I-au desfăcut contractul de muncă pentru că a postat pe Facebook o poză tristă cu „buda veselă” de la PORTA… pentru „încălcarea regulilor privind APĂRAREA SECRETULUI DE STAT”!

porta 2
Distribuie:

 

În data de 22 ianuarie, a.c., salariatul Rab Ion, confecționer articole speciale din lemn (deci nu orice fraier!) la PORTA KMI ROMÂNIA S.R.L. (deci nu oriunde!) a luat o pauză fiziologică în timpul orelor de program și, la capătul firesc al drumului său la fel de firesc, respeciv la toaletă, a fost oripilat de nefirescul peisaj de care s-a ciocnit acolo și, ca să se răzbune, să conștientizeze lumea, să facă serviciul de curățenie de rușine sau doar pentru a-și face niște prieteni noi, i-a făcut o poză și, în ziua următoare, a postat-o pe facebook.

Aceasta este poza:

porta 1

Deloc impresionată de calitatea actului critic-artistic prestat de angajat, conducerea PORTA l-a dat, nici mai mult nici mai puțin, AFARĂ pe om – și nu pentru orice abatere, ci… atenție: „Încălcare „a regulilor privind apărarea secretului de stat!” (printre altele).

Decizia o puteți lectura în continuare, așa cum a fost ea îmbunătățită de comentatorii la care a ajuns (sau poate de cel sancționat… nu cunoaștem acest amănunt):

porta 3

Acuma… ce să facă, odată dat afară,  artistul și criticul social din omul care confecționează chestii speciale?! I-a trimis și poza, și țâdula unui prieten, iar prietenul lui ne-a trimis-o nouă… probabil pentru că noi nu lucrăm la PORTA KMI și suntem la fel de insensibili la cifre de afaceri și număr de angajați cât sunt ei la artă.
Noi zicem să zică mersi că nu l-a încadrat la tentativă de genocid, terorism vizual sau sabotaj fotografic!… că cine știe… se alegea cu o execuție publică!

Categorie: Pamflete
Etichete: conceriere porta doors, porta doors, PORTA KMI ROMÂNIA S.R.L
Distribuie:
Articolul anterior
Cei care doresc să devină jandarmi au la dispoziție 400 de locuri scoase la concurs în instituțiile de învățământ ale Jandarmeriei Române
Articolul următor
Prospectul VACCINULUI ASTRAZENECA [DOCUMENT]

4 comentarii. Leave new

 • Foarte multi betivi tolerati in Fabrica Porta lucrez si eu si stiu.

  Răspunde
 • Bețivi,da nu dau din casa:))vai de capu(nostru)

  Răspunde
 • Domnule Radu Pandele, cu cat este capabila conducerea trustului tau media a ma plati pentru a ma imfiltra in fabricile din acest judet ca simplu angajat? Asta sa scoatem la iveala toate neregulile si sa poata vedea si conducerea ITM Arad nesimtirea patronatelor. Acest motiv din cauza ca ITM Arad inca incaseaza plicurile inchise la diferitele controale. Am o filmare minunatat cu cativa inspectori care au primit la un moment dat plicuri albe de la fosta fabrica EFETRE, GASPARDO (CAZUL TANARULUI MORT LOVIT CU STIVUITORUL DE UNUL MORT DE BEAT) dar si din incinta DITRE ( fabrica de canapele.

  Răspunde
  • D-le Arădean, noi n-avem trust – noi suntem un ziar online specializat pe fair-play și tupeu și abia avem buget să ne infiltrăm singuri ca „simpli angajați”… Dar aveți stofă de investigator, se vede, așa că sigur veți găsi o cale de mijloc între idealismul care trebuie să-l caracterizeze pe un jurnalist și pragmatismul care să-l țină în viață 🙂

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

basil muresan

Jocuri erotico-politice actualizate

Pentru că s-a terminat prima săptămână de concediu, și probabil v-ați plictisit deja de clasicele cătușe cu bureței și outfituri de doctoriță sau școlăriță jucăușă, vă propun alte role playing,…
parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…