Cum a devenit o tânără arădeancă trend setter în turism

brigitta saszet
Distribuie:

 

Brigitta Saszet este un fenomen. E o explozie de culoare și entuziasm. Face parte din foarte exclusiva categorie a oamenilor care chiar merg înainte, orice ar fi. Și o fac demn și cu umor. Și fantezie. Într-un oraș mai degrabă mohorât, de fapt într-o realitate mohorâtă, a cunoaște pe cineva care a reușit să-și transforme plăcerea în profesie, e absolut unic. Dar, iată că am cunoscut un astfel de om. Se numește Bigi și are agenția de turism cu cea mai rapidă dezvoltare pe 2017, în Arad. Un adevărat trend setter. Așa că am lăsat-o pe ea să povestească.

CUM TRECI DE LA UN HOBBY LA O PROFESIE

„Sunt un om implicat și optimist. Cred că putem face tot ce vrem, atâta timp cât suntem jumi juma. Adică jumătate visători și jumătate realiști. Mie îmi place să călătoresc, îmi place să descopăr locuri, oameni, idei noi și foarte vechi. Cred că am avut un mare noroc să pot să îmi urmez visul. Dar nu a fost vorba doar de noroc. A fost, și este foarte multă muncă, multă inovație. Am vrut să pot. Am deschis agenția în 2013, și nu am vrut să fie doar o agenție de turism. Eu nu am vrut să fiu nici o dată doar un agent de turism. Sunt un mijlocitor de vise, un intermediar al dorinței de evadare din cotidian. Tocmai de aceea, serviciile noastre sunt nec plus ultra. Adică încercăm să excelăm în excelență.”

CUM TRECI DE LA O PROFESIE LA O DECLARAȚIE DE INTENȚIE

„Standardul calitativ este, după părerea mea, cel mai important pas prin care treci de la obișnuit la deosebit. Și, dacă păstrezi îndeajuns de mult acest tempo, deosebitul, adică standardul înalt, devine obișnuință. Iar clientul e mulțumit. Nu că am vrea să fim inspiraționali, dar clienții sunt cel mai important factor în această ecuație, a turismului. Iar clienții s-au educat, sunt pregătiți, știu ce să ceară. Treaba ta, ca agent, dar mai ales în calitate de consultant în turism, este să îi vii în întâmpinare, fie cu oferte standard, fie cu oferte tailor made, dar în primul rând cu oferte care să îl mulțumească.”

BLOGGER, JURNALIST DE CĂLĂTORIE, OM AL ORAȘULUI, CETĂȚEAN AL LUMII

„Cu scrisul am cochetat de mult, din liceu. Dar, de scris efectiv, scriu de când am început să călătoresc mai serios. Mi-am făcut un blog, și da, mă laud cu el, am o grămadă de followeri. Colaborez și cu niște publicații de travel, am deja rubrici lunare. Îmi place să împărtășesc din experiențele mele, să povestesc despre lumină și culoare și aromele de prin locurile pe unde am fost. Am fost și sunt implicată în tot ce înseamnă promovarea Aradului. E orașul meu, și îl iubesc nespus. Îi iubesc istoria și oamenii. Ca urmare, în weekendurile în care sunt acasă, fac excursii de promovare a orașului. Adică, sunt un fel de ghid al Aradului, al Aradului vechi, cel mai important oraș din Transilvania sfârșitului de secol XIX.”

Am fi vrut să aflăm mai multe, însă clienții nu mai pot aștepta. Cu promisiunea de a ne continua discuția, ne-am luat la revedere de la prietena noastră cu păr roșu ca focul.

 

Categorie: Publicitate
Etichete: Basil Muresan, Brigitta Saszet, călătorii, cariere, turism
Distribuie:
Articolul anterior
Ioan Maliţa, primar Felnac: „Sper ca CJA să sprijine proiectele comunei Felnac”
Articolul următor
Eusebiu Pistru aduce membri noi în ALDE

6 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie