Sindromul „Bojdeuca lui Creangă” lovește și la Păuliș…. dar mai explicit: Casa de Cultură – decorată cu penisuri din fier forjat!

paulis casa de cultura
Distribuie:

Noi v-am tot zis că Primăria Păuliș e condusă de niște pwle… au mai rămas puțini care ne contraziceau… până azi, când orice urmă de dubiu li s-o dus pe pwlă: acest adevăr e reprezentat grafic de înșiși administratorii ei.

No, ni și tu,  „Ce element grafic se repetă în imaginea alăturată?” – vorba fotografului amator care ne-a făcut cadou instantaneele fotografice care ne-au speriat spiritul critic:

paulis scaled

… și nu doar la cea de la intrare, unde sunt mai puține pwle din fier forjat, ci și la intrarea din curte… să fie pentru toată lumea!

paulis1

Dacă nu ești din Păuliș și nu știi exact cum stă treaba cu problema, vei analiza designul ăsta  în cheia „conceput pare-se de mintea unui politician cinic și executat de un lăcătuș… prieten de-al lui și cu același soi de simț al umorului, reprezintă esența a ceea ce înțeleg, cred, și fac politicienii din țara asta în general… e replica, egal de reușită artistic, a Bojdeucii lui Creangă restaurată de autoritățile de la Iași”… iar în contextul dat, Povestea Pulei a marelui pamfletar de la Humulești pare o lucrare de-a dreptul profetică.

Dacă ești din Păuliș, știi să faci tot desenul…


 

Categorie: Pamflete
Etichete: Casa de Cultură Păuliș, ioan turcin, pamflete, Paulis, Povestea Pulei
Distribuie:
Articolul anterior
Ați văzut-o? O femeie din Timișoara a dispărut fără acte sau telefon la ea
Articolul următor
Reținut după ce a furat componente ale sistemului de climatizare din parcarea unui centru comercial

2 comentarii. Leave new

 • Asa primar , asa lucrare ! Atat s-a putut !

  Răspunde
 • avatar of bluesbreakers
  bluesbreakers
  22 noiembrie 2023 6:17

  Arta africana și cea maora conține și falsul,ca element decorativ.Posibil ca următoarea lucrare sa fie un totem cu acel element .Felicitări realizatorului ,dacă a făcut cu premeditare acest lucru!Un alt gânditor a spus: lucrurile nu sint ceea ce par.Arta este o chestiune de interpretare,fiecare înțelege altfel.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

basil muresan

Jocuri erotico-politice actualizate

Pentru că s-a terminat prima săptămână de concediu, și probabil v-ați plictisit deja de clasicele cătușe cu bureței și outfituri de doctoriță sau școlăriță jucăușă, vă propun alte role playing,…
parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…