Flavius HERCULE CITA – cel mai tare DEALER de ALGOCALMINE din Arad, la care Miliția i-o zis clar: „N-avem ce să-ți facem… numa` să te băgăm la ÎNCADRARE DE PROSTEALĂ!”

cita flavius hercule
Distribuie:

 

Flavius Cita (apasă și dă-i o răsfoială la profilul de facebook, până nu se-nchide la non-stop) – „cunoscut tuturor instanțelor ca Hercule Flavius Cita” (cum mai succint nu l-ar fi descris niciun mare scriitor) vinde (în principiu) „algocamine”-n colț la 5 Colțuri încă de când era bebeluș. La „Lebăda”, Cita și BMW-ul lui sunt moblierul urban al cartierului: generații întregi de copii au crescut sub atenta supraveghere a ochilor săi scrutători, s-au dezvoltat până la un punct și după aceea au căzut mai jos decât au fost vreodată cu ajutorul algocalminelor lui Cita, și chiar dacă ai fost sau ești vreun tocilar care face flotări și cântă la pian pe cont propriu la etajul 8 la X-uri și n-ai auzit / nu ești curios de Cita, să știi că Cita a auzit și e curios de tine: poate mai curios decât altcineva… pe care-l consideri „foarte aproape”.
Iar dacă totuși te încăpățânezi să stai în Vlaicu (dar nici în restul acestui județ nu-i vreun anonim) și persiști în ignoranță nedorindu-ți să-l cunoști pe Cita nici măcar din povești… nici asta nu-i OK – pentru că s-ar putea să-l cunoști spontan și neinformat… și nu-i spre binele tău să consumi de la Cita fără rețetă (acest articol fiind o REȚETĂ).

Hercule Cita însuși explică această – suntem convinși și ne bazăm pe probe când afirmăm tare și albastru: PREDESTINARE (în breasla dealerilor de algocalmine se crede în Dumnezeu… așa că nu că nu vă jucați!:) „Miliția mi-o zis clar: «Cita, n-avem ce să-ți facem, numa să te băgăm la încadrare de prosteală… că dai prosteală la oameni… da` oamenii știu ce fac pas cu pas… de multe ori am vrut să venim peste tine, da nu ne-o lăsat să venim, că tu dai la oameni algocalmine»… așa mi-o zis.”

Când te doare ceva – mergi să iei de la Cita. Când ți se rupe plua de lumea asta și de toți dușmanii – dai o fugă pân` la Cita. Când e ziua ta și vrei să sărbătorești singur sau cu mai mulți – mergi la Cita. Când iei salariul mergi la Cita, când n-ai de unde lua mai bună mergi la Cita, când intri la pârnaie bagi de la Cita și când ieși de la pârnaie treci întâi pe la Cita. Și când faci chef că ți-ai luat doctoratul treci întâi pe la Cita, și imediat după ce ai aflat că ai cancer treci pe la Cita. Când vrei mai multă îl suni pe Cita și de revelion îl suni pe Cita.
Și acum, pe vreme de pandemie, algocalminele lui Cita se vând mai bine decât măștile și mănușile la un loc!

După ce prelucrăm înregistrarea din care am citat mai sus (că-i lungă și prezintă chestii care trebuie etalate separat), o să vi-l dăm și audio pe Cita recitând poezia mai sus decupată… un șlagăr hip-hop poți face din destăinuirile sale (două, însumând 15 minute au ajuns în telefonul nostru, iar clipul atașat reprezintă o sugestie) – o EPOPEE „Epopeea lui Hercule din colț de la 5 Colțuri” s-ar vinde la fiecare colț de stradă dacă s-ar chinui careva să i-o scrie.
În acest poem (sau roman, sau film, sau, de ce nu?, rechizitoriu) se povestește PRACTIC TOT, de către gura eroului principal, de ce dreaq vinde și ce vinde, cui vinde și cum vinde, cine-l lasă să vândă și, mai ales cine-i ține apărarea – că până și „omologul său din antichitate Hercule” îl avea pe ta`su, care-i dădea puteri și-l ajuta când și-o mai lua în freză, îl copleșeau clienții sau nu știa cum să iasă dintr-un haos creat de el însuși.
„MILIȚIA” – vorba lui – îl protejează! Polițiștii de la „arme”, „ordine publică”, „judiciar” îl tratează cu flit – „Păi și ce, dacă-i dealer tre` să-l omorâm?! Lasă că ne facem noi treaba dacă-i dealer!” (citat din Cita!), cei de la „antidrog”…  după cum orice Illuminati vă poate confirma, „îi marfa lor!” iar restul n-au „competență în speța juridică” (cum se scot șmecherii).
Lasă, bă… bine c-avem noi!

„Cred că mă apuc să mă fac și io dealer, că văd că plm… n-ai nicio treabă!” (replică din același film.)

Sau vorba lu` Cita de-acum aproximativ doi ani… când încă nici nu era haosul ăsta:

untitled

…între timp, așa cum am prevăzut încă din primele rânduri, contul lui Cita dispărând de pe facebook :))

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1704753922946835&set=t.100002367304800&type=3&theater

Categorie: Pamflete
Etichete: cartier aurel vlaicu, flavius cita, hercule flavius cita, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
Andras Mako e președintele interimar al AJF Arad
Articolul următor
[ACTUALIZARE] Polițiștii arădeni au reușit (într-un târziu) să deschidă un dosar de CERCETARE PENALĂ vizând o societate din Baia Mare care a TĂIAT ILEGAL PĂDURI ÎNTREGI la RĂNUȘA

35 de comentarii. Leave new

 • E ținut el bn acolo,de cine trebuie stați liniștiți….

  Răspunde
 • O zdreamta care vinde cocaina si cristale si dp ora 10-12 seara i mai mare coada la el acasa sau la 5 colturi decat la kaufland mai ales la sf de saptamana.un gunoi infect aloooo politia ce facem toleram tot mai multi ????!!!! Alooo domn procuror ???!!!

  Răspunde
 • Problema e veche cu vanzarile si consumurile de la 5 colturi dar cacatul asta negricios vinde pe mana cu (nume propriu cenzurat de recactie) cu militia samd mie si greata

  Răspunde
 • Nepotu nu pot sa zic ca lucreaza la fabrica sau ca nu se drogheaza sau ca nu mai vinde si el un 10 20 g pe saptamana dar sunt altii (nume propriu cenzurat de redactie) ce vand chile el imparte la tot orasu si are cea mai buna iarba de la spania

  Răspunde
 • Le ai dat la oameni toae chimicalele prin checheci ca au ajuns altii si pe la spitale cu otravurile tale cacatul dracului

  Răspunde
 • Cita nespalatu si unsurosu

  Răspunde
 • Cita da te la dracu cu cocainele tale basite ca tine mortaciunea dracului

  Răspunde
 • HaHaHa, ornitorincul asta , un te pis’n cur, wanker de meserie……imi serveam cafeaua de dimineta pe o terasa in centru si vine semizeul asta la alta masa cu niste bursuci dupa el, terasa ochii full, astia vorbeau de parca erau singur pe toata terasa, ba si niste vorbe de alea de mii de euro, astia aveau haine pe ei de alea dsq2,lv etc…normal fake-uri….dar na ….

  Răspunde
 • Chear sunt foarte curios dacă apare și la alt ziar , sa fie valabil ce zici . Fiindcă din câte am auzit , voi scrieți dacă va suna cineva și zice ca a murit Bădescu pune Știrea , bun mersi ai și pus-o … Investigați înainte sa scrieți fiindcă e posibil sa va treziți cu o plângere penală !

  Răspunde
  • Cosmine, ești prost… și informat, și în general: dacă ai fi atent, ai vedea că Cita e vedetă și pe alte site-uri… doar că la comentarii, unde zeci de oameni îl dau cu nume, prenume poreclă și căcaturile ce le vinde, cu formule chimice cu tot. Pe site-ul ăsta noi nu ne comportăm cu cititorii ca niște curve ce se dau virgine… pentru că site-ul ăsta nu-i nici al primăriei, nici al poliției, nici al vreunui serviciu – e pur și simplu o editură privată la care public ce vrea plm în condițiile și cu respectarea tuturor Legilor presei de cînd s-a inventat scrisul încoace.
   Iar privitor la „o murit Bădescu” al tău, ia, hai, încearcă să-mi dai o știre-țeapă să vezi ce ți se-ntâmplă ulterior!
   Iar privitor la plângerea penală – hai, că asta chiar că abia o aștept! 🙂

   Răspunde
   • Tu nu te gândești ca te prind prin Arad? Și o muști rău de tot? Sugaciule

    Răspunde
    • Hai… dă-mi o intalnire să vezi dacă vin. Fa un „share location” si ne filmăm care cui ce dă… Rupem YouTube-ul, îți zic io! Hai să ne arăți la toți cuțitul… lașule care nici să ieși în față cu propriile cuvinte n-ai. (Precedentul a fost ultimul comentariu ți-l aprob… dar vezi că ți le-am reținut pe toate… că o să discutăm despre ele punct cu punct.)

     Răspunde
 • Iar voi ăștia care comentați , sunteți in umbra și aveți tupeu . Da postați pe fb la voi articolu și scrieți la descriere ce va doare .

  Răspunde
  • Parca văd ca și asta e unu din oamneii țepuiți . Mai taci tarafului , ca a fost bun când va dădea cadouri acuma urlați , nu va mai Drogați ca, cad casele pe voi , și voi toți aveți mașini … Aveti 80 de ani azi maine si cad casele pe voi . Acuma toți dați in el . Nu va mai suporta pământul va zic eu , mai ales pe aia de pe tarafului . Tot la lighean va spălați ?

   Răspunde
   • Muistule, nu mai băga comentarii că ți le arunc direct la gunoi și ți le trimit și la DIICOT, și în poștă! Întră la mă-ta-n sufragerie și scrie-le cu sprayul pe pereți!

    Răspunde
 • Fututi mortii matii in gura dr zdreanta borata noi astia de pe tarafului o sa te violam intro zii tomberonule !!

  Răspunde
 • Cu tot respectul ce vi se cuvine d le Lucian valeriu de cand a ajuns cioara asta vedeta asta care baga oameni pe la puscarii dar intro zi li se infunda si lui si vor fii fetite genul de oameni ca el .cnd si a terminat politia treab cu el si aj la parnaie va fii fetita de aia e asa disperata maimuta

  Răspunde
 • avatar of cine a furat maimuța?
  Cine a furat maimuța?
  30 aprilie 2020 19:03

  Poate stă poliția de pază să vadă dacă vinde regulamentar… cu mască și mănuși acum că-i pandemie… sau dacă are declarație completată când iese până-n colț să vândă…

  Răspunde
 • avatar of praduitor
  Praduitor
  1 mai 2020 10:42

  Hai sa va zic eu cine ii asta. Parazitu asta jegos consuma mai multa cocaina decat sa vanda. Prietenul lui “Darius Urâtu” , “Darius 5 Colturi” lua cocaina de la Făt sau Pecio si o mancau ei. Ce ramanea (0,15g o amestecau cu cristal sau alte mizerii pana la 0,75g) o vindeau la fraieri care nu stiau ce inseamna coxu. Se intalneau la renumita frizerie unde se impartea, consuma si vindea coxu. Importanti dilari sant: făt, pecio,craciun sorin limbosul,țică alinuț( astia duc coxu din alt judet)

  Răspunde
 • Vezi ca aduci niște acuzații unor oameni care poate nu au de aface cu așa ceva ?

  Răspunde
 • Nu sta ascuns ca pizdele dacă tot esti tare in acuzații zile lor in fata dacă aduci asemenea acuzații

  Răspunde
 • avatar of praduitor
  Praduitor
  1 mai 2020 16:43

  Vasi draga esti cumva procuror sa pun dovezile la time pe masa? Am fost de fata de multe ori cand au impartit, tras si vandut cox amestecat cu cristal. Imi pare rau ca nu iam filmat cu telefonul. Țică Alinuț le duce acum marfa din alt judet. Pecio e inchis in Spania pt un transport (sifonat de Șepticu si Pălincaș). Făt se mai ascunde prin bude si bagă cox cu tovarasi lui. Darius Urâtu se sperie si sta in casa. Ce sa va mai zic……

  Răspunde
 • avatar of praduitor
  Praduitor
  1 mai 2020 16:45

  Ai uitat de Craciun Sorin Limbosul cel mai mare dilar

  Răspunde
  • Zdreanțo, ți-am modificat numele din „Pălincas” in „Praduitor” in primul rand pentru ca nu te cheama Palincas și in al doilea rand ca esti Praduitor. Iar daca ma mai enervezi cu un singur comentariu, o sa le zic la baietii astia de aici care te cunosc cum te cheama, iar pentru cei care nu te cunosc, o sa pun si o poza mare cu tine.

   Răspunde
 • Tica are firma de construcții și i plecat de 4 luni pecio nu știe nimeni nimic fat lucrează și tot timpu o lucrat macaragiu oameni plătesc cotizații la stat nu ca și tine ce stai pe social parazit al societati

  Răspunde
 • Sa o sugi la toți patru ionica tu cu dani micutu

  Răspunde
 • avatar of adrian mutu
  Adrian Mutu
  1 mai 2020 18:37

  Sa le faci un oral la Șepticu , Pecio , Țica și Pălincaș.
  Când morții mătii o sifonat Șepticu pe cineva fututi gura mătii ! Ce Spania , ce Pecio ,mai porcule ! “Prăduitor” pentru tine e comentariu !

  Răspunde
 • avatar of adrian mutu
  Adrian Mutu
  1 mai 2020 18:47

  Ardelean Paul și Ardelean Bruno Shaolin care stau cu mămica lor la 40 de ani ! Dacă voi sunteți frustrați și niște ratați nu trebuie sa va fie ciuda pe alții

  Răspunde
 • Toti de llaa 5 colturi sunteti niste sifoane si niste saracii de cand nu mai sunteti cateii lu tavi o dat foamea in voi si va ti apucat sa vindeti boschetareli k voi sifoanelor

  Răspunde
 • Corina ma pizda vezi ca faci niște asocieri aiurea băieți lu Tavi stau toți bine nu toți de la 5 Colțuri îs băieți lu Tavi și nu îs căței lui îs multe vinituri la 5 Colțuri care nu au nici o treaba cu Tavi

  Răspunde
 • Curvelor nu ați încăput de băieți lu Tavi ca va simțiți frustrați gunoaielor ca ați umblat Numa cu tepe și nu ați reușit

  Răspunde
 • avatar of andrei duba
  Andrei Duba
  13 august 2020 10:42

  Asta e pe Anglia acuma, un orasel numit Bristol, am vazut pe grupuri ca , cauta casa de inchiriat …..

  Răspunde
 • Daca si despre acest gunoi vorbiti e clar .Asta e un tigan urat si pucios care e vai de el .Rau ati ajuns nu mai aveti alte subiecte?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie