[ACTUALIZARE] „Armonie galbenă” la Compania de Apă Arad. Geanina Pistru: „Da… sunt director adjunct… Borha este director general”

caa arad
Distribuie:

„Da… sunt director adjunct… Borha este director general” – cităm exact din conversația pe care am purtat-o cu Genina Pistru în această dimineață.
Cei care lucrează în cadrul Companiei de Apă Arad știau de vreo două săptămâni „cum stă treaba”, iar câțiva ne-au informat neoficial ceea ce părea cea mai plauzibilă și așteptată mutare în partida de șah care se dispută între cele două aripi din PNL Arad.

Să vedem dacă e MUTAREA CÂȘTIGĂTOARE…

pentru că partida continuă, iar între „gruparea Bibarț” și „gruparea Falcă” nu-i cine știe ce diferență – nici de IQ și nici numeric.

Sigur că se va reveni asupra acestei știri – odată cu performarea celor doi verișori în fruntea celebrei „celule de partid”…

Informația o să apară oficial și pe site-ul Site-ul CAA la secțiunea CONDUCERE (cel mai probabil, imediat după apariția acestui articol).

……………………………………………..

[TITLUL INIȚIAL] (20 ianuarie, 2021) Liberalii i-au răsplătit „apostolatul”, uitându-i trecutul de TURNĂTOR COMUNIST: Gheorghe „Tache Păun” BORHA este directorul general al Companiei de Apă

După moartea fulgerătoare și „la limita absurdului” a lui Gheorghe Bănățean, care a condus vreme de un sfert de secol Compania de Apă Arad, s-au vehiculat multe nume care râvneau (demult!) la probabil cea mai bine remunerată și, implicit, cu o uriașă influență funcție publică din Arad (din cei peste 2000 de angajați ai CAA – TREI SFERTURI SUNT „SINECURIȘTI DE PARTID” – după cum e notoriu).

Site-ul CAA și-a și actualizat secțiunea CONDUCERE

fără a considera că această „schimbare în bine” cu „oameni noi” ar putea interesa și contribuabilul arădean, care plătește cel mai mare preț la apă chioară din România, după cum urmează:

conducere caa

„Borha, elev în anul patru de liceu, a fost recrutat în anul 1978, la 17 ani, și a SEMNAT un angajament cu Securitatea, primind numele conspirativ „Tache Păun”, sarcina sa fiind supravegherea informativă a anului său de studii” –  scria specialarad.ro într-un articol datat 30 septembrie 2019.

În ultima perioadă, individul era cunoscut (și va rămâne cel mai renumit „apostol galben-albastru” în acest domeniu) recrutor de primari dornici sau nevoiți să se transfere de la oricare alt partid la PNL) – aproape sigur acesta fiind și motivul principal din care a fost „uns” pe notoria funcție.

Conform CV-ului său publicat pe site-ul CAA 

a pornit „de jos”, activând ca funcționar administrativ (1979 – 1985) la IACM Arad, tehnician și maistru la Primăria Beliu (1985-1999), apoi șef secție „Apă” și manager producție la C.A.A. (până în 2014) și director operațional (2016 – 2020). Studiile sale sunt efectuate la „prestigioasele” licee Industrial 6 și 7 din Arad plus „Ingineria de Mediu” la Universitatea din Oradea (2004 – 2008… deci „între timp”).

Incompatibil (sau nu?) – Borha a candidat pe listele Partidului Național Liberal la alegerile din 2020 pentru demnitatea de consilier județean și ocupă, concomitent (încă!) acest fotoliu – vezi  http://www.cjarad.ro/organizare/consilieri/(foto)

Categorie: Politice
Etichete: Compania de Apa Arad, gheorghe borha vasile, tache paun
Distribuie:
Articolul anterior
Camera de Comerţ organizează cursul autorizat de Inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă [VEZI DETALII]
Articolul următor
„Aradul sortează. TU colectează separat. Chiar contează!”. Ce pot și ce trebuie să facă CETĂȚENII în procesul de colectare a deșeurilor?

7 comentarii. Leave new

 • Pă, tăți demisionații din egal ce partid, (s-au chiar presă) au fost aciuiți la Compania de apă!
  Au fost angajați,,,Să tragă apa” spălînd fața dosnică, a celor pe care i-au susținut!
  Până și cel ce citește contoarele, este spălat cu aceiași apă politică, fiind… rebutul social al ,,unui( s-au mai mulți) deținători de funcții politice!
  Acolo, este ,,familia” politică a Aradului!

  Răspunde
  • Politic, nepolitic, de acolo vin banii. Socotiți: 50 mii mc de apă livrați în 24h cu 7 lei și, bani pe care îi gestionează CJA. Apa suferă la calitate, remontul la zonele de tratarea și depozitarea apei nu s-a făcut de cel puțin zece ani (trebuia făcut anual) și dacă vorbim de preț… Acuma aș zice că pe lângă politic, predomină incompetența și dezinteresul. N-ar fi exclusă și o epidemie. Am cunoștință de cauză. No, să fie cu noroc.

   Răspunde
 • Dl.ing .Stoica Constantin-fost Director,actualmente defunct, Dl.ing.Nicoara Virgil-fost director,actualmente defunct, Dl.ing.Craciun Gheorghe-fost director adj.,actualmente defunct,Dl.ing Giugiulan Ioan-fost ing.sef-actualmente defunct, Doamna ec.Madincea Ecaterina -fosta director economic-actualmente defuncta, Dl.ing.Timofte Radu-fost director productie, inca in viata, Dl.ing Militar Adrian-fost director productie, inca in viata, toti acestia nu mai sunt la Compania de Apa Arad SA-Unii cred ca se intorc prin morminte, cei defuncti ,iar cei vii nici nu se mai mira pe mana cui a ajuns aceasta Companie de Apa, care a fost candva un brand in Arad mai ales pe vremea IJGCL-ului.Pe Dl.ing .Banatean , Dumnezeu sa-l odihneasca, dar el a infiintat posturi de consilieri directoriali si pentru Cionca si pentru Gianina Pistru,……Restul este CJA,PNL,PDL,etc…..Jale in Arad si la Compania de Apa Arad SA

  Răspunde
 • Prin chestia asta, CJ Arad, si Conducerea Companiei de Apa Arad,sub conducerea PNL Arad a dat o mare MUIE inginerilor cu experienta angajati ai Companiei pe diverse functii de conducere de multi ani, dar asta este ,partidul este in toate, si conducerea companiei este supusa politicului si nu ii intereseaza profesionalismul si experienta in domeniu.

  Răspunde
 • După postarea lui Gratian,cam mulți defuncti la CAA.Chiar posturile se ocupa prin concurs ? Exista vreo proba eliminatorie ?

  Răspunde
 • avatar of ienosdan traiab
  Ienosdan Traiab
  26 ianuarie 2021 14:51

  Trist dar adevarat,nu cunosc competenta sau incompetenta petsoaanelor din conducerea CAC Arad,dat stiu ca este nama buna pebtru titi pilosii politrucilor din Arad,daca inclusiv actualul presedinte al CJ Arad,Iustin Cionca,atunci cand nu a fost presedinte a fost angajat,al acestei societati,pe banii mei,trebuie mai multi bani,cresc pretul fara sa avem nici un cuvant de zis,nu au concurenta,fac ce vor.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie