Fabulosul parcurs al genialului schizofren autodidact ISFAN Manuel Teodor: „consulul”, „polițistul”, „profetul”… CE VREA EL! Histrionul care i-a detronat pe Mișu Moacă și Aristotel la doar 22 de ani

istfan
Distribuie:

De ieri începând vedeta arestului IPJ Arad, viitor „guru” al Penitenciarului de pe „6 Vânători” (chiar „afară” fiind) și nu numai, Isfan Manuel Teodor, la cei 22 de anișori ai săi, i-a dat „clasă” marelui și, până în acest „an de GRATIE”, inegalabilului Mișu Moacă; a făcut din „uzurparea de calități oficiale” o artă… a dus histrionismul la un alt nivel, scoțându-l din mocirla idealismului sărac și ridicol, urcându-l direct pe treapta poeticii pragmatice. Ne-a dat o lecție filosofică de neuitat, demonstrându-ne că, iată, chiar și la o vârstă fragedă, omul nu-i un „animal social”, o „trestie gânditoare” și alte prostii de definiții pentru sărakiomul e cine vrea el, când vrea el și la orice oră; are exact atâtea identități câte persoane opozabile întâlnește – și întâlnește pe cine vrea el, după un plan pe care degeaba ți l-ar explica cineva, că tot n-ai înțelege, frate!

N-ai cum să nu te mândrești că ai dat țării, Europei, lumii-ntregi un asemenea personaj! Marii scriitori ai lumii ți-ar fi dat bani mulți dacă le șopteai subiectul ăsta în premieră.

Zi tu… când ai avut, în viața ta, atâtea identități:

acte istvan

Un anume Jurcă (jur că-s atâția Jurcă printre polițiștii din Arad încât nu mai știi „care Jurcă?” ) l-ar fi introdus în peisaj pe „micul consul” acu-s ceva vreme.

Surse m.m.d.c. (mai mult decât credibile):

„De fapt, a fost prins de Polițiștii de frontieră. El e insinuat în IPJ Arad de ceva vreme, vreo 2 săptămâni chiar a mâncat cu „colegii” la popota IPJ Arad… lăuda mâncarea. Uniforma de polițist a primit-o chiar de la magazia IPJ Arad. A fost în acțiuni și controale cu echipe de criminaliști, cu rutieriști, cu jandarmii și chiar cu ITM-ul… Mai mult, mergea cu echipele de control pe teren, stătea cu ei, verifica actele de control întocmite de ei, îi lăuda pentru cât de bine sunt întocmite și pentru cât de bine își fac treaba și, mai mult, îi recompensa pentru asta, cu 200 de euro, din banii lui!”

Asta-i uniforma primită de la poliție uzată de locotentul-fake:

uniforma isfan

Altă sursă m.m.d.c.: „Ăsta oprea mașini pe Andrei Saguna! La 100 de metri de Poliția Rutieră și pe Pădurii. Când l-am văzut eu, acționa cu încă unul. Foarte slab. Parcă erau Stan și Bran. Fără uniforme. Dar cu girofar, stroboscoape și sirena de Obor”.

„Bă ești prost?”… Mai tare ca-n „Las Fierbinți”!

Partea serioasă a acestui subiect, legată de breșa de securitate din IPJ Arad, legată de cum a putut fi primit „cu brațele deschise” de „colegi” se diluează și ea, involuntar, în acest pamflet-la-grămadă.

Pruncul ăsta chiar că era cine voia, când voia și unde voia mintea lui… aici deja vorbim despre HARUL AUTOMULTIPLICĂRII!

Iată-l în postură de „dl. Manuel Teodor Istvan, detașatul Ministerului de Externe  din Guvernul României, la Consulatul României din Bilbau – Spania”… din „Excelență” nu-l scotea nimeni, acum o jumătate de an, când a descins în Fântânele!

istvan marcel

Și iată-l și aici – primul (și aproape singurul, până acum) link pe google la căutarea „Isfan Manuel Teodor în calitatea de observator din partea PNL” la alegerile prezidențiale din 2019, „pă diaspora”, vere!

 

mae

Și stai… că n-am terminat!

La sfârșitul lui octombrie, 2020, când se murea pe capete în spitale și activitatea instanțelor era suspendată din cauza pandemiei, genialul schizofren autodidact a dat drumul paginii de Facebook „Asociația SMOCHINUL RODITOR”, bro… deci scrie clar, Centru religios… deci și-a făcut biserică – iar la ora la care vorbim a adunat deja 16 adepți / urmăritori… puii mei…. nu-i puțin! (Che Guevara a început cu 5!).

smochinul roditor

Mai mult – ceea ce nici marii profeți ai lumii n-au făcut atunci când și-au întemeiat religiile lor, omul nostru și-a și înregistrat „biserica” la Judecătorie, iar o INSTANȚĂ DE JUDECATĂ i-a dat OK-ul!

smochinul roditor as

Nici călugării tibetani nu cred că au personalitate juridică înregistrată în „Registrul asociațiilor și fundațiilor ținut de grefa Judecătoriei de la ei, din Tibet!

Tu-ți-ți dai seama ce mai ieșea dacă nu-l prindeau ăștia?! (mare mirare că l-au prins, totuși!)… în 5 ani aveam biserici „Smochinul roditor” în fiecare cartier, ne rugam la „domnu Isfan” cum se roagă creștinii la icoane și ateii la oamenii de știință, îi decontam benevol zeciuiala, îl alegeam primar și-i mai ziceam și „mutumesc; da”, ca la faraoni!

Articole asociate:

https://criticarad.ro/profetul-spionii-si-pocaitii-sau-cum-martorii-lui-isfan-au-absorbit-martorii-lui-colompar-trei-jandarmi-si-un-politist/

Tânăr de 22 de ani, OFIȚER M.A.E. „FAKE” – ARESTAT!

Categorie: Reportaje
Etichete: Isfan Manuel Teodor, Misu Moacă, radu pandelea, uzurparea de calități oficiale
Distribuie:
Articolul anterior
Două FEMEI și un bărbat au TÂLHĂRIT un BĂTRÂN în scara unui bloc din „Vlaicu”
Articolul următor
GĂIENII au înțeles cum stă treaba în Aradul acestor vremuri și își igienizează singuri cartierul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie