[ACTUALIZARE] Cei doi muncitori accidentați la Gurahonț lucrau pe „moșia” viceprimarului

ambulanta
Distribuie:

 

[ACTUALIZARE]

A fost confirmat faptul că cei doi muncitori accidentați la Gurahonț desfășurau activități prin dispoziția viceprimarului, Daniel Blaj, în calitatea sa de președinte al compososeratului. Unul era angajat legal, unul nu. Juridic, viceprimarul se află în conflict de interese iar acest aspect este completat și de faptul că, prin mijlocirea sa,  utilajele compososeratului prestează lucrări pentru primăria Gurahonț. Aceste utilaje mai sunt folosite, fără a se factura serviciile, la solicitarea altor cetățeni din zonă. Starea celor doi este stabilă dar, cel puțin unul dintre ei, ar putea rămâne cu sechele.

 

…………………………………………………….

[TITLUL INIȚIAL] (05.07.2017) Doi muncitori la Composesoratul Bonțești au suferit un accident cu… reflexii penale, după ce flexului pe care-l manevrau i s-a rupt pânza

 

ACCIDENT DE MUNCĂ la Composesoratul din Bonțești. Doi bărbați angajați – conform surselor noastre din zonă – „la negru” , pentru a afectua lucrări la o curte din zonă, au fost răniți după ce flexului pe care-l manevrau i s-a rupt pânza.

Incidentul s-a produs în după-amiaza zilei de miercuri, în jurul orei 16.00.

M.T., din localitatea Bonțești și T. D., din Rădești, primul de 45, iar al doilea de 35 de ani, au fost transportați în regim de urgență, cu două mașini de la Serviciul de Ambulanță, Stația Sebiș. Conform cadrelor medicale prezente la intervenție, „unul dintre pacienți a suferit o fractură de tibie, iar celălalt, o plagă tăiată cu hemoragie abundentă” – echipajul de pe salvări reușind stabilizarea lor hemodinamică.

Președintele Composesoratului Bonțești este viceprimarul comunei Gurahonț, Daniel Blaj – și se pare că acest accident s-a produs ca urmare a unei lucrări comandate de acesta.

Categorie: Știri
Etichete: bontesti, Composesoratul Bontesti, Gurahont, radesti
Distribuie:
Articolul anterior
Întâlnire de AFACERI la nivel de AMBASADĂ. Confederația Patronatului Român, Filiala ARAD, a onorat invitația H.E. Marius Lazurcă
Articolul următor
Din ciclu` „toți îți vor binele – nu-i lăsa să ți-l ia”, dacă intri pe „Balena Albastră”, vin patru oameni în negru și-ți confiscă laptopul!

11 comentarii. Leave new

 • Nu mai scrieti de „VICELE” de Gurahont, ca este si Presedinte de composesorat, caci se sesizeaza ANY.

  Răspunde
 • Avatar of Fieful mafiotilor
  Fieful mafiotilor
  5 aprilie 2017 22:28

  VICELE de Gurahont e mare afacerist… el si secretarul de Gurahont

  Răspunde
 • Daniel Blaj este si președintele composesoratului Bonțești si viceprimar . Asteptam sa se sezize ANI in acest conflict de interese.

  Răspunde
 • De furtul de lemne de pe valea Zimbrului coordonat de Cristi Motica fiul doamnei primar nu scrieti nimic ?

  Răspunde
 • Nu mai scrieti tot felul de prostii despre domnul viceprimar Dani Blaj…acesta este cel mai destoinic viceprimar care la avut comuna Gurahont de la revolutie până in prezent …

  Răspunde
 • Avatar of Merci BO-KU
  Merci BO-KU
  8 aprilie 2017 20:46

  Despre comuna Gurahont,nu se poate spune altceva decat ca arata ca un loc uitat de D-zeu.
  Dupa ce vreo 16 ani a avut parte de un primar, care n-a facut nimic pentru comuna;ZERO-investiti,ZERO-locuri de munca, a venit randul acestor nulitati care n-au nici o legatura cu Primaria; o baba paralela cu realitatea, O-EXPIRATA si un semianalfabet,care nu stiu daca a terminat clasa a- 8, dar care prin manipularea „prostimii” din zona a ajuns viceprimar.
  Un bisnitar care pana la varsta de 50 de ani, nu are nici o zi in cartea de munca;dar care are o avere impresionanta constand in:-proprietati imobiliare,-terenuri extravilane, in valoare de zeci de mi de euro, toate dobandite in urma excrocheriilor facute de cand a ajuns Presedinte de composesorat.
  Oricum are de unde plati daune materiale, spitalizarea celui automutilat, atunci cand executa lucrari din ordinul lui.
  Credem cu tarie, caci locuitorii din Gurahont, merita o alta reprezentare in Primarie……..sau mai sti:-poate ne meritam soarta.

  Răspunde
 • Sau mai facut si alte lucrari de miliarde pe hartie o amarata de capela doar 70.000€, inca neterminata o singura strada asfaltata, bineinteles ce-a a viceprimarului si seful de composesorat Daniel Blaj.

  Răspunde
 • Eu nu am nimic cu domnul viceprimar chiar daca e incompatibil si escroc, faptul ca s-a descurcat in viata si a ajuns din mic mare om de stat cinste lui si cetatenilor pe care ii reprezinta cu cinste si onoare. As mai dori sa-l vad si primar, in acest fel am avea cu toti lemne iarna, de la padurea comunala, ca acum au doar cetatenii din Bontesti, de la composesorat

  Răspunde
 • Avatar of BABA si cu TUDY
  BABA si cu TUDY
  9 aprilie 2017 17:05

  Despre strada asfaltata (AVRAM IANCU) o sa vorbim cat de curarand.
  -In ceea ce priveste catedrala (CAPELA) de 70000 euro si la care s-a mai aprobat de catre majoritatea PNL,nu de mult 1 miliard, vom discuta cu documentele pe masa.
  In rest s-auzim numai de bine.

  Răspunde
 • Multe prostii spuse de gurile rele. Nestiutorii nu mai comenteze fara sa stie defapt ce s.a intamplat si unde s.a intamplat.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

spitalul judetean arad 3

Două accidente de muncă s-au petrecut astăzi în Arad. Un angajat al R.A.R a ajuns pe secția Ortopedie cu două degete de la picior zdrobite. Un angajat al unei societăți private a ajuns cu arsuri pe față și piept pe secția de Chirurgie plastică

Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. A fost anunțat I.T.M. Arad, în vederea continuării cercetărilor și clarificarea aspectelor în care au avut loc accidentele de muncă. Primul…
Urmăriți-ne pe