Țâpuritură nouă din Șicula: „Unde Dumnezo o fost / de-i VÂNĂT primarul nost`? / Și la ce ne-o folosit / dacă doar s-o-nvinețit?!”

dutu caprar
Distribuie:

…ăsta e noul șlagăr, apărut de vreo 5 zile-ncoace și interpretat care-cum de melomanii de toate coloraturile politice de pe mai multe sate, orașe și comune din jurul triunghiului socio-conjugal Gurba-Chereluș-Șicula – iar bârfa a trecut de la radio-șanț la radio-pod, apoi la radio-casă și azi-mâine o să fie transmisă și la radio-radio.

„Gura satelor”  vorbește niște chestii de toată jena –

și dacă n-am fi genul… mai discret, așa, cu viața intimă a oamenilor despre care scriem, am povesti cu lux (dacă nu chiar cu opulență) de amănunte ce s-a întâmplat în dimineața de joi spre vinerea trecută (parcă… aproximația e de 24 de ore +/-) în budoarul cumnatei unui consilier local care, prinzându-l pe Duțu cu aceasta într-o postură de filme XXX, l-a bătut de (vorba uneia dintre cele 115 surse consultate) „s-o pișat pe el”.

De vineri tot încearcă Duțu, săracu, să-și ascundă vânătaia, zgârieturile, escoriațiile și să-și ignore contuziile invizibile cu ochiul liber (care și dor cel mai tare!). Am înțeles că a fugit în weekend tocmai la Orșova – nu înainte, însă, de a-i porunci celui mai profesionist și de încredere fotograf din sat să-i facă o poză dintr-un unghi clarobscur, „dă Rembrandt, așa!”, ca să nu i se vadă vânătu`:

caprar dutu

 

 

…no… chiar nu i-a ieșit!

Vânător-migrator înnăscut, iaca, deci, cum ajunge din VÂNĂTORU` în VÂNĂTU` Duțu Căprar a nost`… de fala satelor de tătă fala… și așa!

Și, ca să anticipăm întrebarea „la ce folosește omului de rând informația că primarul-candidat al unei comune a fost bătut de cumnatul-consilier al lui pe motive de adulter?” – încheiem cu răspunsul la această scenetă: la nimic! Adică la exact ce v-a folosit și Duțu Căprar.

Categorie: Politice
Etichete: Cherelus, Duțu Căprar, Gurba, primaria sicula, Sicula, vanatu
Distribuie:
Articolul anterior
Sala Expozițională a Complexului Muzeal Arad intră în REABILITARE grație marilor lucrări din perioada austro-ungară care au fost recondiționate
Articolul următor
Complex sportiv naţional de nataţie la Arad, ambiţia lui Viorel Bitang

4 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie