TÂLHĂRIE NECALIFICATĂ: sprayuri paralizante, furci, bâte-n cap și MASCAȚI la „grajdurile lu` Ganea din spate de la Las Vegas” (Micălaca district)

70870388 524359511701761 5823846821536989184 n
Distribuie:

 

Joi, 12 septembrie, 5 după-masa. Doi indivizi  bine făcuți (unul mare și celălalt foarte mare) descind dintr-un VW Golf în fața, în curtea și apoi într-o hală din spatele auto-schtrot-ului „Las Vegas” (Micălaca)… ca-n Las Vegas (Nevada).  Se aude o „gălăgie specifică”, gălăgia se accentuează… Durează puțin până când apare o mașină de poliție cu polițiști în ea. La și mai scurt timp, apare încă o mașină de poliție, după care încă o mașină de poliție, cu polițiști mascați în ea. În total, trei mașini de poliție. După care a venit și o salvare. Una corespunzătoare. „Și l-au luat pe Fane, solo, să-l coasă pe ici-pe colo” – ca-n balada citată – pentru că a ieșit cu furci, topoare, bâte și mulți pumni în cap.

Știrea asta n-o să vină „pe comunicate de presă”… și nu pentru că-i banală – ci tocmai pentru că nu-i banală… și ia să vedem de ce.

Fane ăsta e unu Ștefan Panin, e un tâlhar oarecare, iar pe celălalt nu am aflat încă cum îl cheamă. Locul faptei este cunoscut câtorva (puțini… dar nu vrei să ai de-a face cu niciunul) ca „grajdurile lu` Ganea” încă de dinainte de a se inventa Cartierul Micălaca. Dintre cei doi bagabonți care au descins într-una dintre hale, unul este acum la spital… după ce s-a bătut singur (sau l-a bătut tovarășul său) încercând să-i tâlhărească pe doi dintre cei mai greu de tâlhărit oameni din Arad: Alin Ganea și Cosmin Mladin.
Să te duci să-i tâlhărești pe ăștia doi la grajdurile lui Ganea e o faptă care se încadrează la tâlhărie necalificată și tentativă de sinucidere.

Nu știm sigur dacă celălalt-tâlhar-pe-care-nu-știm-cum-îl cheamă a reușit (între prima și a doua, între a doua și a treia mașină de poliție sau când…) „să fugă cu o plasă cu bani de 50 sau 70.000 de euro” – conform celor două surse ale noastre, dar știm sigur că în prima mașină care a venit la 5 minute de când s-a declanșat gălăgia descrisă mai sus se afla polițistul Cosmin Pană, de la „Rutieră”… că „ce să facă și el… era aproape!” (conform prietenilor lui) ori „normal că o venit… că el o dat pontul!” (conform prietenilor noștri).

Mai știm sigur că „vor să se împace” (asta din a treia sursă)… așa că probabil că n-o să revenim… mulțumiți-vă cu poza de pe Google Earth (că vorba cuiva… „cine dracu crezi că o avut curajul să facă poze acolo?!”). 

Articol asociat:

https://criticarad.ro/actualizare-4-date-din-gps-ul-campului-tactic-al-traficantilor-de-tigari-furate-de-pe-un-stick-si-interpretate-pe-intelesul-tuturor-politistul-cosmin-pana-exista-pentru-ca-sistemul-are-ne/

Categorie: Știri
Etichete: cosmin pana, las vegas arad, Stefan Panin, stiri arad, talharie
Distribuie:
Articolul anterior
A XXX-a ediție a târgului AGROMALIM
Articolul următor
Meciurile turului trei din Cupa României, faza județeană

7 comentarii. Leave new

 • Celălalt este Szabo Ștefan Ionuț !

  Răspunde
 • Militianul este complice la tâlhărie el a fugit cu banii

  Răspunde
 • Traficantul de țigări Mladin Cosmin se afla la distribuit la ganea alin la grajd!!!! cei doi au trecut cu mașina prin fata, l-au recunoscut, au oprit și au sunat la poliție fiind luati la bataie cu bâtele pana la venirea poliției, au și dus de acolo țigările și acuma postează in victime tâlhărite!!

  Răspunde
  • Săraci hoti cum vrei tu sa para victime acești nenorociți implicați in spargeri de lux , contrabanda cu țigări , trafic de droguri , spargeri auto , incendieri auto , au luat bătaie sportivi interlopi care au vrut sa facă un bine societăți !

   Răspunde
 • Tâlharii care au coborât din VW golf sunt Panin Marius , Szabo Ștefan Ionuț , ulterior a veni Pana Ștefan Cosmin care a luat banii și sa făcut nevăzut ! Violare de domiciliu , tâlhărie , tentativa de omor !

  Răspunde
 • Adi dar ce căutau ei prin fata ca acolo e strada înfundată

  Răspunde
 • MARIUS PANIN din hot la cantar sa facut hot si spargator de case,talharii,terorizari oameni…DOMNULE PROCUROR TE ROG SA IEI MASURI ASUPRA TALHARILOR !!!!!MARIUS PANIN SI STEFAN O VITURA DIN MOLDOVA !!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie