[ACTUALIZARE 6] Vor fi ALEGERI ANTICIPATE pentru demnitatea de PRIMAR al Comunei Gurahonț… probabil la toamnă

primaria gurahont
Distribuie:

 

S-a mers pe „pace și prietenie” – chiar dacă „cu japca și cu hopuri” (c-așa-i terenul acolo, mai accidentat) – din mai, 2021, de când Ana Lenuța Moțica a fost demisă oficial din demnitatea de primar al comunei Gurahonț, iar cei mai puțin familiarizați cu Legislația  electorală vedeau interimatul vicelui Daniel Blaj ca prelungindu-se până în 2024.

Ei bine, conform Cap.20, Art. 135, lit.(5) din Legea nr. 115/2015 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale „Nu se vor organiza alegeri dacă vacanţa funcţiei s-a ivit în ultimele 12 luni anterioare expirării mandatului prevăzut de art. 60 alin. (1) din Constituţie” la Gurahonț nefiind cazul, întrucât „cu data de 6 mai, 2021 Instituția Prefectului a emis Ordinul de demitere din funcția de primar a Anei Lenuța Moțica și l-a trimis, așa cum prevede legea, la Gurahonț în trei exemplare.” (vezi actualizările succesive)

Conform surselor noastre, scrutinul pentru alegerea primarului la Gurahonț se va desfășura în toamna acestui an (între 6 și 9 luni durează „demersurile adminstrative” cică… dar, da, și depinde „cine-i ăla pentru care durează”), iar „campania nu va fi una pe pace și prietenie” – conform tuturor surselor.

…………………………………………..

[ACTUALIZARE 5] (2 august, 2021) Fosta primăriță de la Gurahonț, Lenuța Moțica, se laudă că Gheorghe Falcă ÎNSUȘI va face TRAFIC DE INFLUENȚĂ pentru ea, astfel încât, pe 23 septembrie, să i se rejudece dosarul de INCOMPATIBILITATE pe baza căruia a fost DEMISĂ!

Demisă din funcția de edil-șef al comunei Gurahonț ca urmare a deciziilor tuturor înstanțelor de judecată care au culminat cu SENTINȚA DEFINITIVĂ prin care a fost obligată să părăsească fotoliul de primar, în conformitate cu decizia Prefecturii de la începutul lunii mai, a.c., Ana Lenuța Moțica nu doar că nu înțelege să se conformeze… să se împace cu gândul că a pierdut și să se bucure de „binemeritata pensie”, ci, iată, se pare că abia acum s-a îndrăgostit cu adevărat de Primărie!
Iar când ai 70 de ani și te reîndrăgostești de o „iubită pierdută”, deși ea nu mai poate juridic și nici nu mai vrea să aibă de-a face cu tine, ieși de rupi gardurile din limitele normalului și intri în sfera psihiatriei…

Astfel, fosta primăriță încercă să-și „repereze onoarea” (pe care, de altfel, și-a terfelit-o singură) prin ATACAREA SENTINȚEI DEFINITIVE

din 25.02.2021 (vezi ACTUALIZAREA 3  a acestui articol) cu o cale specială… probabil păcălită de cine știe ce „rechin de barou” că are șansele pe care nu le-au avut omologi de-ai ei mult (infinit) mai „bazați” decât ea (gen Genina Pistru de la Hășmaș, Florin Farcașiu de la Târnova, Gheorghe Feieș de la Sebiș sau Mircea Jichici de la Lipova): rejudecarea dosarului înaintat de ANI judecătorilor încă din mai, 2018!

Judecătorii urmează se pronunțe (negativ – conform a 99, 999% din spețele asemănătoare) privitor la rejudecarea dosarului său pe data de 23 septembrie… iar pentru 99, 999% dintre contemporanii săi, ACESTA ESTE UN COȘMAR.
„Nici noi nu credem că VA REVENI… AȘA CUM AMENINȚĂ de 100 de ori pe zi… dar în toate cercurile, mai ales când e luată pe «ulei»,  se laudă că a vorbit cu europarlamentarul Gheorghe Falcă, care i-a promis că va vorbi cu judecătorii… la Minister sau cine știe unde, și o va repune pe funcție!”– aflăm de la… tot Gurahonțul. (Scuzați șirul de cacofonii… dar așa se prezintă situația: cacofonic!)

Va face Gheorghe FALCĂ TRAFIC DE INFLUENȚĂ pentru Lenuța MOȚICA?! Să fim serioși!…

Acuma… pentru cei care cunosc cât-de-cât ce-i în capul lui Falcă, probabilitatea ca fruntașul arădenilor liberali să intervină, cu un trafic de influență, la un magistrat pentru a o reînscăuna pe Moțica tinde spre ZERO ABSOLUT: la ce spaimă de judecători are „faraonul-fanfaron”, nici la o partidă de tenis n-are curaj să-l provoace pe vreunul – darămite… să fim serioși! De asemenea, este exclus să fi fost vorba de o „promisiune la beție”… pentru că Falcă nu-i în stare să bea cu Ana Lenuța Moțica: NIMENI nu-i în stare să bea cu Ana Lenuța Moțica!

Și poate chiar mai gravă decât această aberație este impetuozitatea cu care „tasează” zilnic Primăria din care a fost dată afară de magistrații judecători – așa încât, după niște presiuni (pe care, mărturisim, nu le înțelegem în contextul dat, decât în cheia ȘANTAJULUI!) asupra consilierilor locali, a reușit să fie aleasă, în ședința de vineri, 30 iulie în funcția de consiler al primarului… care i-a fost viceprimar (citește: scutier!) Daniel Blaj… și, până în data de 23 septembrie, și-a propus să „spargă tot”.

Vom reveni asupra chestiunii cu „spartul”…

……………………………………………………………

[ACTUALIZARE 4] (11 mai, 2021) S-a emis ordinul de demitere a primăriței din Gurahonț. „Scutierul” Lenuței Moțica, Daniel Blaj, va prelua… volanul utilajului care troncăne din toate încheieturile

motica falca

Așa cum anticipam încă dintanite de a se „împărți cărțile puterii” la Primăria Gurahonț, îndată după sosirea oficială a demiterii din funcția de primar a profesoarei-pensionar Ana Lenuța Moțica,  volanul utilajului care troncăne din toate încheieturile va fi preluat de „vicele de casă” Daniel Blaj… un personaj parcă creat de primăriță în propria distilerie și pe care însuși partidul l-a pus pe locul 5 pe lista de consilieri la alegerile locale din septembrie trecut.

Cu data de 6 mai, Instituția Prefectului a emis Ordinul de demitere din funcția de primar a Anei Lenuța Moțica și l-a trimis, așa cum prevede legea, la Gurahonț în trei exemplare: unul celei direct vizate, unul la Secretariatul Primăriei și un altul către Consiliul Local. Ei bine, primărița l-o fi făcut bucăți de nervi, la secretariat nu răspunde nimeni de frică, iar cu cel trimis Consiliului Local a fugit un consilier PNL în pădure și nu mai are semnal la telefon (cumva facem noi rost de el și îl inserăm aici).
Ordinul a fost pus în aplicare și prevede numirea oficială în funcția de primar interimar, până la fixarea de alegeri anticipate, a viceprimarului Daniel Blaj.

Ieri, 10 mai, cea care a condus (înspre dezastru – să ne rezumăm la concluzii scurte de data asta) fostul oraș-minune al Sudului Țării Moților din iunie 2012, și-a luat bagajele și a plecat acasă (n-a mai văzut-o nimeni de ieri dimineață); la „volanul utilajului compromis” se va urca fostul său scutier… care, sperăm atât spre binele lui cât și de dragul fostului Spital Orășenesc și al Parcului Dendrologic, să nu conducă Gurahonțul cu 147 km la oră cum își conduce(a) mașina și să rămână fără permis din cauza asta… cum i s-a întâmplat recent la Curtici.
Și nici cum  a condus Composesoratul (revenim pe larg asupra acestui subiect… că abia acum e de interes general)!

blaj motica

………………………………………………………

[ACTUALIZARE 3] (26 februarie, 2021) E OFICIAL: Ana Lenuța Moțica a pierdut DEFINITIV procesul cu A.N.I. și, implicit, demnitatea de primar al comunei Gurahonț

Ana Lenuța Moțica, primar al comunei Gurahonț din anul 2012 a fost incompatibilă cu funcția încă din primele zile de mandat… dar a trebuit să o verifice Agenția Națională de Integritate ca să afle și ea, și concetățenii săi,  asta.
Electoratului i-a păsat puțin spre deloc de acest amănunt din biografia aproape legendarei primărițe, așa încât au ales-o și la alegerile de din 27 septembrie, 2020, pentru încă 4 ani.
N-a fost să fie… din fericire pentru cei care n-au ales-o: Înalta Curte de Casație și Justiție – ultima cale de atac posibilă a oricărei părți dintr-un dosar, în România – a emis ieri, și a făcut publică azi, SENTINȚA DEFINITIVĂ prin care Ana Lenuța Moțica este obligată să părăsească fotoliul de primar.

Iată soluția definitivă a judecătorilor Înaltei Curți de Casație și Justiție:

 

motica out

 

Conform Legilor în vigoare, la Gurahonț urmează demiterea de către prefect a Anei Moțica, după care ar trebui să se organizeze un nou tur de scrutin pentru alegerea primarului.

***

Conform raportului ANI, Moţica s-a aflat timp de 2 ani în stare de incompatibilitate, fiind atât primar, cât şi membru în Consiliul de Administraţie al Liceului „Ioan Buteanu” din comună: „În perioada 4 septembrie 2012 – 9 aprilie 2014, Ana Lenuţa Moţica a exercitat simultan funcţia de primar şi pe cea de membru în Consiliul de Administraţie al Liceului Ioan Buteanu Gurahonţ, judeţul Arad, încălcând astfel dispoziţiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003, aplicabile în perioada supusă evaluării şi ale dispoziţiilor art. 91, alin. (3), teza 1 din acelaşi act normativ”.

Potrivit articolului 87 din Legea 161/2003, funcţiile de primar şi viceprimar precum şi cele de preşedinte şi vicepreşedinte al consiliului judeţean sunt incompatibile cu exercitarea funcţiilor la instituţiile publice.

………………………………………………..

[ACTUALIZARE 2] (23 septembrie, 2021) INCOMPATIBILĂ și în curs de DEMITERE, primărița Gurahonțului își păcălește alegătorii s-o voteze… în beneficiul „scutierului său devotat”, viceprimarul Daniel Blaj

Blaj Daniel, viceprimarul comunei Gurahonț și „scutierul devotat” al primăriței Ana-Lenuța Moțica este cel care va beneficia de mandatul de primar al acesteia, dacă în 27 septembrie alegătorii cu drept de vot din Gurahonț îi vor da girul pentru încă un mandat.

„Încă un mandat” e o utopie… un vis, cel puțin din punct de vedere JURIDIC, nerealizabil, întrucât, așa cum se știe – dar se uită ușor -, orice intrare în atenția Agenției Naționale de Integritate care duce la constituirea unui dosar care ajunge în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție a României se finalizează cu destituirea din funcție a primarului găsit incompatibil!
La fel – și pe spețe aproape identice – au pățit-o Florin Farcașiu, primarul Târnovei, Mircea Jichici, cel al Lipovei, Gheorghe Petru Feieș de la Sebiș sau, mai aproape, Ioan Vesa, de la Brazii.

Ana Lenuța Moțica știe foarte bine acest lucru… și până la un punct, e normal să treacă „amănuntul” sub tăcere, dar până și planul său de a-și face „scutierul” primar (anul viitor, prin martie, când va sosi și sentința definitivă) este unul prost: Daniel Blaj nu este cu nimic mai compatibil cu funcția de primar decât a fost profesoara de limba rusă, iar membrii composesoratului pot, oricând, pune la dispoziția oricui acte care demonstrează aceste lucruri (ele sunt și în posesia noastră… dacă e cazul, le vom explora cu alt prilej).

Ana Lenuța Moțica este judecată în Dosarul nr. 880/59/2018 pentru incompatibilitate, întrucât  „în perioada 04 septembrie 2012 – 09 aprilie 2014 a exercitat simultan funcția de primar și pe cea de membru în Consiliul de Administrație al Liceului „Ioan Buteanu” Gurahonț, Județul Arad, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003 aplicabile în perioada supusă evaluării și ale dispozițiilor art. 91, alin. (3), teza 1 din același act normativ” – conform A.N.I.

 

motica ana lenuta

……………………………………………………………..

[ACTUALIZARE] (25 iulie, 2018) Edilul-șef al comunei GURAHONȚ, Ana-Lenuța Moțica, a fost declarată INCOMPATIBILĂ de ANI și își va înceta mandatul de primar

Pe site-ul Agenției Naionale de Integritate – www.integritate.eu – a apărut informația potrivit căreia edilul-șef al comunei Gurahonț. Ana Lenuța Moțica se află, oficial, în incompatibilitate cu funcția pe care o exercită… deci, foarte curând, n-o va mai exercita!

„MOȚICA ANA LENUȚA, Primar al comunei Gurahonț, Județul Arad – INCOMPATIBILITATE

În perioada 04 septembrie 2012 – 09 aprilie 2014 a exercitat simultan funcția de primar și pe cea de membru în Consiliul de Administrație al Liceului „Ioan Buteanu” Gurahonț, Județul Arad, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003 aplicabile în perioada supusă evaluării și ale dispozițiilor art. 91, alin. (3), teza 1 din același act normativ” – scrie ANI.

Conform procedurilor legale, Instituția Prefectului este cea care va emite, în termen de maximum 15 zile, un act care va stipula încetarea de drept a mandatului de primar pe care îl ocupă profesoara-primar.

……………………………………………………

[TITLUL INIȚIAL] (28 mai, 2018) ANI de la București vs ANA de la Gurahonț: Primărița, Moțica Ana Lenuța – în atenția Agenției Naționale de Integritate

Agenția Națională de Integritate a luat-o în vizor pe primărița comunei Gurahonț încă din iulie 2016 când a constituit Lucrarea cu nr. 30352/S/II/19.07.2016. În prezent Agenția este în etapa de analiză a situației în baza documentelor solicitate în luna noiembrie 2016 de la Liceul „Ioan Buteanu” din Gurahonț. Printr-o adresă scrisă (foto din galerie), ANI  a solicitat Liceului din Gurahonț să-i pună la dispoziție: copii ale documentelor prin care au fost numiți membri în Consiliul de Administrație al Liceului în perioada 2012-2016, actele administrative de numire în toate funcțiile deținute până în prezent ( n.r data adresei, noiembrie 2016) în cadrul Liceului „Ioan Buteanu” pentru Moțica Ana Lenuța (n.r. primarul comunei Gurahonț) precum și actele administrative de suspendare sau încetare a funcțiilor (dacă este cazul) și procesele-verbale  ale ședințelor Consiliului de Administrație ale liceului din perioada 2012-2016.

Este evident că documentele solicitate au legătură cu o posibilă stare de incompatibilitate și/sau conflict de interese în care s-ar fi aflat Moțica Ana Lenuța, primar al comunei Gurahonț în exercitarea primului său mandat în această calitate. Anterior  acestei calități, Moțica Ana Lenuța a fost profesor și director al Liceului „Ioan Buteanu” Gurahonț.

Agenția Națională de Integritate nu a emis încă Decizia cu privire la incompatibilitatea și/sau conflictul de interese în care s-ar afla primarul comunei Gurahonț.

Moțica Ana Lenuța este primar al comunei Gurahonț pentru al doilea mandat consecutiv.

 

 

Categorie: Politice
Etichete: Agenția Naționale de Integritate, ANI, conflict de interese, Gurahont, incompatibilitate, Liceul Ioan Buteanu Gurahont, Moțica Ana Lenuța, primar, primarie
Distribuie:
Articolul anterior
Femeie de 45 ani din ILTEU, dispărută de la domiciliu. Dacă ați văzut-o, sunați la 112!
Articolul următor
Să conduci pe centură cu peste 1,20‰ și cu permisul anulat din 2018 – asta înseamnă să fii „bărbat responsabil”

32 de comentarii. Leave new

 • Avatar of Mersi Bocu
  Mersi Bocu
  28 mai 2017 13:39

  cum e turcu si pistolu – asteptam ANI si la viceprimarul bontestiului

  Răspunde
 • Motica Ana Lenuta = o persoana fara caracter si de o rautate iesita din comun, o nulitate inconjurata de un vice analfabet si de un Tucur . Mai precis o pata neagra a acestei comune.

  Răspunde
 • LENUTA DRAGA LENUTA !…cred ca vremea ne-a sosit.
  Sa o suspende odata, sa vina sa o ia pe „SCARBA ASTA” emblema rautatii, a imbecialitatii si a razbunarii pe cei despre care are ea „informati” ca „NU-S CU NOI IN GASCA”.
  -O latura aruncata in troaca porcilor.

  Răspunde
 • Avatar of Aurel-Pescaras
  Aurel-Pescaras
  28 mai 2017 19:34

  Sugeram -ANI- sa se autosesizeze si in cazul vicepremierului LASBONNEX, care si el este in acelasi timp si viceprimar si presedinte de composesorat la BONtesti.
  DOAMNE CE RAU AM FACUT DE NE-AI LOVIT CU ASEMENEA BLESTEME.
  Vreau alegeri anticipate la HONT.

  Răspunde
 • Eu din cand sunt pe acest pamant , o fiinta mai rea ca motica nu am vazut si sper ca nu o sa mai vad niciodata. Consider ca e timpul sa platesti Motica pentru toate rautatile

  Răspunde
 • De cand mama m-o facut , mai slaba primarita ca motica n-am vazut. Ce sa mai vorbim de hotiile care le face, care sunt fara numar, fara numar……

  Răspunde
 • nu va mai luati de bieata batranica o cauta pensea acasa si ia e la primarie

  Răspunde
 • Avatar of Un satean
  Un satean
  29 mai 2017 22:45

  Mie imi e scarba numa cand aud numele Motica, in loc sa fie un exemplu bun in comuna, ea e cel mai naspa exemplu.

  Răspunde
 • Avatar of Sandu fil
  Sandu fil
  31 mai 2017 18:24

  Jos cu baba.

  Răspunde
 • Din pacate am avut de aface cu aceasta individa proasta dar foarte fudula!Hontul nu a avut parte de primari competenti,dupa Florea,un alt specimen interesant a aparut aceasta „măndrețe” de toata prastia cu un grad de cultura pana la piciorul broastei,nu am putut avea cu ea niciodata un dialog constructiv,comuna nu a progresat cu nimic iar răutatea a fost pe fată.Nu incape de nimeni si se crede km 0 al lumii.Trebuia azvarlita de ceva vreme,la cate prosti a facut nu as mai lasa o sa vada lumina zilei.Mă bucur nespus ca vremea platii a venit!

  Răspunde
 • Sunteți vai de capul vostru, vorbiți fără să gândiți,mai ales nesimțiții din „vârful dealului” care nu știu numa cu sticluța.. Vorbeste alcoolul din voi! Câte a făcut doamna Ana Lenuța Motica pt comuna aceasta nu a făcut nici unul. Dacă nu era ea nu se făcea nimic! Ce comuna am avut până nu a câștigat ea? Vai de noi.. Zici ca era o comună părăsită..cu Florea a vost’cu tot. Adică voi ăștia din „vârful dealului” nu sunteți curioși de lucrurile bune care le.a făcut, voi vedeți doar ce o făcut rău..bine ca sunteți voi perfecți.. Voi nu furați, voi nu sunteți răi… Păcat că nu vă vedeți!!

  Răspunde
  • După câte ști și tu pari din vârful dealului, cum spui.
   Fără Moțica astăzi nu mai exista nimic, poate nici comuna.

   Răspunde
  • Prietene! Esti într-o eroare de mari proporții! Hai să facem un apel la memorie și să vedem ce a făcut „Florea al vost” cum zici tu: Primul lucru si cel mai „important” a fost lansarea în politcă a dnei Lenuța! A făcut-o de 2 ori consiler judetean ( care si prin votul domniei sale a DESFIINTAT SPITALUL GURAHONT, fiind pe ” o mână” cu conducerea consiliului judetean ( adică cu pd-ul) , apoi de câte ori a fost Director la Liceul din Gurahont tot datorită lu „Florea vost”!!! Vorbești de parcă ești atotștiutor!Iar ca fapt divers pentru tine și nu numai In timpul mandatelor lu „Florea vost” comuna Gurahont a avut mai multe INSTITUTII decât orasul Sebiș ȘI ASTA A DERANJAT PE MULȚI CARE NU AU VRUT BINELE GURAHONTULUI!

   Răspunde
 • Aș vrea pentru început să vă trimit pe toți care criticați așa dur din nou la scoală și să învățați să scrieți corect și mai e ceva înnainte de a scrie folosiți va capul. O asemenea gândire au doar acele persoane care au capul doar ca să nu le ploua in gât. Rușine! Sunteți toți demni de mila. Stima și respect pentru Doamna Moțica.

  Răspunde
  • …da` si tu ai niste constructii sintactico-morfologice, de nu te cred ca ai luat bacul nici daca-mi arati diploma! Plus un „spirit polemic” de parca ti-a navalit cineva cu toporul in bucatarie… asta in caz ca nu esti Elena Motica insasi.

   Răspunde
 • Avatar of SUSPENDARE...!
  SUSPENDARE...!
  28 iulie 2018 17:22

  Hai odata ca m-am saturat.
  Asteptam cu nerabdare dispozitia Prefectului in cazul M.A.L.
  Va fi delegat „ANALFABETU” care-i la randu-i este tot incompatibil(stirea va aparea curand).

  Răspunde
 • Avatar of Oncu Daniela
  Oncu Daniela
  5 august 2020 19:18

  Nu ati avut asa primar de cand santeti voi

  Răspunde
 • Avatar of Oncu Daniela
  Oncu Daniela
  5 august 2020 19:19

  Un om capabil sal pui ori unde in functie

  Răspunde
 • Macar in ultimul ceas trebuie sa va treziti, daca nu vreti sa avem pe Bonex primar..nu lasati pe altii sa voteze pentru voi si pentru destinele copiilor vostri.
  Motica e depasita de realitate si e in alta galaxie, dar nu e vina ei…si sper ca stiti unde sunt toti banii nostrii
  Stiti de bani pentru canalizare(8 mld), de piatra cubica de pe strada Aurel Vlaicu( 16 mld), de apa curenta pentru Valea Mare( 4 mld), de drumul pietruit de la Hontisor(1,4 mld) etc…
  PNL Arad ar trebuii sa stie ce se face la Gurahont, ce face Motica , dar de administratorul de comuna Chisu Traian (Tucu) ca lucreaza la doua capete… sigur nu vrea sa stie!

  Răspunde
 • felicitari Domnul Valeriu, dar spuneti-ne si noua la ce primarie ati fotografiat acest cuplu fericit? ma gandesc ca se aflau in fata ofiterului de stare civila la cununie de sunt asa zambareti. Caci prin Gurahont cand umbla sunt exact ca un bout si o vaca care sunt gata sa te ia in coarne.

  Răspunde
 • hai sa ii lasam sa se mai bucure trei zile de primarie caci de luni unul va fi la somaj iar celalat pe la casa de pensii sa isi continue pensia.

  Răspunde
 • Noua lege dezincrimineaza fapta și se aplica legea mai favorabila. Doamna va fi primar, chiar dacă unii nu vor.

  Răspunde
  • Complet greșit argumentul cu legea cea mai favorabilă.
   Citește art.15 din Constituția României și o să fi surprins să afli că legea cea mai favorabilă se aplică doar în penal, ori aici nu este cazul, fiind pe contencios administrativ.
   Prima condamnare la Curtea de Apel a fost după modificarea legii.
   Pentru naivi merge si la prosteală.

   Răspunde
 • Cu asemea conducere daca mai continuam si nu ne desteptam sa votam unul dintre cei tineri vom ajunge dupa cum se barfeste in zona de jos , vom ajunge sa mergem la apia la Buteni si la judecatorie la Sebis caci cu spitalul am fost amenintati acum 8 ani acum 4 ani si acum mai are tupeu sa mearga in curtea spitalului sa dea interviu cum ca il va vinde. dar la cat a furat probabil ca il va deschide chiar ea probabil isi va vinde cele 3 apartamente .

  Răspunde
 • Dragi cetateni ai comunei Gurahontului, haideti sa iesim la vot si sa o votam cum si-a votat si ea salar de 10.800 cand Dragnea a dat dreptul fiecarui primar sa isi voteze salariul. Haideti sa o votam sa nu faca un infarct cum ca ar putea ramane doar cu pensia de 3500lei.

  Răspunde
 • Ați spus schimbare și era cât pe ce să vă cred. Acum nu mai știu ce e mai bine. Sunteți ca un șacal în cușcă, nu aveți curajul să vă asumați afirmațiile la lumina zilei, stați ascunși după paravanul anonimitatii. Așteptăm mai mult de la voi, nu o campanie de mahala, așteptăm o schimbare cum tot ați promis.
  Jigniri la persoană fizică găsesc și pe ulița și la oamenii băuți, la candidați aveam mai multe asteptari, o altfel de politică.

  Răspunde
 • Eu sunt un număr în mulțimea de voturi, îmi pot permite, dar dumneavoastră care aveți chipurile pe toate benerele, cerând voturi, va e rușine de adevăratul dumneavoastră caracter? Nu fac parte din nici un partid, nici nu îmi doresc, la câtă mizerie este. Întâmplător am ajuns să găsesc articolul și indiferent din ce partid faceți parte, dacă aceasta este,, politica’ care se practică, ma bucur ca nu fac parte din nici un partid.

  Răspunde
 • Mai aia tribe sa fie zdramta de Bonex primar sa mai aibe gi inge fura ca nu il satura dumnezo de furat paduri.

  Răspunde
 • Lenu…du-te acasă și vezi de treburile casnice, dar înainte dă-i un pupic primarului Florea, că fără el erai 0.barat….prietenii știu de ce!!!

  Răspunde
 • La PUSCARIE !!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

UTA Official App

UTA Official App
DOWNLOAD