[ACTUALIZARE 2] Dacă ești curios… MOMENTUL ZERO al ieșirii lui Uțu Rohozneanu din Penitenciarul Ploiești, filmat de un apropiat

utu rohozneanu
Distribuie:

 

[ACTUALIZARE 2]

Luni, 7  august, cel supranumit „Împăratul lumii interlope arădene” a ieșit din Penitenciarul Ploiești, fiind eliberat condiționat după 8 ani și jumătate. Ieri, a chefuit împreună cu câțiva zeci de apropiați la Hotel President – și deși deținem câteva filmulețe făcute cu telefonul de la evenimentul respectiv… preferăm să le ținem pentru noi.

Momentul zero al ieșirii din penitenciar a interlopului este, însă, unul… istoric… chiar dacă vorbim despre „istoria mică și perversă” a sistemului judiciar românesc – așa încât… enjoy!

…………………………………………………………………..

[ACTUALIZARE]  „Împăratul” lumii interlope arădene, UȚU Rohozneanu, a fost eliberat condiționat

Tribunalul Prahova a dispus, printr-o sentință pronunțată astăzi, eliberarea condiționată a celebrului „haiduc” Rohozneanu Uțu Claudiu, iar începând cu această seară, cel supranumit „Împăratul lumii interlope arădene” este liber.

…………………………………………………………………..

[TITLUL INIȚIAL] (19 iunie, 2017) UȚU MARE iese din pușcărie – UȚU MIC intră: o spectaculoasă partidă de ȘAH CU INTERLOPI jucată de SERVICII. Coincidențe și legături de speriat JUSTIȚIA

„Împăratul” lumii interlope arădene, Claudiu UȚU Rohozneanu, se eliberează din penitenciar după (doar) 8 ani și jumătate de când e închis, după un șir de infracțiuni care au culminat cu celebra „bătălie de pe Roșiori” dintre clanuri de la sfârșitul lui ianuarie, 2009, când DIICOT-ul condus atunci de procurorul Dan Ilarie a reușit să potolească periculosul grup infracțional, arestându-i „la calup” pe interlopii care-l compuneau și obținându-le condamnarea.

Conform surselor noastre, Rohozneanu „a reușit decontopirea pedepselor, iar prima instanță, Judecătoria Ploiești i-a admis contestația, urmând ca Tribunalul Prahova să soluționeze miercuri recursul pe care l-a întocmit Ministerul Public… fără prea mari insistențe și emoții… așa că i-o va admite și el.”

 

ROHOZNEANU GH. UTU CLAUDIU se mai află, așadar, pentru cel puțin două zile în Penitenciarul Ploiesti,

în executarea pedepsei de 17 ani închisoare, aplicată prin sentinţa penală nr. 104/2017 pronunţată de Tribunalul Prahova, ca urmare a… decontopirii unei contopiri… c-așa se face. Un scurt istoric juridic al parcursului prin penitenciare al Împăratului în „epoca post-Ilarie” nu are cum să nu înceapă cu CAZUL TRIFA – coincidență sau ce?… redeschis de procurorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție și în curs de „explodare” dintr-un moment în altul (vezi articolele asociate de la finalul acestuia).

Traseu de rechin prin pușcăriile și tribunalele patriei

În 2010, așadar, lui Uțu i s-a înjumătățit pedeapsa de la 22, la 11 ani, după ce a „făcut 16-le”, în Dosarul Trifa – respectiv i-a turnat pe Ovidiu Răchită și Florin Moldovan… care dacă se vor dovedi a fi baliverne, înseamnă că i se dau înapoi… asta din start.

La data de 1 august, 2014, urmare a soluționării judecătorești a  celebrului caz de trafic de cocaină despre care s-a scris la momentul respectiv, Tribunalul București „contopește pedepsele și aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 12 ani închisoare sporită cu 14 ani, o lună și 20 de zile urmând ca în final condamnatul să execute 26 de ani, o lună și 20 de zile închisoare și 5 ani interzicerea drepturilor prev. de art.66 lit.a și b NCP.” – dar Curtea de Apel a descontopit pedeapsa respectivă, admițând contestația „Împăratului”, și hotârând ca Uțu Rohozneanu să execute o pedeapsă de 17 ani de închisoare.

Din care a executat mai mult de jumătate… și pentru că a fost cuminte la pușcărie (n-o făcut decât un „amărât de trafic internațional de droguri direct din Rahova”… ce-i aia?… n-o dat în cap la nimeni… mai ales că i-a și prins pe toți, cocaina s-a recuperat, iar „Versace” arestat:) merită să se libereze… nu?! Stai, că am auzit că „la ultimele calcule mai trebuie să îl despăgubească statul, că trebuia să iasă acum un an!” Mișto sau cum?!

Uțu și-a rezervat, deja, sală de chef și a invitat la „petrecerea de absolvire” 200 de interlopi de pe tot cuprinsul patriei…

Cică a vrut la Marem – dar Tinu i-a dat „ocupat”, dar e bine și la Helen… chiar mai potrivit. Va fi ceva… ce nici nu s-a povestit până acum… dacă nu vei fi acolo, înseamnă că nici nu ești interlop… să nu te mai aud… Va fi ceva gen „ai dat mâna cu Sinatra sau n-ai dat mâna cu Sinatra?”… film artistic, frățioare!


În aparent altă ordine de idei, dar – vom încerca să demonstrăm – de fapt aceeași, Krecsun Ştefan Daniel, zis UȚU MIC a fost arestat în Austria,

pentru un jaf armat comis în 2003… dacă am înțeles bine de la sursă (pe convorbire bruiată). Avea mandat de arestare pe numele său în țara care i-a dat umanității pe Mozart și pe Hitler… „fraierul știa… și i-am zis că dacă tot s-a riscat să vină până aici, măcar să nu iasă cu mașina în oraș decât ziua, când e aglomerație, și numai cu numere locale. El – stilul lui! – a ieșit cu mașina cu număr de Arad… l-au oprit într-o intersecție, îi aveau poza, datele exacte, tot… cred că primiseră pontul de la ai noștri, dacă mă-ntrebi pe mine. Jaful ăla l-a mai făcut cu încă doi complici… el a fugit atunci, iar ăia doi au declarat, pe bune, tot… că Uțu Mic a comis jaful, propriu-zis… s-au și găsit probe criminalistice care dovedeau că ăia doi au stat de șase… i-a și eliberat. Pe el îl așteptau… cred că o să-i dea mult… acum e în arestul Poliției din Viena… n-are nimic pe el… numa dacă te duci și îți faci cerere prin ambasadă poți vorbi cu el” – sau cam pe-acolo… nu vă putem zice cine ne-a informat… dar puteți avea toată încrederea că așa a fost… știu băieții.
Nu toți.
Evenimentul s-a întâmplat pe  22 mai, 2017… și atenție la „coincidența” asta! Pe 30 mai, trebuia să înceapă procesul pe fond în Dosarul nr. 7648/108/2016 (11656/2016 ) – ăla cu Împăratul, Versace, El Profesore și Toni... marfă de proces… tot Aradul ar fi fost cu ochii pe el – în primul rând că ședința respectivă trebuia să înceapă cu un AUTODENUNȚ-BOMBĂ.

Acest autodenunț – pe care, în prealabil, Uțu Mic l-a depus și sub formă de Plângere penală la Poliție (desigur, degeaba – cu toții știm de ce):

2 2

2 1 1

 

V-ați prins de ce, nu?…

Ei bine… am ratat un spectacol penal de toată frumusețea, după cum se poate imagina… Judecătoarea l-a așteptat (sanchi) pe Uțu Mic să vină să facă curățenie printre interlopi, dar… pauză: la „T: 15 iunie 2017, se prezintă mama inc. care învederează instanţei că inc. este arestat din 22.05.2017 în Austria” – cum scrie în Document pe portal: Încheiere de şedinţă – 30.05.2017 – după care „lipsă procedura cu inculpatul”… și-așa moare și se face lumea asta praf.

Vorba unei surse oficiale căreia suntem nevoiți, de asemenea, să-i păstrăm anonimatul: „PLM, tu l-ai umflat atâta pe Uțu Mic… cu apocalipsa lui cu tot… ai văzut cum s-o rezolvat tot?!”

Coincidențe zici?! Coincidențe să fie, dacă zici tu.

……………………………………………………

P.S.: Dacă e să vorbim din deducții proprii și, pe cât de dezinvolt pe atâta de dezangajat și detașat subiectiv de poveste, în opinia noastră, deci, traseul acestei eliberări (dacă se va produce – nimic fiind singur în derularea acestei povești „high”) s-a produs cam așa: Uțu Mare a fost convins de oamenii ăia de-i vedeți cu nume-n plângere că, dacă-l dă pe Uțu Mic, iese din pârnaie. E greu să ai caracter după 8 ani jumate de celulă… chiar dacă ai fost Împăratul pușcăriilor între timp… nu-i așa? – așa că Uțu Mare l-a dat pe Uțu Mic – că poate chiar fi „următorul 16” – în caz că Trifa pică!…
Pragmatic. Coincidențe și legături de speriat  JUSTIȚIA.
De fapt, o spectaculoasă partidă de șah cu interlopi jucată de servicii – toată admirația pentru cinism!
Până aici – că încă, repetăm, nimic nu-i sigur.

 

ARTICOLE ASOCIATE:

 

APOCALIPSA după Uțu Mic – sau recolta unui AUTODENUNȚ INCREDIBIL: un procuror DNA, un șef DIICOT, capul lumii interlope… marfă de Venezuela, fratello!

Se redeschide CAZUL TRIFA. Rușini din poliția arădeană și interlopi de paie sunt AUDIAȚI LA BUCUREȘTI pentru a-și explica rolul pe care l-au avut în MUȘAMALIZAREA OMORULUI de acum 13 ani

Categorie: Investigații
Etichete: austria, Dan Ilarie, eliberare condiționată, Krecsun Ştefan Daniel, Lucian Dolcu, stefan krecsun, trafic de droguri, utu rohozneanu
Distribuie:
Articolul anterior
Bătaie cu SATÂRUL, în fața Gării CFR Arad, pornită de la o femeie. Noroc cu JANDARMII…
Articolul următor
Florin Tripa (PSD): „Prin restituirea taxelor auto se repară o nedreptate”
Bagă un „16”

4 comentarii. Leave new

 • Nu se vad pozele cu autodenuntul…

  Răspunde
 • Nu trebuia să stea închis pâna în 2040 http://specialarad.ro/i-au-dapână -l-au-ingropat-utu-rohozneanu-va-fi-regele-puscariilor-pana-in-in-2040-vezi-sentinta/ ? Eşec al justiției românești.

  Răspunde
 • Ce tara si sistem de justitie de cacat avem. No comment .

  Răspunde
 • Bai bolnagilor homosexualilor nu aveti ce face vorbiti numa aiurea de omul acestă voi nu aveti coloana bagamas pula in mama voastră di copii voștri sa vii iau in pula. Vorbiti ne stingă de cauză. De el. De unde si pana unde il cunoașteți voi pe el. Care mai vb urat de el di o vorbit, sa manace copii lor sângele din pizda cand e pe ciclu de la curbele lui si a le mele mancamati toata pula si mie si lui

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie