Cum se fură lemne la Gurahonț? Cu VICELE se fură lemne la Gurahonț!

lemne
Distribuie:

 

Fii atent aici schemă: viceprimarul de Gurahonț, Daniel Blaj, în calitatea sa incompatibilă de președinte al Composesoratului Bonțești (sat aparținător) nu doar că închiriază propriei primării propriile utilaje la lună / zi / oră / secundă… cum vrea el (vezi articolele asociate), ci, mai nou – cel puțin pentru noi „nou” – vinde din lemnele pe care administrația le alocă oamenilor cu venituri mici unui – atenție! – vameș ungur!
„Pe cele mai proaste… crengile și butucii le dă oamenilor care au dreptul la cota de lemne, iar pe cele mai bune, trunchiurile, le vinde unui vameș din Ungaria. A fost văzut și filmat de mai multe ori făcând asta”
– ne explică o sursă de la fața locului.

Dacă tot suntem în Țara Iancului… și dacă tocmai i-am sărbătorit amintirea… e aproape obligatoriu să ne ducă mintea la următoarea întrebare sentimental-patriotică: de câte ori s-a întors în mormântul său de la Țebea Avram Iancu după ce duhul său i-a raportat că viceprimarul român al comunei în care el are portrete în fiecare casă vinde lemnele bune ale moților unui vameș ungur, iar românilor săraci le dă crengi?!
Asta sună a blestem!

 

Articol asociat:

[ACTUALIZARE] Cei doi muncitori accidentați la Gurahonț lucrau pe „moșia” viceprimarului

Categorie: Investigații
Etichete: bontesti, Composesoratul Bontesti, comuna Gurahonț, daniel blaj, Gurahont, mihai comanescu, viceprimar gurahont
Distribuie:
Articolul anterior
Claudiu Drăgan mai are interzis trei runde pe banca tehnică. UTA joacă sâmbătă acasă, de la ora 16
Articolul următor
[ACTUALIZARE 2] AGROALIM 2017, o ediție care le întrece pe toate
Bagă un „16”

23 de comentarii. Leave new

 • Mare adevar , si ar trebui mentionat despre faptul cum foloseste utilajele composesoratului in scopuri personale si doar pt lucrările lui…

  Răspunde
 • Exista o institutie numita parchet, apartinand de ministerul public, nu de ocolul silvic, e adevarat ca la Gurahont, cel putin pana in urma cu o luna -doua era un fel de parchet de pa langa postul de politie almas, dar eu ca sfatuiesc sa va adesati cu incredere institutiei cu denumirea de mai sus situata in loc. Gurahont. Nu doar in problema viceprimarului…….

  Răspunde
 • avatar of motica ana lenuta
  MOTICA ANA LENUTA
  14 septembrie 2017 12:27

  DOMNULE MIHAI COMANESCU,MA MIR CUM VA PERMITETI SA DEZONORATI NOBILA MESERIE DE JURNALIST,IMPROSCAND CU NOROI SI DEZINFORMAND CETATENII CU FEL DE FEL DE MINCIUNI DESPRE DIFERITE PERSOANE,ASA CUM ESTE SI CAZUL D-LUI VICEPRIMAR AL COMUNEI GURAHONT,DANIEL BLAJ.FIE CA ATI FOST DEZINFORMAT,FIE SUNTETI RAU [NTENTIONAT,DEOARECE DE O BUNA BUCATA DE TIMP PRACTICATI ASA CEVA.CHIAR NU VA PASA DE RESPONSABILITATEA CUVANTULUI SCRIS? SA NU UITAM CA INCA DE PE VREMEA CRONICARILOR,UNUL DINTRE EI SPUNEA:”EU VOI DA SEAMA DE TOATE..CATE SCRIU”. CE SA MAI ZICEM,ATUNCI,DE RESPONSABILITATEA CUVANTULUI ROSTIT CU VIU GRAI? ORICE INFORMATIE TREBUIE VERIFICATA,INAINTE DE A FI FACUTA PUBLICA,CU ATAT MAI MULT DE CATRE CINEVA CARE SCRIE IN PRESA. VAD CA NU E CAZUL DVS.,CARE VA PERMITETI SA DIFUZATI NEADEVARURI.

  Răspunde
  • Ce tot aberezi aici cucoano? Pe cine crezi ca prostesti? Chiar crezi ca arădenii nu stiu ce se întâmpla in zona gurahontului si cine face parte din MAFIA LEMNULUI?
   Pai, acolo, începând de la primar, pana la șefa parchetului, șeful de post si cei de la ITRSV, toti sunt niste hoti ordinari!
   Acești indivizi si individe sunt platiti regește din bani publici sa stopeze jaful din păduri si…ei ce fac???
   Va spun eu ce fac! Constituie un GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT, aia fac!
   Păcat ca cei de la DIICOT si Dna nu le acorda atenție!
   O sa ne trezim cu pădurile rase, la fel ca-n Harghita, sau Maramureș.
   Așa ca, stimata cucoană cu gura mare, vedeti-va liniștita de tocana care arde pe foc si nu acuzați ziaristul ca face jocurile cuiva, sau, mai rau, ca dezinformează!
   In mod normal, pentru toate infracțiunile care le-au facut acești nemernici, trebuiau sa fie demult la puscarie!

   Răspunde
 • Ce pacat ca a-ti uitat sa scrieti in articol si de Cristian Motica care se aseamana cu vicele in fapte 🙂

  Răspunde
 • Cam tarziu asta, cu vanzarea lemnelor in UNGARIA.
  Chestia e veche deja atat de veche, incat intre timp VICELE vorbeste deja ungureste; si ca o picanterie atunci cand la VAMA VARSAND e aglomeratie, partenerul ungur il baga pe banda C.D (corp diplomatic).

  Răspunde
 • UN ESCROC, UN REPETENT (lasat repetent de moticoaie).
  In jurul varstei de 15 ani si-a batut propria mama, femeia fiind paralizata, imobilizata la pat, pentru ca nu-i dadea bani de tigari.
  Din afacerile cu material lemnos si nu numai acest escroc si-a cumparat circa 50 de hectare de pamant arabil, si-a construit o cladire cu circa 10 apartamente in curtea casei mostenita de la mama sa, fara autorizatie de constructie.Din traficul cu material lemnos a platit (a mituit) oamenii necajiti si toti tiganii sa-l voteze.Asa a ajuns VICE.
  BATA-VA D-ZEU BONTENI, CARE LA-TI VOTAT.

  Răspunde
 • Au ajuns hoti la putere viceprimarul zi (bonex) are firma de oxploatare de ani de zile si vinde lemne tot de atat timp doar ca acum a ajuns hot cu acte in regul!!!!

  Răspunde
 • Dacă nu credeţi că a fost aproape de corigentă întrebaţi la unităţile de alimentaţie publică vizavi de liceu cum ducea plăşile pline la prof. Motica şi la prof . Şerb (de fizică) pentru a promova clasa la seral pe când absolvea liceul la vârsta de aproximativ 40 de ani. Şi Lenuţa îl numea analfabetul clasei chiar în după amiazele când Doamna Profesoară îşi bea cafeaua vizavi de liceu .

  Răspunde
 • Referitor la utilajele composesoratului Bonteşti care nu ştie nimeni dacă erau închiriate sau de la Sile putere Dl. Preşedinte al composesoratului şi viceprimari îşi plăteşte sclugaria către Lenuţa(primar) în acest sens pot fi audiaţi tractorişti ai primăriei Gurahonţ sau chiar organele postului de poliţie Gurahonţ din curtea cărora se încarcă cu buldo-excavatorul ce aparţine composesoratului Bonteşti. Aşteptăm DNA să facă verificări şi la composesoratul Bonteşti .

  Răspunde
 • Stimaţi cetăţeni ai comunei Gurahonţ nu aveţi de unde să ştiţi că la numirea în funcţie al dl.Blaj Daniel de preşedinte al composesoratului Bonteşti nu avea nici un m2 de teren agricol înscris în registrul agricol întrucât a fost tot vândut . Dar foarte bine de ştiut căci precum vinde lemne din pădurea primăriei Gurahonţ tot asa a început să vândă sau să folosească banii europeni veniţi în urmă deţinerii de terenuri ai composesoratului Bonteşti iar Dl. Preşedinte începe să manipuleze membri composesori prin achiziţionarea de utilaje vechi la preţuri de utilaje noi şi atunci să fie întrebaţi mai mulţi membri composesori ai satului Bonteşti cum a început dl preşedinte să îşi cumpere primele terenuri de la un anumit defunct Marcu, de la dl secretar Cantemir Darau , şi de la alte persoane în fiecare an , pe cum se achiziţionau anumite utilaje agricole aşa dl Blaj Daniel îşi construia anexele in curte fără autorizaţie de construcţie , DNA întrebaţil pe dl fost primar Florea şi pe dl inginer Rob Ilie în acest sens , (ing constructor la primăria Gurahonţ) cum s-a construit fără autorizaţie de construcţie aceste anexe. De verificat DNA.

  Răspunde
 • DACA N-ATI VOTAT PMP SI DOREL DEMEA PRIMAR VEDETI CE IESE? LE DADEAU PESTE BOT HOTILOR DE LA PRIMARIA GURAHONT, CARE FURA LEMNUL CETETEANULUI. DOREL DEMEA, PRIMAR GURAHONT!

  Răspunde
 • Cum sa îl voteze cineva pe Demea Dorel mai nene?? Demea Dorel are probleme psihice, ala înjura pe , acel om e schizofrenic și paranoic plus ca este condamnat penal. Acolo unde a fost primar toată lumea îl știe de șpăgar.

  Răspunde
 • Nu cumva este vorba de Dl Demea Dorel care a fost primar la Sanandrei unde l-a ajutat pe domnul Man sa obțina aproximativ 3000 ha teren agricol în dauna cetatenilor din Sanandrei . Spaga la acest „primar” pornea de pe la 50000 € spunea presa vremii. Si cand te gandesti ca acest individ a candidat pentru functia de PRIMAR la GURAHONT dar pentru ca nu a reusit, acum încearca sa constitue un grup infractional alcatuit din fosti militieni care nu fac alceva decat sa inventeze fapte penale care nu exista sa ameninte Primarul ,Viceprimarul si C.L crezand ca daca discrediteaza conducerea democratic aleasa cu metode mafiote vor putea pune mana pe conducerea Comunei .Din acest grup imfractional face parte si dl Cismas Marius fost militian care a facut cand era pe functie trafic de lemne furt de cires(cine doreste se poate informa in comuna Dieci de unde noaptea fura lemnul de cires si ziua mergea sa faca „cecetari” care ramaneau cu AN .Cu toate ca era militean facea comert cu lemne cumparand o camioneta care era înmatriculata pe soacră ca sa nu poata sa fie verificat de servicii iar sofer avea rude care acum ar putea depune marturie deoarece cu toate ca erau nepotii lui si-a batut joc de ei. Iar acum ar dorii sa fie Presedinte al Composesoratului Bontesti cu toate ca nu este membru al acestui Composesorat,de aceea îl împroasca cu noroi pe BLAJ DANIEL actualul presedinte .Din acest grup infractional mai fac parte si alti fosti militeni care ameninta in gura mare ca nu se lasa pana nu le gasesc ceva Primaritei sau Viceprimarului alesi democratic pentru a-i demite .Cu numele functiile si scheletele acestor indivizi voi reveni alta data

  Răspunde
 • Da unde o mai fost primar,ma? El e de aice.

  Răspunde
 • Mama voastra de țărănoi inculti de la coada vacii!
  Hoti sunteti toti acolo, din tata-n fiu.
  Tractoriști ciobani si braconieri infecti

  Răspunde
 • Cum ma asa ceva? leroD Demea se lauda ca el e viță veche, are de recuperat zeci de ha de pădure de la famiglie. Oricum, a promis ca o va face și pe Anuța și pe Dani. Winter is coming! Adică vine iarna, țăranilor! 🙂

  Răspunde
 • avatar of cisma deme(nt)a
  CISMA DEME(NT)A
  17 septembrie 2017 6:55

  Domnilor Demea Dorel si Marius Cismas promotorii campaniilor de denigrare duse de dvs împotriva conducerii Primariei Gurahont cine sunteti de fapt dumneavoastra si ce doriti de fapt? D-le Demea degradarea dvs morala a început demult nu de acum .Acum santeti în situatia în care ar trebui sa va tratati deoarece din punct de vedere moral santeți în metastaza.De ce spun asta.V -am cunoscut cu multi ani în urma cănd erati cu totul alta persoana .Nu-mi vine sa cred ce ați fost si ce ați ați ajuns .Din seful de gara casatorit la casa lui cu o femeie frumoasa educata , cu un copil reusit erati chiar o familie exemplara .Ați urcat pe scara sociala ,dintr-un sef de gara si prietenia cu dl Mann (pe care l-ati ajutat cu închirierea vagoanelor la jumatate de pret) ați ajuns primar .Aici a început degradarea dvs morala,ajungand la faza de metastaza de azi .Divorțand de prima sotie (care era o doamna ,în adevaratul sens al cuvantului) v-ati indragostit nebuneste de doamna REKA KATALIN care era angajata la primarie ,ca sef Serviciu achizitii publice si care in mare masura v-a adus in situatia în care santeti azi .Afacerile ilegale si oneroase pe care le-ati facut conform spusele presei din acele vremuri(vezi art din 7 octombrie 2010 scris de dl Dragos Bota) , conflictul dvs cu conducerea partidului PD din care faceati parte au dus la decadenta morala la care ați ajuns astazi.Ati schimbat partidele ca sotiile,ajungand la 4 casatorii si la 4partide(P.D,PPDD.UNPR PMP). Din respect pentru doamne nu voi da numele celorlalte sotii .Din punct de vedere material v-ati realizat foarte bine.Ati construit o vila cu demisol si doua etaje în localitatea Cornesti care la vremea aceea dvs afirmati ca v-a costat aproximativ 700000€(acum acea vila nu va mai apartine „ghinion”a-ti perdut-o.Ati mai construit o spalatoria auto ultra moderna cu vulcanizare si restaurant care numai tva.afost aproximativ 110000€ dar”ghinion”si aceasta a-ti pierdut-o Ati mai cumparat un apartament în Timisoara pe care si asta”ghinion” l-ati pierdut.Ati mai cumparat doua imobile in comuna Brazii si v-ati renovat casa parinteasca si ati mai cumparat mai multe terenuri.Aceasta nu este numai o parte din averea care ati adunat-o .Cu detalii despre cea mai mare parte a averii dvs care este ascunsa voi reveni alta data .Si cand te gandesti ca aceasta avere a fost facuta din remuneratia de primar care la acea vreme era mizera .Si înca un amanunt cand dvs aveati aceasta avere si mult mai multa,fiul dvs muncea la excrocul de MARIUS CISMAS pentru 50 lei pe zi pe care de multe ori nu-i primea .Cu viitoarele postari voi veni cu persoanele (care nu sant putine) care au ramas fara terenurile lor agricole pe care le-ati vandut rotunjindu-va conturile.De ce am aratat o parte mica din afacerile dvs oneroase? Cum puteti dvs sa aratati cu degetul spre cinveva.? Cum puteti dvs sa aruncati cu piatra cand cred ca santeti cea mai corupta persoana de pe Valea Crisului nu din Gurahont .Ce e mai strigator la cer e ca am auzit ca santeti si conslier la Gurahont ,(intersant , eu credeam ca santeti din Brazii) si predati lectii de moralitate .acuzand Primarita de diferite ilegalitati .Nu va e frica nici de Dzeu nici de oameni Îmi este mie jena de lipsa dvs de minima omenie pentru ca atunci cand v-am cunoscut erati cu totul alta persoana .Cat de lipsit de bun simt sa fii ca la priveghiul tatalui dvs .dvs sa aveti replici de genul ( a fost un prost )iar atunci cand sora dvs a pierdut singurul copil într-un stupid accident de circulatie dvs a-ti proliferat tot feluri de jigniri la adresa dumneaiei si a cumnatului dvs SI ACUM VA INTREB. VA MAI PUTETI NUMI OM ? CUVANTUL RUSINE -NU POATE EXPRIMA CEEA CE SANTETI DIN PUNCT DE VEDERE UMAN În urmatoarea postare voi dezvalui cum asociatut dvs dl Cismas Marius din Bontesti dintr-un croitor ratat ,care cu greu a absolvit10 clase cu nenumarate corigente a ajuns mare sef de post si mai nou pensionar de boala si pe viitor marea speranta politica a Gurahontului jignind si calomniind conducerea Primariei folsind metode comunistudoide folosindu-se de diferite relatii facute de cand era militean. Daca v-am stricat aceasta superba zi de duminica îmi cer scuze .PA. PE CURAND

  Răspunde
 • MA CISMA DEMENTA, MAI DATE IN …. DE NENOROCIT. CARE PATRU NEVESTE, MA? VORBESTI CA SA NU ADORMI PE TINE. CA TINE DOREL O FUMAT MULTI, DAR FIECARE CIOARA PE BLANA EI PIERE.

  Răspunde
 • Pentru FAKE-CISMA DEMENTA….ce esti!
  Mai zdrente ordinare ce sunteti…..
  Tema articolului nu este DEMEA cu cate neveste a avut si cat de frumoase au fost.
  Tema e cu totul alta.
  Voi raspundeti la intrebarea:
  -A-TI FURAT LEMNE S-AU NA-TI FURAT?
  -A-TI VANDUT LEMNE IN UNGARIA?
  -Faceti si voi 10% din ce a facut DEMEA la SANANDREI si apoi furati cat puteti, iar noi va vom vota aici pana la adanci batraneti si pe lumea aialalta, daca o fi si acolo primarii.

  Răspunde
 • Sunteti niste marionete pe aici,nu va certați ca cel mai bun primar este dna motica,si vad ca va certați pe lemne,tăiați fratilor cat se poate ca avem păduri in romania

  Răspunde
 • Aine problem

  Răspunde
 • avatar of robul lui dumnezeu
  Robul lui Dumnezeu
  12 ianuarie 2018 22:56

  Oameni buni decat sa va puneti increderea in om mai bine puneti-va in Dumnezeu…nu vreau sa va fur nadejdea ca va fii mai bine,poate va fii Domnu stie…dar decat sa aruncam cu noroi in unu sau altu mai bine ne-am ruga pentru ei ca Dumnezeu sa le dea pocainta si altfel va arata comuna noastra atunci. Aici nu este problema omul ci toata societatea..traim intr-o societate bolnava si tot mai fara de Dumnezeu,viata asta se termina intr-o zi,moartea e cel mai sigur lucru de pe pamant la momentul acesta pe care toti trebuie sa o infruntam la un moment dat si dupa ce?? Chiar daca furati si va faceti averi aici pe pamant,toate aici raman si ce ai din ele omule? Buzunare pline , mese inbelsugate si o inima goala fara Dumnezeu. Pacea n-o vei gasi in lucruri lumesti ci pacea adevarata o vei gasi Doar in Isus Hristos si atunci stii sa te multumesti si cu putin si dai slava lui Dumnezeu. Domnu sa va lumineze mintile sa intelegeti ca viata fara de Dumnezeu duce direct in iad care mai crede ca exista asa ceva evident si viata cu Domnu va duce in eterna fericire in cerul sau unde fiecare isi va primi rasplata cuvenita. Cautatil pe Dumnezeu si el se va lasa gasit daca il cautati din toata inima. Dumnezeu sa va binecuvinteze!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

costea tribunal

[ACTUALIZARE 2] Mai mulți susținători ai cauzei lui Ovidiu Costea s-au prezentat cu PANCARTE în fața PALATULUI DE JUSTIȚIE DIN ARAD la înfățișarea-cheie din PROCESUL ÎN CĂUTAREA DREPTĂȚII pe care-l duce fostul polițist „executat” de un sistem pervers!

  Cazul fostului polițist Ovidiu Costea, „executat” de fostul coleg de la DGA, comisarul-șef  Bâgu Decebal Petru erupe de nedreptăți, iar astăzi, 12 mai, 2021, a avut loc prima înfățișare…
ileana sirbu

Doamna Ileana Sîrbu NU A AVUT COVID! Raportul medico-legal în urma necropsiei pe cadavrul deshumat: „Examenul macroscopic efectuat nu a evidențiat prezența de trombi în arterele pulmonare – aspect caracteristic cadavrelor autopsiate după deces post-Covid 19”

Am scris despre cazul morții doamnei Ileana Sîrbu încă din primăvara anului 2021, afirmând că moartea acesteia  se datorează exclusiv cadrelor medicale care au „tratat-o” în spitalul „suport-covid” din Grădiște.…