ATENȚIE: Specie pe cale de APARIȚIE: DEALERUL sub acoperire deghizat în VIRUSOLOG la Vama Nădlac. Faceți cunoștință cu „renascentistul Dr.” VLAD ROȘCA!

rosca vlad 1 1
Distribuie:

 

„Bine” că dispar pangolinii și-apar de-ăștia! 🙁

Vă mai amintiți de Matteo Politti – italianul cu 8 clase care a convins un spital din România că este medic, făcând și operații?
Ei bine – noi l-am depășit pe șarlatanul venețian cu Vlad Roșca al nostru și am dus „țeapa cu coronavirusul” și „zădărnicirea combaterii bolilor” la un alt nivel: „simpla” uzurpare de calități oficiale e de-acum  „șmen demodat”!

M-a sunat un frățior medic și mi-a zis fix așa: „Bă, frate, dacă mai văd articole în presa arădeană  cu Vlad Roșca, jur că vă dau unfollow la toți!”
M-a lovit în coarda sensibilă lipsă și, nevinovat simțindu-mă dar recunoscundu-mi golul informațional în jurul acestui – după cum am observat ulterior – vast subiect, l-am rugat candid: „În primul rând, explică-mi cine plm îi Vlad Roșca și de ce!”
„Caută  în primul rând ultimul lui status de pe facebook – că ori au înnebunit ăștia ai tăi, ori a scăpat prostul la bani mulți!”– zice.

Și caut pe Facebook. Ăsta-i Vlad Roșca și statusul său devenit vineri noaptea mai viral decât coronavirusul – cel puțin până la Nădlac – de a contaminat în așa hal suflețelele sensibile și care cred în extratereștrii de zici c-o rescris „Miorița” și „Războiul Stelelor” într-un singur paragraf:

status rosca

Toată presa locală și o grămadă de oameni aparent serioși din cea centrală a preluat această „baladă a luptătorului cu coronavirusul” și a ridicat-o la rang de PĂRERE NAȚIONALĂ – iar pentru acest fapt – din informațiile noastre, luni, 23 martie – „Dr. Roșca Vlad” se va alege cu o plângere la Colegiul Medicilor pentru uzurparea calităților de „medic” și „doctor”.

Pentru că, în fapt băiețașul ăsta, e absolvent (?!) de „Vasile Goldiș” cu licență incertă, fără examenul de rezidențiat luat – deci fără specialitate… nici vorbă de vreun „dr.” Vlad Roșca în virusologie – cel puțin nu în lumea reală.
Până să n-apară #coronavirusul, Vlad ăsta era un fel de nutriționist specializat pe combinații de anabolizante cu salată, iar discursurile sale erau apreciate de maxim 87 de gagici care mă gândesc că-l foloseau pe post de „pește de frigider”și la plimbat bichonul până la Penny… că ce-ai putea face cu ăsta?! (mă refer la ceva serios).

 

vlad rosca 2

Are și blog – ăsta fiind blogul lui de „doctor virusolog-nutriționist-dietetician-fotomodel și dealer”:

dr.vlad rosca

iar pe blogul lui vinde… ce vor mușchii tăi: și tablouri originale de Leonardo da Vinci are – dacă atâta te duce capul!

În opinia noastră și a (nu-i așa?!) „colegilor” săi, care au terminat o „Medicină pe bune” pe la Timișoara, Cluj, Târgu Mureș, București (deci… na… au și ei dreptul la o opinie despre (sic!) colegul lor de breaslă), iată o culegere compusă din citate luate aleatoriu, de pe mai multe site-uri, WhatsApp și altele, unde această „variantă din noua generație, îmbunătățită și upgradată a lui Mișu Moacă” autointitulată DR. VLAD ROȘCA a apărut pe post de:
– Mărturia unui medic din vama Nădlac: Infracţionalitatea va creşte semnificativ. Au venit cei cărora nu le mai merge cu furturile, prostituţia şi cerşitul
Mărturie din Vama Nădlac: „Nu lupți doar cu epidemia de COVID-19, ci cu indolența și nesimțirea”
– Un medic arădean povesteşte noaptea nebuniei de la vama Nădlac: „O lipsă de respect faţă de noi şi faţă de întreaga Românie”
– 
Medicul arădean Vlad Roșca:„La Nădlac nu luptăm doar cu epidemia, ci cu indolenţa, nesimţirea şi lipsa de respect a celor ce au intrat în ţară” și așa mai departe.

„Dacă și Vlad Rosca a ajuns medic… cine vrea să supraviețuiască ar trebui să facă cale întoarsă că nu au nicio șansă dacă îi tratează medici ca ăsta care au învățat despre virus cu o seară înainte de pe internet.”

„Dar cineva a verificat dacă acest Vlad Roșca este doctor? Este doctor în imaginația lui și în prostia noastră, pentru că doctor e acela care ia rezidențiatul, nu se angajează într-un spital privat și se numește “doctor”!

 „Ce medic??? Respectivul individ nu este MEDIC! Verificați și voi sursele și toate detaliile înainte să publicați un articol! Pt. mine clar nu mai sunteți o sursă de încredere. Poate de inspirație, pt. alți autoproclamați „medici”. Unfriend and unlike, pa pa!” 

„În țara asta oricine se poate numi doctor… nici nu știm pe mâna cui ajungem. Și tot noi ne plângem de serviciile acelui “doctor”.

„Vlad Roșca, primul medic din România fără rezidențiat, medic nutritionist, specialitate ce exista numai în imaginația lui. Vlad Roșca a dat de 2 ori rezidențiatul. Și l-a căzut. Nu a luat nici nota de trecere. Nu a prins loc. Medic nutriționist? A terminat acuma 2 ani medicina. Nu are cum. Este șarlatanie. Și dacă vă uitați la el pe Facebook vă puteți da seama ce „medic” este el. Nu se poate slăbi „sănătos” 10 kg în 2 săptămâni. Aia nu mai e sănătos.”

„Anabolizatul de Vlad Roșca nu este medic : https://doctorvladrosca.com/ !!! Este un băiețaș care trage la sala și de la anabolizante i s-au ars și ultimii neuroni (nu avea prea mulți oricum) . Draga Aradon ștergeți acest articol de 2 lei care nu face altceva decât sa agite cititorii și sa facă din acest incult iresponsabil un măscărici și mai mare . De ce nu încercăm măcar acum să lăsam nepotismele și favorurile la o parte și să ne axăm pe ceea ce este esențial în aceste vremuri !!!”

„Ăsta e medicul fake dat afară din toate sălile din Arad? De la XOX l-au dat afară că nu își plătea abonamentul, de la Gheza că fura adidașii clienților (UPDATE: de la Vesa, două telefoane), de la MC Donald că s-a căcat pe el și s-a șters cu un prosop abandonat acolo, are diplome falsificate și coperte de reviste în mintea lui, persoane false pe care le-ar antrena… A făcut postliceal la Goldiș și se dă dr, el e bolnav de Goga…”

„Acest „doctor” Roșca Vlad nu are doctoratul în Italia ( cereți informații la universitatea din Italia unde SUSȚINE că și-a LUAT DOCTORATUL) ,iar în România probabil acum termină medicina! Nu neg faptul că multe persoane au slăbit cu dieta dată de domnul Roșca Vlad, dar această dietă pe care o PRIMESC TOȚI PACIENȚII DUMNEALUI este dieta RINA!!!! Dacă încercați să plătiți în cont bancar plata pentru serviciile „medicale ” prestate de acesta, veți constata faptul că contul bancar este pe numele tatălui său vitreg, tocmai pentru ca ” pacienții ” săi să nu aibă nici o dovadă împotriva sa. Acest domn Roșca Vald are acest tupeu incredibil deorece se știe că au mai fost falși medici în România care au profestat medicina, și mai ales acesta este susținut de PNL Arad, de doamnele din OFL Arad ( uitați-vă pe contul de facebook a acestuia) ! Mare grijă cu astfel de „cadre medicale”

Adevăru-i că la așa oameni politici – așa virusologi!… sau fiecare populație contaminată sau nu, are parte de virusologii pe care-i merită: noi, la cât de proști suntem, îl merităm prefect pe Gheorghe Stoian și virusolog pe Vlad Roșca!

***

I-am găsit și un interviu din 2016 (pe care bănuiesc că și l-a plătit la TV Arad – că cine ar face asemenea emisiuni pe gratis?!) pe YouTube, și l-am anexat ca să vă distrați și voi pe tema „Doamne, cât suntem de proști!”

Categorie: Pamflete
Etichete: dr. vlad rosca, Matteo Politi, medic sarlatan, virusolog vlad rosca, vlad rosca
Distribuie:
Articolul anterior
Îndemn la credință, echilibru și solidaritate
Articolul următor
Certificatul de situații de urgență (CSU) și măsurile anti-criză pentru economie. Ce se aplică?

18 comentarii. Leave new

 • Copilul asta (malformat de toate substantele anabolizante si nu numai) care s-a autoproclamat doctor ar trebui acuzat de inselaciune…meserie cu care se ocupa de ceva vreme!

  Răspunde
 • Spitalul privat Medlife Genesis acolo unde acest individ spune ca profeseaza ca medic(?) ar trebui sa ia masuri. Traseul intre vama si spital nu e unul foarte sigur . Si apropo , cine l-a trimis pe el acolo ? Oare dorinta de reclama gratuita ? Felicitari Medlife Genesis ca ati dat primul erou al Romaniei !

  Răspunde
 • Tot ce s-a scris aici despre el este corect (inclusiv discutabila sa calitate de doctor), doar că omul nu s-a pretins virusolog ci a fost la triere – o muncă f. riscantă și epuizantă. Cât despre esența postării – este foarte adevărată. Venirea acestei mari mase de pierde-vară, infractori, zilieri etc. va crea o gamă largă de probleme în societate. Marea majoritate a diasporei este responsabilă și a rămas acolo.

  Răspunde
 • TRIST!

  Răspunde
 • Se poate verifica orice medic aici
  https://regmed.cmr.ro/registrul-medicilor
  si bineinteles ca nu apare

  Răspunde
 • Incredibil articol domnule Valeriu. Am râs cu lacrimi. Încă va mai funcționează penișoara la procent maxim. Bravo

  Răspunde
 • avatar of valeriu esti cel mai tare
  Valeriu esti cel mai tare
  22 martie 2020 16:10

  ESTI CEL MAI ADEVARAT VALERIU.Rosca pulii, minte ca este mare doctor, a mers la vama sa il mai contacteze ceva tarancute.. Sa le spuna,, doctoru” ca nu e voie sa mananci clisa seara…

  Răspunde
 • Il cunosc pe acest doctoras, nutritionist, virusolog, muzician, atotstiutor de ceva vreme, dar superficial. Totdeauna am avut banuieli vis a vis de pregatirea sa pe orice plan… In sfarsit m-am lamurit cine e si cat de multe ii poate debita acel singur neuron infect pe care il poarta sub creasta aceea de cocos.
  Sincer, daca se va ajunge cu el in instanta pentru falsurile facute nu o sa imi para rau nici un pic de el, ci mai mult de familia sa, copilasul de un an si jumatate si sotia lui, care e o fiinta fenomenala, dar din pacate si credula, naiva si cu maxim bun simt, la randul ei fiind si ea a cazut in capcana acestui specimen, care pare a sti si a fi aproape tot, si totusi nu este mai mult decat un nimeni in drum.
  Aveti grija mare cu el!

  Răspunde
 • Dacă e cum spune el, ca a terminat medicina și nutriția întrebarea este cum? Cum faci medicina (cu orar in unele zile in intervalul 8-19) și nutriția care e cam in aceeași interval?

  Răspunde
  • avatar of nutritionistu
   Nutritionistu
   23 martie 2020 11:55

   A terminat nutritia printr-un curs facut pe google, nu a facut nici un colegiu/postliceala in nutritie, are doar un curs online si o diploma de aia cu care te stergi la cur. A]

   Răspunde
 • avatar of specialistu
  Specialistu
  23 martie 2020 14:53

  De precizat ca a picat examenul de rezidentiat de 2 ori cu note sub 5, si isi spune „Doctor”, postand diploma de licenta de la UVVG Arad pe pagina de Facebook si sustinand ca este „Doctor”, penibil !

  Răspunde
 • Noi am acceptat goldis medicina desi se stie exact. si spitalele private care or sa apara ca ciupercile din astia vor lua. daca e rost de bani de la stat!! mergeti fratilor la privat. si acum cand crapam toti ne iau bani pe teste si orice pot stoarce. BINEINTELES CA ROMANII VOR UITA! mergeti la privat fratilor.

  Răspunde
  • Pentru reputatia lor, clinicile private ar trebui sa isi aleaga mai atent colaboratorii. Sunt multi specialisti in diabet, nutritie si boli metabolice care au parcurs programul de formare prin rezidentiat, mult mai bine pregatiti si care probabil isi doresc sa colaboreze cu astfel de clinici dar care din pacate nu au relatiile potrivite.

   Răspunde
 • Colegii lui care au invatat si si-au luat rezidentiatul muncesc acum in spitalele de stat, indura umilintele de rigoare, stau in garzi, citesc si spera sa nu ramana someri dupa ce obtin diploma de specialist. Ei sunt trimisi, fara sa aiba vreo optiune, sa asigure nevoile sanitare specifice in aceasta perioada. Dar pe ”nutritionistul” fara calificare in nutritie (imi permit sa desconsider diploma obtiunta online) nu l-a trimis nimeni in vama sa faca triaj, sa se pozeze, sa se planga apoi ca isi expune familia si sa scrie texte siropoase despre valul de posibili purtatori de virus. E clar ca nu are notiuni de baza in medicina din moment ce nu a luat nici 500 de puncte la rezidentiat, cu toate astea nu considera ca e nesimtire sa pretinda ca ii vindeca pe oameni de diabet sau afectiuni hepatice prin dietele lui exceptionale. Isi permite totusi sa ii faca nesimtiti pe cei care inceraca acum sa treaca granita, potentialii pacienti.

  Răspunde
 • Mai este un produs care este fericit acum, Lorenzo Abbiuso știe să dea din pix tot felul de regimuri alimentare, a fost dat afară de pe la toate sălile din Arad, ore de ce ?

  Răspunde
 • Felicitari pentru articol Luciane ! Bine ca cineva, cum esti tu, un jurnalist adevarat si-a dat seama cine e sarlatanul asta !
  Ramai the best !
  Bravo, super material !

  Răspunde
 • avatar of lorenzo & "gauro"
  Lorenzo & "Gauro"
  24 martie 2020 13:28

  Sa nu ii uitam pe astia 2!! primu nici o treaba cu viata…mananca prin sala de forta si vine in bocanci (atitudine de mare boss), face la 2 3 aparate dupa care 700 poze si vreo 50 de videouri despre diete avand maxim 300-500views cat despre coaching-ul lui in sala :sta mai mult pe telefon avand o atitudine plictisita si zeflemitoare. Iar Gauro…nu cred ca mai are rost de vreo prezentare ca il stie toata lumea…in caz ca nu…exista sau existau niste videouri cu el in care ii se vedea omuletul din gura…prin fund :)))) cat despre coachingul lui nu ma pot pronunta posibil sa fie bun omul ca in videochat-urile scapate public . Mari oameni mari caractere…dar la ce giboni is pe lumea asta, nu ma mira ca au oameni ce le platesc bani grei sa ii „indrume”.

  Răspunde
 • Dacă VR s-a pus în slujba edililor locali, are șanse de parvenire. Poate ajunge chiar director, pe la Sănătate, Mediu, TOP, Recons, Circuitul Gastronomic sau chiar Filarmonică.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

basil muresan

Jocuri erotico-politice actualizate

Pentru că s-a terminat prima săptămână de concediu, și probabil v-ați plictisit deja de clasicele cătușe cu bureței și outfituri de doctoriță sau școlăriță jucăușă, vă propun alte role playing,…
parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…