[HIP HOP NEWS] Profilul pe cheia sol al muzicantului ONE Dinescu vs. ganterele lui VESA. Road Runner vs Talpă-Iute Alin Iovănuț

hip-hop-news
Distribuie:

 

©  Profilul pe cheia sol al muzicantului ONE Dinescu vs ganterele lui VESA. 

DO-rit sau mai puțin DO-rit de femeile măritate sau intr-o relație, acest One a știut întotdeauna să le sucească mințile multora (o mare parte fiind chiar iubitele prietenilor lui) și să aibe cu acestea o idilă de-o noapte sau maxim 10,
RE-ușind de fiecare dată să gâdile urechile fine ale domnișoarelor, unde chiar de multe ori fiind amenințat sau fugărit de soții protectori.
MI-ar face plăcere să cred că el este chiar un soț iubitor cum pozează si cum crede soția lui care-l iubește dar se minte Dumnezeiește deși, acum 1 an, au apărut conversațiile pe Facebook cu o duzină de femei, ghici, toate intr-o relație, unde el, ca-n manele,le „cânta” locul de intâlnire și discreția de care amândoi să dea dovadă.
FA-nele intrau mereu în delir la apariția lui, de multe ori renunțând la casă, masă (vorba aia) pentru el.
SOL-uțiile lui de-a acapara un „stup de albinuțe” au avut mereu succes, dar i-au adus și mulți dușmani în oraș.
LA– prestanța lui de muzicant cunoscut în oraș și ca un consumator de stupefiante, nerămânând nici o toaletă „curată” de prafurile din buzunarul lui, mai are și  viciul cu păcănelele, asta așa să treacă o duzină de ele.
SI-ngur împotriva tutur e acest One, fiind susținut doar de buzele siliconate ale domnișoarelor și de, încă, soția lui.
DO-rim revenire grabnică din spital deși, după recuperare, sigur își va relua activitățile de Don Juan.

Privind în urmă, nu prea vedem doar acel manelist dornic de hituri ci și un individ  cu o dublă personalitate care acum probabil a încercat să o dezvolte pe a-3-a…
De Vesa nu prea e de discutat, decât pe scurt, un sportiv cu o sală de forță și destule scandaluri, dar măcar de el știm că asta e meseria lui.
Din păcate pentru amândoi, acum ca in melodia lui Mărgineanu, unul e la bulău altul la spital!

https://www.youtube.com/watch?v=Z3CEr1wghFs

©  PROBLEME XXL: Road Runner vs Talpă Iute Alin Iovănuț. În desenul animat Road Runner, știm că el fuge de coiot și în toate episoadele haioase scapă mereu. În fuga lui Alin Iovănuț am aflat că el fuge de lege, o lege ce a încălcat-o de „n” ori unde după ce și-a mai pus trupa de kickboxeriști (deveniți peste noapte și culeși din diferite județe ori stâne de oi) să bată pe x sau y promovând astfel MetalGuard (firma ce s-a și închis în 3 luni). Văzând că nu-i prea merge firma și nu poate să-l detroneze pe Leș si firma lui, DEY, Alin s-a gândit că i-ar prinde bine o trupă de „șpringări” gen Robin Hood. Așadar, după tunul de țigări ce s-a dat în urmă cu 1 an, în noaptea de Paști, vocile orașului și vocile din anturajul lui, mai exact prietenii pe care el îi consideră mâinile lui drepte susțin că bolidul Mercedes S Coupe NU s-a cumpărat cu banii din fier vechi ci că s-a făcut un troc de „na și ține”: el a dat țigările și a primit mașina, aici deja făcând prima greșeală. Greșeala numărul 2 făcând-o cu afilierea cu un grup din Timișoara unde se pare că el a  preluat titulatura de șef, iar ponturile venind unul după altul. Repede, după câteva tunuri scrise prin presă, s-a ajuns la aproape 1 milion de euro, iar suspecții au fugit și nimeni nu a avut tupeul să scrie cine sunt suspecții, iar dacă susții că au fugit, înseamnă că știi cine, doar ai o jenă să o spui. Greșelile lui Alin Iovănuț vin una după alta, alegându-și prost „prietenii”, niște prieteni lăudăroși care, după primele tranzacții cu țigări își și etalează profitul în mașini, mașini ce nu ți le poți cumpăra dacă părinții tăi au împreună un salar de 3000 lei, aici este vorba de singurul BMW M6 Power deținut de un junior ce înainte să devină protejatul lui Alin vindea 2-6 pachete de Marlbe prin piață, iar acum când „informatorii”  au vrut să-l denunțe au primit un refuz din partea polițiștilor cu puține grade spunând „pe ăla nu putem, dă sus de tot” (bănuim că nu e vorba că dă sus coșuri la baschet ca LeBron James!) Dar hai să-l lăsăm puțin de-o parte pe acest „junior” și să revenim la ale noastre. Surse critice, iar nu invidioase, ne relatează cum Alin & Company au trecut ca buldozerul prin casele unor oameni de afaceri sau contrabandiști afectându-le substanțial veniturile și lăsând totul pustiu în urma lor. Acum hai să ne punem câteva întrebări,  de ce a ajuns Alin să aibe o astfel de titulatură de „șef”, unde răspunsul sigur va veni odată și odată.

1. Se apropie Alin de faliment?

2. Filmele cu mafioți și hoți ce le poți vedea gratis pe internet să-l fi ținut acolo blocat devenindu-i lumea lui?

3. Să fie atât de naiv încât doar el să fie pe fugă iar prietenii lui ce „dau din casă” să se plimbe nestingheriți prin oraș?

4. Să nu observe cum „prietenii” lui își văd in continuare de „afaceri” și din toată „compania” doar el e pe fugă?

5. Oare Poliția nu știe unde e sau îl roagă să se predea și el face nazuri cum că nu vrea?

6. Unde a dispărut acel Alin milionar și cuminte?

7. La ce bun schimbarea asta, din prinț să ajungi tot prinț dar intr-o lume a penalilor?

8. Oare o fi în Corleone?

9. De ce el e singurul fugit?

Vom reveni cu amănunte în cazul în care nu am deranjat pe cineva prea tare… că probabil chiar acum, când scriu acest articol, un lunetist deja mă ia in vizor….PAC-PAC!

Categorie: Pamflete
Etichete: Alin Iovănuț, atrium mall, interlopi, MetalGuard, one dinescu, scandal, spargeri, tunuri cu țigări, vesa daniel florin
Distribuie:
Articolul anterior
Despre eroul social – cât costă
Articolul următor
Buricul pământului

2 comentarii. Leave new

 • avatar of cristi&luci frății de cruce ai lui crisanel
  Cristi&Luci frății de cruce ai lui Crisanel
  26 iulie 2017 21:02

  Cred ca ar trebui talpa iute asta sa fuga direct la Dna sa se spovedească… sa lase orgoliile si demnitățile de o parte si sa o”taie” direct la ANTICORUPȚIE,poate acolo s ar clarifica puțin treaba. Atunci sa vedem pe holurile arestului cat de mare este familia.. mai multi milițieni șpăgari care au pus ștampile pe taloane si care au ținut spatele fraților scandalagii sa si facă de cap cu cox si valuta falsa prin sat decât oameni abuzați.

  Răspunde
 • Cristii,Lucii,Dolga,Alin,Palincas dealer de oras si mai astia ce se cred mai mai orasului sunt sifoanele politiei iar ca rezultate mai au voie o teapa,o palma sau sa ii duca pe altii direct l apolitie sa se sparga singuri…..totul e calculat aici…..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

basil muresan

Jocuri erotico-politice actualizate

Pentru că s-a terminat prima săptămână de concediu, și probabil v-ați plictisit deja de clasicele cătușe cu bureței și outfituri de doctoriță sau școlăriță jucăușă, vă propun alte role playing,…
parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…