Madona STOIAN – SECRETAR AL PRIMĂRIEI Arad în locul Lilioarei Stepănescu?! Sperăm că-i o (altă) glumă administrativă proastă de 1 APRILIE… care parcă-i „Ziua Cârtiței”!

madona stoian
Distribuie:

 

Cine a gândit-o pe asta, ori e un șahist care bate calculatorul pe nivelul 20 și citește Sun Tzu în paralel cu Heidegger pe yachtul din dotare, ori un boschetar care bea spirt și doarme-n gară sub acoperire fiind șef de serviciu la SRI și-l doare în dreptul liniei orizontului de „căcatul ăsta de județ”.

Auzi tu:Madona Stoian – SECRETARUL PRIMĂRIEI ARAD!” Ce fras` aveți în paharul ăla, oameni buni?! Luați ceva „la grup” și nu ne dați și nouă coordonatele chioșcului?! Cum să fii așa de sadic cu ăia care te-au ales și călău sentimental pentru cei care nu te-au ales?! Cum să te porți așa cu Baroul de Avocați Arad (să vezi tu cum o să rămână ăștia atât de singuri încât se vor acuza și apăra concomitent și exclusiv unul pe altul!), cu Consiliul Județean Arad (se  bucură doamnele alea că scapă de ea… dar plâng în batistă și au coșmaruri cu „cine o să-i ia locul în funcția de SECRETAR AL JUDEȚULUI care este deocamdată în locul lui Ghiță… bărbatu-su… pe care l-a pus Jița… primarul… bă ești nebun?!”– și le-nțeleg), cu Primăria Arad (care… „bă frate, cum să scapi de Lilioara Stepănescu după 20 de ani de carantină edilitară și s-o pui în loc pe Madona Stoian?! Nu te cred că e adevărată știrea ta!” – citez, de data asta, dintr-un „rechin adevărat”), Agenției Naționale de Integritate, DNA-ului – cum să sfidezi sute de mii de oameni care nu ți-au făcut niciun rău de maniera asta?!
Cum să profiți în halul ăsta de CORORAVIRUS?!
În ceea ce ne privește, noi ținem cu rechinul și chiar ne dorim ca știrea asta – care nici nu-i o știre: e doar o informație primită de la o sursă sigură, verificată de la încă două surse sigure și procesată pe yachtul domnului imaginar la început pomenit! – să fie doar o („Alta?!” – zbiară o alta) glumă proastă de acest 1 aprilie care parcă-i Ziua Cârtiței!
Și să dăm ca știre-știre că o persoană absolventă de École des Hautes Études en Sciences Sociales sau ceva pe-acolo, necoruptă, apartinică și pricepută la arhitectura urbană va fi SECRETARUL PRIMĂRIE ARAD… nu Madona Stoian!

Doamne-feri-ne!… cum pare să exprime acea minunată sculptură de inspirație antică din planul 2 al pozei decupată de pe wallul domnului prefect al Județului Arad… când erau ei la o nuntă… nu-nțelegi tot dacă nu DAI CLICK!

NOTĂ: VIDEO-ul atașat este un pamflet clasic și trebuie tratat juridic ca atare

Categorie: Pamflete
Etichete: gheorghe stoian, lilioara stepanescu, madona stoian, secretar primaria arad, ziua cartitei
Distribuie:
Articolul anterior
Optimismul din zâmbetul trist
Articolul următor
În sfârșit, o VESTE BUNĂ: PCR-ul donat de Vodafone funcționează și, de miercuri până azi dimineață, au fost eliberate 169 de REZULTATE efectuate la cadre medicale, pacienți și contacți de-ai lor

2 comentarii. Leave new

  • Zi mersi că n-o pune director la DSP!

    Răspunde
  • Lilioare, Madone, nu știm / nu putem/nu vrem mai mult. Oare, utopic vorbind – cum ar arăta primăria Arad cu un șef normal, învățat de bine, cu cei 7 ani de acasă prezenți, profesionist, aplicând legea corect și doar în interesul și progresul urbei pe care cu onoare o conduce, sub care mita, pilele, cumetriile de orice fel își dau definitiv obștescul sfârșit?! Anul 0, pe-acolo. App, știți că pe mult tastata stradă Mețianu (în sensul că s-au bătut ceva taste în a se scrie cât de ”specială” e cu a sa marmoră, pavele, arboret ornamental, țâșnitoare, recondiționarea fetei cu coca-cola de pe perete, bănci super lăudate, cu ”design special”, lăcuite de câteva ori din cauza țiganilor și boschetarilor , 8000 euro bucata… Atâta a costat pe vremea lui falcă. Ieri am ieșit cu declarația șifonată prin buzunare până la alimentara ”și înapoi” (așa scrie în declarația -tip) și am trecut, evident, pe strada Mețianu. Să-mi cadă masca : s-au scos toate băncile! Alea pe care stăteau (nu numai țiganii puturoși și boschetarii) ci și oameni bolnavi sau bătrâni . La o vorbă, la o tragere de suflet, cu sacoșa mult prea GREA pt ei, venind de la piață sau așteptând rândul la farmacie. De ce ați scos băncile, nesimțiților? Ce faceți cu ele? Care huidumă cu funcție și le bagă ornamental în curtea imensă proprietate privată?! Dna, Madona , haideți intrați în pită cu subiectul ăsta care deranjează atâta lume. Ne pregătiți pt luni de zile de covid sau ce?! Sunt și banii contribuabililor acolo în băncile alea! Se lăuda la vremea aia falcă de mai/mai îi picau maxilarele și acum le-au luat noaptea, pe vremea covid-ului . Am impresia că tot ce a realizat falcă va fi demolat. Așteptăm un răspuns. Cu stimă.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

Urmăriți-ne pe