbeste de pe geam tot despre politică si cum ameninta angajatii primariei…. ei totul i se cuvine, acum zice ca transforma primaria in SRL ca merge bine treaba, nu ma mir ca la cum sunt tratati angajatii primariei de catre contabila si primar nu cred ca mai exista undeva in tara asta. Si sa nu mai vorbim de salariul care il ia conform declaratiei de avere, dar bonusurile dublu salariului in fiecare lună… asa tot sa o duci bine la primarie, dar pentru asta trebuie sa iti fie primaru naș de cununie, se stieeee…..veselieeee….fara numar…..

  Răspunde
 • Ce nu știe nici partidul, nici CJA, nici instituția prefectului este că noi la Hălmagiu, avem candidatul de primar doar cu numele, când de fapt primaria (care a „devenit” instituție privată) este condusă de „duamna” contabilă, care a intrat în campanie chiar înainte ca ea să înceapă. Noi, cei care asistăm la tot circul din această comună, ne mirăm pe ipocrizia „cuanei” Floricica ÎNJURĂTOAREA, care îi face hoți pe unii și pe alții, când dânsa „și-a făcut plinul” pentru următorii ani, în ultimii 12 ani, asta în cazul în care nu a dat toți banii împrumut finilor sau pe reparații la mașina înlocuitorului „milițianului” pensionar, ! Despre câte înjurături, blesteme ..etc. a invetat nu vă mai spunem…că ar fi invidioși toți vrăjitorii din țară și din afara ei.

  Răspunde
 • Stiu. Pana si nepoata Romina sa lepadat de Satana (florica)ia Guranoaie dar eu nu pot pt ca in urma cu 12 ani cand am castigat prima data am spart usa contabilului ,ea ffind in concediu medical si m-a amenintat cu penalul,de aia am dat mana cu ea.
  Iar cu ajutorul ei am facut cateva apartamente prin ARAD……

  Răspunde
 • avatar of pentru halmagiu
  Pentru Halmagiu
  12 august 2020 13:17

  De ce atata ura intre locuitori, de ce atatea vorbe urate aruncate? Se presupune ca dorim binele unei comunitati atunci de ce nu luptam impreuna, la ora actuala comuna Halmagiu arata foarte bine, are un aspect placut, suntem o mana de oameni care nu se inteleg si acum sa revin la subiect domnul Adrian Toca sa luptat pentru Halmagiu desigur gurile rele nu vor recunoaste chiar daca au vazut de-a lungul timpului schimbarea in bine a localității. De ce sunteteti împotriva adevarului de ce luptati cu atata ardoare sa influentati negativ oamenii?

  Răspunde
  • Prietene! Nu are nimeni treaba in privinta asta, ne bucuram ca s-a facut ceva in halmagiu asta, cat s-a furat nu va intereseaza, faceti o solicitare la primarie si cereti sa va dea doamna contabila situatia ei macar cu cati bani a cheltuit primaria pentru ea in ultimii 4 ani ca sa mearga sa se distreze la mare si prin alte locuri, din banii platiti de cetateni din impozite si alte taxe, da ce sa mai zici de lindic mini tehnicianus, care se da cel mai corect si cand colo ce auzi, ca face si el concediile tot din banii cetatenilor, de sticle ce sa mai spui(trebuie sa meargă omu de acasa cu ceva de protocol) ca sa obtii o autorizatie sau o informatie

   Răspunde
   • avatar of pentru halmagiu
    Pentru Halmagiu
    12 august 2020 14:06

    Sa inteleg ca tu ai acces la documentatia primariei, dar sti ce nu inteleg eu de ce pe timpul mandatului nu avea nimeni nimic de obiectat si acuma brusc peste noapte se scurg tot felul de informatii reale sau ne reale pt ca nu sunt in masura sa merg eu sa verific, de ce in campanie se arunca cu mizerie ca poate tu ca cetatean ai fost ajutat la nevoie, de ce acuma v-ati pornit pe niste chestii copilaresti care va depasec acum la maturitate, frumos va sta oameni in toata firea va injositi pentru niste gainarii, daca tot Adrian Toca va castiga atunci veti posta pe retelele de socializare cu contul real al vostru ca vai ce bucurosi sunteti ca a castigat, repet ati tacut patru ani si v-ati trezit voi acuma sa iesiti din habitatul vostru doar sa DENIGRATI

    Răspunde
  • Auzi acolo…. „Hălmagiu arată foarte bine”. Da nu te supăra unde l-ai văzut sau mai bine zis cum la-i văzut? Toți oamenii care vin în Hălmagiu pentru prima dată, spun că: zona este superbă, dar comuna și in special centrul este deplorabil. Să nu mai vorbim despre drumurile de pe satele din comună, fiind doar doua asfaltate, cel de la Bănești-Brusturi, care este tot plin de gropi, pe care nu ai pe unde să le mai ocolești și cel de la Tisa, care nu ar fi fost, veac, asfaltat dacă primarul nu s-ar fi mutat la Tisa cu examanta actuala nevastă. În rest drumurile sunt praf, arată groaznic și îți rupi toată mașina mergând pe ele… dar la noi să bagi o rabă de piatră în loc de asfalt este normalitate, ba mai mult ceva extraordinar, care s,a întâmplat doar din 4 in 4 ani, culmea chiar înainte de alegeri. Oricum dintr-un punct de vedere stăm bine, show-ul este pe primul loc. Contabila ia medicamente cu pumnii și își scrie singură când de pe un cont când de pe altul, sunt curios când o să fie în conflict de idei, o să se jignească singură, iar Țocoiul face spume la gură și crize de nervi, ajungând să amenințe, când aude că nu ești cu el. Oricum am suntem pe cale ca spitalul de la Mocrea să își facă o subdiviziune în Hălmagiu, chiar la Primărie.

   Răspunde
 • Finule ,daca castigam alegerile o punem pe nevasta-mea viceprimar, ca eu pana atunci gat de ras padurea la POENARI cu Radu de la Varfuri.

  Răspunde
 • Foarte curios cum domnul primar are bani numai pentru drumurile care duc la casele rudelor sale și a unora din primărie, care nici nu figurează ca drum comunal, dar pentru drumurile principale din sat nu are bani. În anul 2020 nu este normal să avem piatră pe drum și să spunem că „am făcut” drumul, „drum făcut” înseamă un drum asfaltat cu șanțuri pentru scurgerea apei și curățat de cregi și tufe care ajung pe el. În concluzie -NU AVEM BANI NUMAI PENTRU CINE VREM-

  Răspunde
 • Chiar nu am nimic de câștigat sau de pierdut ,dar văzând atâtea comentarii despre primăria Halmagiu și despre angajații primăriei ,mi-am permis să las și eu unul. Care oameni v-au sesizat domnule ziarist? Că aici majoritatea vorbesc de bine despre primar . De ce denigrați o comunitate întreagă prin asemenea articole? Nu vin alegerile? Dacă este să îl taxeze cineva suntem noi cetățenii prin vot,nu dumneavoastră prin articole plătite …Iar pentru cei care au scris anumite lucruri jignitoare la adresa unor persoane din comună , va zic atât ….să va fie Rușine ,că vă vindeți caracterul și comuna .

  Răspunde
  • Fato, ho… că nu-i „vând și cumpăr” aici! Înțeleg că faci parte din „angajații primăriei” care „vorbesc de bine despre primar” și te consideri parte a majorității – dar fă un exercițiu de imagine și închipuiește-ți, în dimineața asta, că ești Avram Iancu, vii de la război cu ungurii, vii din Oradea și oprești în Hălmagiu: îți place cum arată?! Ești mândră de alegerile, activitatea și caracterul oamenilor din primăria aia? Vrei să ne plimbăm cu telefoanele prin sate, să-ți arăt eu ce nu e bine?! Facem și asta!
   Nimic nu-i bine acolo… iar ce-i cel mai trist e că v-ați pierdut și umorul!

   Răspunde
 • Am impozit 2 miliarde 700 Nu il platesc pt ca Florica mi-a zis sa ii aduc n…. voturi.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie