[ACTUALIZARE] A venit TĂTARU cu elicopterul la Arad, l-au înghesuit RECHINII în „hala pentru săracii cu COVID de la EXPO” și a plecat… doar Nelu! [VIDEO]

tararu arad
Distribuie:

 

[ACTUALIZARE] (ora 19.40)

Ministrul Sănătății a venit într-o vizită a cărei parte interesantă au putut-o contempla din grădină toți arădenii care au grădină sau penthouse în Aradul Nou, Bujac, Șega, Grădiște și Micălaca –  în sensul că  Nelu Tătaru a venit cu elicopterul.
Elicopterul cu Tătaru a aterizat pe Aeroportul Arad („wow!”) sosind de la Timișoara, ministrul a vizitat cu grupul Spitalul COVID din Grădiște, EXPO-sărăcia de la periferie și apoi s-a dus să se reculeagă la un „pokeraș cu mască”, la Prefectură – de unde a și plecat, enervând încă o dată arădenii din toate cartierele.
„S-a mișcat rapid și a fost condus unde trebuie!” – ar arăta „raportul scurt” al vizitei ministeriale de vreo oră și ceva trimis șefului de subalternul care l-a păzit pe  Tătaru (de cine l-a păzit agentul pe Tătaru – de tătari?).
Stadiul de pregătire este bun, evaluarea o voi face în momentul în care vom avea și pacienți” – este cam tot ce s-a putut extrage din declarațiile sale… după care a zburat la București, conform programului.

Noi n-am fost EXPO-prostia aia… că nu prestăm asemenea sarcini în folosul autorităților pe gratis – în schimb a fost multă lume (prea multă chiar!), iar TV Arad a făcut o muncă pe care noi n-am fi făcut-o nici pentru o rentă viageră la Compania de Apă sau echivalentul ei imobiliar, o vilă la Miami – și-i respectăm pentru asta! Doamne ajută să nu fi luat ceva de la contactele alea… că, sincer, doar de după ecran privind, ți-e frică de atâta nerespectare a distanțării sociale… atâția oameni pe metru pătrat n-au fost nici în Checheci, când s-au luat la omor țiganii cu polițiștii!

Ne-am uitat în schimb la toate cele 15 minute și jumătate din înregistrarea preluată de pe pagina lor de Facebook… și nici nouă nu ne-a fost ușor – o să înțelegeți de ce, dacă rezistați supliciului – și… apropo de Checheci: știți bancul cu Lucifer care descinde dintr-un Ferrari negru ca noaptea în Checheci?…
No, așa și cu Nelu Tătaru la Arad:

 

expo covid

…………………………………………………………….

[TITLUL INIȚIAL] (ora 13.00) După CELEBRA PĂCĂLEALĂ de 1 aprilie, când la Arad a spus că Spitalul Județean e DEPARTE de Suceava, iar la București că e APROAPE, ministrul Sănătății Nelu Tătaru vine la Arad și astăzi… probabil pentru una NOUĂ!

După celebra sa descindere de pe 1 aprilie, A.C. (Anul Covidului), când la microfoanele redacțiilor din Arad declara că „Aradul este departe de a fi o a doua Suceava!”, iar  pe 2 aprilie, la cele naționale, că „Dezastrul de la Suceava s-ar putea repeta la Arad dacă nu se iau măsuri!” lăsând în urma sa exclusiv confuzie și un sentiment de dezamăgire în plus, iată că ministrul Sănătății, Nelu Tătaru descinde din nou… undeva spre noapte  – dacă în programul pe care îl puteți lectura mai jos așa cum ne-a fost trasmis tuturor nu intervine cine știe ce.

Dacă intervine… vom rămâne și mai confuzi decât eram până acum, când știm că suntem tot pe locul 3 pe țară la capitolul „incompetență intraspitalicească evaluată numeric, în morți”, că circuitele NU-S CIRCUITE („Infecțioasele” de pe Cicio-Pop sau triajul care se face la Pediatria din curtea Spitalului nu sunt circuite de tratament: sunt parte dintr-un labirint al morții!), că echipamentele cadrelor medicale frizează îmbolnăvirea intenționată a tuturor și zădărnicesc nu doar statul în casă a tuturor, ci și COMBATEREA BOLILOR!

Ceea ce a făcut ministrul Nelu Tătaru la Arad pe 1 aprilie s-a rezumat, în fapt, la numirea lui Horea Timiș în funcția de director al D.S.P. Arad… adică NIMIC… spre „și-mai-rău” – iar de ieri, alaltăieri, se aude că vizita sa de la noapte va produce mutații (inclusiv – sau mai ales) la nivelul conducerii Spitalului Județean Arad (respectiv Carmen Lucuța și Mircea Onel vor fi înlocuiți cu – oare am înțeles bine?! – Gabi Buzna și Cătălin Hreniuc)…
Sau nu!

[INFORMARE DE PRESĂ]

Programul ministrului Sănătății, Nelu Tătaru

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății se va afla astăzi în județele Hunedoara, Timiș și Arad unde va verifica activitatea din spitalele județene și cele de boli infecțioase, va discuta cu autoritățile locale administrative și medicale.

În jurul orelor 13, ministrul va ajunge la Deva, unde va incepe analiza situației din cadrul Spitalului județean de urgență Deva. După vizita din județul Hunedoara, ministrul va continua cu Timiș și mai apoi cu Arad.

Biroul de presă al Instituției Prefectului

…………………………………………………………..

Articol asociat:

Concluzia CONDUCĂTORILOR PARTIDULUI, STATULUI și SĂNĂTĂȚII după vizita ministerială de 1 aprilie: „Aradul este departe de a fi o a doua Suceava!” [VIDEO]

Categorie: Știri
Etichete: expo spital, ministrul sanatatii, ministrul sanatatii arad, Nelu Tătaru
Distribuie:
Articolul anterior
Camera Deputaților a votat astăzi proiectul de LEGE care prevede PRELUAREA PERSONALULUI angajat cu pregătire PARAMEDICALĂ din cadrul echipajelor SMURD de pe raza judeţelor ARAD, Mureş, Hunedoara, Maramureş şi Sibiu de către I.S.U.
Articolul următor
Primăria TE VREA URÂT: tunsul, bărbieritul, coafatul „și alte activități de înfrumusețare” sunt suspendate OFICIAL la noi în oraș (în schimb ai voie cu PERUCI!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie