Un nou incident mușamalizat la Depoul CFR

background critic
Distribuie:

 

Recent, respectiv  pe 28 iunie, 2016, în incinta Depoului CFR Arad – unde, după cum se știe, se întâmplă ceva doar dacă semnează șefii că s-a întâmplat (iar șefii nu prea semnează), numiții Aurel Banciu – macazor – și Cătălin Ștețco – mecanic manevră au fost implicați într-un incident care, deși s-a soldat cu o fractură deschisă de falange urmată de 21 de zile de îngrijiri medicale, plus daune materiale… cum ziceam, nu s-a întâmplat! Cel puțin, raportat la consecințe… penal sau civil-administrative. Prezent în depou la ora producerii accidentului, Călin Darău, supranumit „groparul-șef” al tuturor lucrurilor murdare, cu Depoul CFR Arad cu tot, a refuzat să semneze avizarea, conform surselor noastre și, implicit anunțarea organelor abilitate – ITM Arad, IPJ… și așa mai departe. Nici până acum nu s-a operat nimic oficial în acte publice, cu excepția procesului-verbal de constatare – care a rămas încuiat în sertarul în care a fost dosit în chiar ziua incidentului, probabil.
Evenimentul (mai precis, mușamalizarea lui) dovedește încă o dată – nu că era cazul! – că Depoul CFR e „locul de joacă” al unor „inițiați în problemele corupției”, din care nu iese și în care nu intră nimic menit să tulbure apele liniștite ale unei insule stăpânite pe considerente de „apartenență la clan”.

 

Categorie: Știri
Etichete: Calin Darau, depoul cfr arad, incident, musamalizare
Distribuie:
Articolul anterior
Scapi numai dacă ții banii la ciorap: ANAF își consolidează baza de date prin intermediul băncilor cu care lucrezi!
Articolul următor
Start înscrierilor în licee! Vezi calendarul complet stabilit de Ministerul Educației

2 comentarii. Leave new

 • N.T.S-ul e facut,
  Sa-l respecti frate AURELE,
  Insa tu l-ai incalcat,
  C-ai baut mai mult cu…….. o bere.

  Răspunde
 • avatar of subscriu...!
  Subscriu...!
  8 iulie 2016 17:42

  Incidentul relatat, s-a petrecut in Depoul ARAD, la data mentionata,in jurul 9 si 30,in acea zi 28.06.2016, DARAU Calin a fost in control la Depoul ARAD, incepand cu orele 5 si 30 dimineata pana in jurul orelor 14.
  Pacientul accidentat STETCO CATALIN (deget rupt) a fost transportat la sectia URGENTE a spitalului Judetean ARAD, fiind evidentiat in registrul de consultatii medicale.
  Un lucru este cert, potrivit reglementarilor CFR, incidentul trebuia AVIZAT si NU TAINUIT.
  Se stie ce inseamna TAINUIREA in astfel de cazuri…..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie