[BREAKING NEWS] Premierul Marcel Ciolanu a decis să introducă soluția perfectă pentru plată cash-less: CAIETUL!

marcel ciolanu scaled
Distribuie:

Fiind turmentat de negativitatea cu care românii au întâmpinat absolut toate soluțiile pe care le-a adoptat, Premierul Ciolanu, a avut probleme grave cu somnul în acest weekend, iar pe motivul stresului udând chiar și patul în repetate rânduri, i-a venit o idee genială prin care împacă și capra și varza: va introduce o formă de plată foarte populară printre români, și anume, caietul.

Surse din apropierea premierului confirmă nivelul de stres ridicat la care acesta a fost supus, și ne informează că vineri a plecat mai devreme, având o pată suspectă pe cracul stâng. Dar iată că acest stres nu a fost degeaba, ci l-a împins în cele mai întunecate cotloane ale propriului geniu de unde a venit și această idee fabuloasă.

Aflăm de la aceleași surse că acesta, cuprins de entuziasm a ajuns la lucru azi noapte la 02:00, nemaiavând răbdare și disperându-și colegii cu sms-uri și meme-uri încă de la acea oră. După o scurtă dezbatere și un vot câștigat în unanimitate, proiectul a trecut.

Într-un scurt interviu, Ciolanu ne relatează că nu se va opri aici, și se va apuca imediat de lucru pentru a dezvolta acest proiect pe care dorește să îl digitalizeze urmând ca în următoarea perioadă să lanseze varianta digitală, și mai exact Caiet-Coinul.

Tot el ne-a informat că nu a fost singurul entuziasmat de acest proiect, a fost sunat chiar de George Soros ca să îl felicite pentru inițiativă, ba chiar ne-a spus că acesta, văzând bucuria  provocată  în rândurile românilor,  se gândește la o implementare urgentă și pe plan mondial.

Și pentru că succesul aduce cu el și dușmani, surse din cadrul ședinței care a avut loc cu ușile închise, ne informează că singurul care a răbufnit în nervi, ba chiar a început să plângă când proiectul a trecut, a fost senatorul Adrian Wiener.

Totuși acesta a fost de acord să ne acorde un scurt interviu pentru a ne explica motivul reacției. După ce am așteptat 30 de minute ca acesta să își revină din trauma provocată de atâta pozitivitate, dânsul ne-a explicat că în urma acestor evenimente, nu prea va mai avea subiecte prin care să ponegrească celelalte partide și să asigure o ascensiune în poll-uri pentru alegerile de anul viitor, deoarece USR-ul nu este pregătit să facă față la atâta pozitivitate.

adrian wiener usr

Ba mai mult, se teme să se întoarcă la sediul partidului unde colegii îl așteaptă să fie supus la o pedeapsă tradițională în rândul USR-iștilor, și mai exact va fi victima vestitului joc Lapte Gros, și în urma acestui eșec grav, Dan Barna, pentru a fi sigur că îi rupe coloana, a invitat un jucător special, iar prima care va sări pe el, va fi nimeni alta decât senatoarea Diana Șoșoacă.


ACTUALIZARE!

Surse răutăcioase din cadrul partidului, ne-au trimis o poză cu momentul în care Diana Șoșoacă îi rupe coloana lui Adrian Wiener.

Vă atenționăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

4126a59c d789 4f90 85a6 974a76059806

 

Categorie: Pamflete
Etichete: limitarea plăților cash, marcel ciolacu
Distribuie:
Articolul anterior
THOR – campion la frumusețe în cadrul campionatului canin Halloween Dog Show de la Oradea
Articolul următor
Nimic nou în Checheci: violență domestică pe Aprodul Purice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

basil muresan

Jocuri erotico-politice actualizate

Pentru că s-a terminat prima săptămână de concediu, și probabil v-ați plictisit deja de clasicele cătușe cu bureței și outfituri de doctoriță sau școlăriță jucăușă, vă propun alte role playing,…
parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…