A începul procesul fostului polițist care și-a însușit banii de pe 22 de tone de lemne destinate Postului din Moneasa

e3aac066 16c4 482e b9e9 b07253fde2ee
Distribuie:

 

Clipotă Grigore este polițstul din Moneasa care și-a sfârșit urât cariera, în septembrie anul trecut fiind trimis în judecată pentru faptele de delapidare (prevăzută de art. 295 alin.1 Cod penal), fals intelectual (prevăzută de art. 321 alin.1 Cod penal) și uz de fals (prevăzută de art. 323 Cod penal, cu aplicarea art. 38 alin.1 Cod penal) în Dosarul nr. 14853/55/2017 – parte vătămată fiind chiar instutuția pe care o reprezenta – Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul, Clipotă Grigore, actualmente pensionar, în calitate de lucrător de poliţie la postul Moneasa, județul Arad, în cursul lunii septembrie 2016, şi-a însuşit cantitatea de 22 de tone de lemne ce trebuiau utilizate pentru încălzirea postului în sezonul de iarnă 2016-2017, întocmind şi folosind documente false pentru ascunderea faptei. Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Judecătoriei Arad”, s-a arătat într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad remis pe 22 septembrie, 2017.

Astăzi, la exact 4 luni de la întocmirea rechizitoriului de către procurori, a început procesul la Judecătoria Arad (foto).

Categorie: Știri
Etichete: delapidare, fals intelectual, gheorghe clipota, Moneasa, proces, uz de fals
Distribuie:
Articolul anterior
Ceaikovski și Liszt pe scena Filarmonicii în interpretarea extraordinarului pianist Mihai Ungureanu, sub bagheta maestrului MateiCorvin
Articolul următor
Legea PREVENIRII (prevenţiei) a fost adoptată şi a intrat deja în vigoare. Un merit major îl are și Filiala ARAD a Confederaţiei Patronatul Român

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie