Seară de coșmar pentru turiștii (mai ales arădeni) care au ales să-și petreacă weekend-ul în Stațiunea RÂUȘOR! NU PENTRU TOȚI, însă: de-alde Bîlcea, Cadar… „invitații lu` domnu` Dan au avut curent de la PROTOCOL”

rausor1
Distribuie:

 

Seara de sâmbătă, 30 ianuarie, 2021, a fost una de coșmar și umilință pentru turiștii „normali” care au ales să-și petreacă weekend-ul pe pârtia și în hotelurile din Stațiunea Râușor (județul Hunedoara – 214 kilometri, aproximatriv 3 ore de condus).

„Nu este curent în toată stațiunea Râușor. Singurii care au curent sunt cei de la Hotel Râușor unde sunt cazați Sergiu Bîlcea (cu Geani), Răzvan Cadar si restul – respectiv invitații Hidroelectrica S.A. care se pregătesc de chef!” – ne-au informat, cum au putut și ei, câțiva arădeni care au ales „prețioasa destinație” aseară, în jurul orei 18.45.

hotel rausor

(de pe http://www.hidroturism.ro)

„Au preferat, cei de la Hidroconstrucția să lase toata stațiunea fără curent decât să le debranșeze lor bucătăria, la care se produsese un scurtcircuit. Atunci au băgat curent pe instalația ce vine de la pârtie la hotel pe invers, doar să nu rămână și ăștia în frig. Oamenii sunt revoltați în toată stațiunea. Așteaptă să vină televiziunea.”

statiunea rausor 3

(Când am auzit ce televiziuni „trebuiau să vină” am știut că n-o să vină nicio televiziune.)

Pe la 20.30 au reușit să ne trimită și câteva fotografii – nu funcționa nicio aplicație pe telefoane… se simțeau „ca-n secolul trecut, dar mai umiliți” – vorba lor.

„Ăialalți… nicio treabă cu „pulimea”… Cât să le fie lor bine la „HOTELUL DE PROTOCOL AL SERVICIILOR – numai invitații lu` domnu` Dan intră acolo!” aveau.

Dar WTF IS DOMNU` DAN?! – întreb ca prostu` noaptea pe pârtie?!

statiunea rausor 1

 

statiunea rausor 4

 

 

statiunea rausor 8

Stăteau, așa, ca fraierii oamenii „de rând”… ca-ntr-o nuvelă rusească stăteau. Au sunat de pe 2G-ul care le-a mai rămas la toate televiziunile și site-urile pe care le aveau în memorie. Ne-au trimis și o știre gata scrisă (era să zicem „la cald”) „la frig”: „Curentul nu se poate porni până JOI! Mii de oameni riscă să stea în frig din cauză că rețeaua este a celor de la Hidroconstrucția și Enelul nu poate interveni. Marea majoritate au centrale pe lemne, dar pentru funcționare au nevoie de curent pentru pompele de caldură.
UPDATE:
Avaria este în curs de remediere datorită intervenției prefectului de Hunedoara care s-a deplasat la fața locului datorită solicitării investitorilor din zonă, în număr de 80 de proprietari de pensiuni.”

 

statiunea rausor 6

Aflu, în sfârșit, răspunsul la întrebarea de mai sus: domnu` Dan nu este „fitecine”, cum credeam la început, omologul lui Dan Pulea pe județul Hunedoara – este însuși Dan Ghinescu – un fel de „tata lu` Hidroplm…”  cu care ce treabă avem noi, pulimea?…

Categorie: Reportaje
Etichete: Dan Ghinescu, Răzvan Cadar, Sergiu Bilcea, statiunea rausor hunedoara
Distribuie:
Articolul anterior
Judecătoarea Adriana Stoicescu: „Am trăit doi ani de coșmar, așteptând în fiecare zi să fiu LEGATĂ. Șansa mea a fost un infractor, azi condamnat, care a avut tăria să spună NU ofertei de reducere a pedepsei în schimbul CAPULUI MEU”
Articolul următor
Laszlo Balint – discurs în cheie optimistă înainte de meciul cu Dinamo

7 comentarii. Leave new

 • avatar of bogdan barbura
  Bogdan Barbura
  31 ianuarie 2021 11:23

  ce-o facut !? :)) recomand sisteme solare pentru toate cabanele :))

  Răspunde
 • Noi am fost la Rausor. Majoritatea pensiunilor au fost generatoare și dacă nu se împrumută. Azi noapte în jur de 12-1 a fost rezolvata avaria. Deci cam mințiți cu nerușinare. Copii sunt în tabere. Toată stațiunea e plina. Teleski ul și Anda au funcționat normal!

  Răspunde
  • …așa-i când te pune Geani să scrii în locul ei: faci praf, mănânci „i”-uri și dai cu capul de priză! Dacă tot voiai să zici ceva ce noi n-am zis aici, ne dezvăluiai că DE LA VOI S-A DECLANȘAT SCURTICIRCUTUL care a lăsat turiștii în beznă, frig și cu telefoanele fără semnal, nu că „mințim cu nerușinare”… bucătari de scrutcircuite care sunteți!
   App… niște poze din interiorul vilei n-ați făcut? – că le trebuie colegilor din presa hunedoreană… pe noi durându-ne-n bască și de voi, și de evenimentele voaste porno-politice.

   Răspunde
 • Domnule Pandelea,

  Doar un aspect. Hidroconstructia nuneste cumva firma carea lucrat la Arad lucrarea de canalizare de la Apa Canal? Sub conducerea lui Falca si Bilcea, au luat lucrari de zeci de milioane de euro si au facut praf un oras intreg. Pai Geanina Pistru, mostenitoarea postului dela Compania Apa Canal nu este noua iubita a lui Bilcea? Si uite cum se constituie grupul infractional.

  Răspunde
 • Salutare all, o fi fost cum ziceti voi, dar noi am fost acolo… si nu la hotelul de protocol… intr-adevar curent electric nu a fost de sambata dimineata pana duminica la ora 01.00. Dar sa spuneti ca au fost lasati turistii in frig… no comment. Multumim gazdelor noastre care au fost exemplar echipate pentru situatii de genul asta… iar daca postacii de aici ar fi fost acolo, ar fi auzit seara zgomotul generatoarelor in toata statiunea… deci, ca si concluzie, a fost un week-end reusit… chiar si cu Balcea & Company in zona… desi nu stiam de ei… :))))))

  Răspunde
  • Păi bravo vouă și mai ales gazdelor voastre că v-ați descurcat!… ce să știm noi să remarcăm: fiecare cu generatorul lui. Nu vrea nimeni să pună o pată gri pe stațiunea Râușor (sper că n-=am fost înțeleși așa de mulți!)… noi cu politrucii noștri din Arad avem treabă – vă înțeleg perfect și vă invidiez că voi n-aveți treabă cu ei, deși din cauza lor ați rămas „de sambata dimineata pana duminica la ora 01.00”… cum zici.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie