Deși dacă te iei după poze îți dă invers, Ghiță STOIAN e MAI TARE decât Dani DRAGOMAN… și aici vorbim despre INTERLOPEALĂ și UZURPARE DE CALITĂȚI OFICIALE gata PROBATE!

stoian dragoman
Distribuie:

Pe Daniel Dragoman îl știți (ajunge un search pe Google dacă ai ajuns în Arad după ultima ploaie), nu?… iar dacă ești în targetul acestui articol, nici n-ai curajul să stai pe străzi dacă n-ai auzit de Dragoman… nu-i mai cazul să explicăm pe lung sau pe lat cu ce se ocupă, „să-i mai facem altă reclamă” – vorba unui cititor-prieten. De la ultima mare reușită în materie de „spulberat adversarul cu armele lui”, respectiv eliminarea fizică, juridică și de pe toate piețele a lui Alin Iovănuț (în PRIMUL ARTICOL ASOCIAT – toate detaliile) plus 250.000 de euro curați d.p.d.v. al ANAF, Dani Dragoman și trupa lui face cam tot ce vrea în cartierul Micălaca… în viziunea sa geostrategică, Micălaca întinzându-se din „Confecții” până la Chisindia.

Pe Gheorghe Stoian de asemenea îl știți… de vreun an încoace cel puțin, respectiv de când a început să pută în spațiul public (în AL DOILEA ARTICOL ASOCIAT – toate detaliile), întâi ca administrator al județului și, de la începutul lui decembrie anul trecut, ca prefect interimar, cred că cititorii de presă din Arad îl cunosc pe Gheorghe Stoian mai bine decât se cunoaște el însuși… nici pe asta nu mai insistăm, că am scris despre apucăturile, caracterul și rolul său în lumea interlopă a politicienilor chiar mai mult decât despre Dragoman… că măcar ăsta își vede de treaba lui: tâlhărește tâlhari, bate bătăuși, fură de la hoți și sparge case de spărgători (deci fix invers față de ce face Stoian).

Și totuși, „Ce caută ăștia doi în același titlu și aceeași poză?!” e întrebarea care țâșnește, efectiv, din mintea oricărui om normal

Fii atent ce caută!
Acum câteva seri, pe un grup secret de polițiști operativi s-a primit următoarea fotografie:

dragoman1

(desigur, cu necenzurarea numărului de înmatriculare… noi preferând să procedăm la acest demers pentru că, na… Mercedesul lui Dragoman nu e un Mercedes public) însoțită de următoarea informație: „Între Arad și Horia” (deci în Micălaca… cum ziceam :)) – n.red.), acesta și încă 2 auto VW Passat (AR – 14 – ***) și Porsche (AR – 85 -***) au oprit un camion și au spus că sunt de la poliție, somându-i să prezinte camionul la control.”
Cum noi n-avem niciun camion și ni se rupe de orice control, am reușit să aflăm că Dragoman și trupa lui au nimerit camionul greșit: șoferul acestuia a avut momentul de inspirație de a se închide în cabină și tupeul de a suna la 112 – iar băieții „au tăiat-o”… prevăzător și destul de tandru cu peisajul, față de cum se poartă de obicei. Camionul nici nu mai contează ce conținea… în niciun caz cereale – că Dragoman nu-i hoț de porumb! -, pe partea asta, sertarul cu informații fiind nu încuiat: sudat!

În schimb Micălaca nu-i chiar toată încuiată… și o fi ea întinsă pe toată lungimea județului, dar nu-i așa de mare încât să nu te prindă după o asemenea tentativă de tun, făcută publică pe un grup de sute de polițiști: l-au chemat la Parchet, cu mașini cu tot, și l-au încadrat, cu grup cu tot, la tentativă de furt și – atenție mare de unde vine asocierea! – UZURPARE DE CALITĂȚI OFICIALE Art. 258. – (1) din N.C.P.: „Folosirea fără drept a unei calități oficiale care implică exercițiul autorității de stat, însoțită sau urmată de îndeplinirea vreunui act legat de acea calitate, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.”

«Păi și atunci Stoian de ce nu are dosar penal pentru UZURPARE DE CALITĂȚI OFICIALE când, iată, la minutul 1.33 al acestei înregistrări  apărută în SPAȚIUL PUBLIC încă din 7 septembrie, 2019, URLĂ LA UȘA CABINETULUI UNEI ASISTENTE-ȘEF DIN SPITALUL JUDEȚEAN CĂ E „POLIȚIA”?!… când, de fapt, EL NU FACE PARTE DIN POLIȚIE  – încălcând, astfel, legea și bifând toate prevederile alineatului 1 al articolului 258 din Noul Cod Penal” – onorată instanță!»

…iar cum nicio Instanță, oricât de ONORATĂ ar fi ea, nu-ți va răspunde în veci la această întrebare așa încât să înțelegi ceva, ia de aici răspunsul scurt: PENTRU CĂ STOIAN E UN INTERLOP MAI TARE DECÂT DRAGOMAN! 


Articole asociate:

https://criticarad.ro/actualizare-11-florin-malita-8-ani-si-4-luni-alin-iovanut-5-ani-de-inchisoare-curtea-de-apel-timisoara-a-stabilit-sentintele-definitive-in-cazul-9mm/

 

Atenție, doamnelor: un PERVERS cu servietă intră noaptea în Spitalul Județean Arad, pretinde că-i POLIȚIA, urlă că „spitalul este ÎN INCAPACITATE DE PLATĂ!” și dă afară infirmiere. ADMINISTRATORUL PUBLIC, Gheorghe STOIAN, FILMAT de slugi, se prezintă singur…


 

Categorie: Pamflete
Etichete: daniel dragoman, gheorghe stoian, interlopi arad, uzurpare de calitati
Distribuie:
Articolul anterior
AJF a decis ÎNGHEȚAREA competițiilor din Ligile a 4-a, a 5-a și a 6-a. VICTORIA ZĂBRANI este campioana județului
Articolul următor
Mihai Fifor: „Mii de români au murit din cauza panicii induse de guvernanţi”

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

basil muresan

Jocuri erotico-politice actualizate

Pentru că s-a terminat prima săptămână de concediu, și probabil v-ați plictisit deja de clasicele cătușe cu bureței și outfituri de doctoriță sau școlăriță jucăușă, vă propun alte role playing,…
parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…