[ACTUALIZARE] I-A PICAT în Consiliul Local „hotărârea S.F.” de a-și face primărie nouă la Șicula, dar DUȚU Căprar a ridicat-o la loc… și încă la rang de OBSESIE

sicula 1 1
Distribuie:

 

În ședința de Consiliu Local din 8 iulie, 2020, Proiectul de Hotărâre ințiat (în exclusivitate) de Duțu Căprar (vezi al doilea document atașat al articolului) a căzut „cu brio”… consilierii neînțelegând nimic din planurile primarului de a plănui un plan de primărie nouă (sau cam așa ceva).

Să dai bani pe studii de fezabilitate în plină criză pandemică și înainte cu câteva luni de a pleca (cel mai probabil), de la conducerea Primăriei e un gest interlop – nu unul edilitar… și ce e pe cale a-l face de-a dreptul penal – dacă se adeverește zvonul pe care l-am auzit – e că lui Duțu Căprar nu i-a ieșit ideea S.F.-ului din cap: chiar dacă a fost respins de consilieri… el a pus o ofertă pe SICAP, pe „achiziții directe”… mai pe înțelesul tuturor: dacă m-ați refuzat, o să-mi iau cu japca.

Vom reveni asupra acestor 56.000 de lei – pentru că, deși mică, această buturugă poate răsturna căruța cu bani sifonați chiar în fața Primăriei Șicula.

……………………………………………………

[TITLUL INIȚIAL] (8 iulie, 2020) Din Primăria Șicula au mai rămas de furat 56.000 de lei (de la „Amenajare spații servire masă caldă școli” și de la „Străzi”)… numai buni de sifonat cu un Studiu de Fezabilitate demn de un „S.F. cu proști”: O PRIMĂRIE BIPOLARĂ!

Primarul comunei Șicula, Duțu Căprar, e mai tare decât coronavirusul cel puțin în ceea ce privește ravagiile făcute în bugetul (nu fraier!) de 7, 4 milioane de lei al celor trei sate adunate într-o rimă de care comunitatea vrea să scape… și probabil că o să revenim asupra acestora pe larg și punctual, dar, iată deocamdată încă un exemplu despre „de ce n-are cum” să scape de nenorocita aia de rimă.

Prescurtăm cât putem de „pe înțelesul tuturor” obiectul subiectului care, chiar astăzi după-amiază, va face (sperăm! – recunoaștem sincer…) scandal în Consiliul Local al comunei Șicula – cu prilejul unei ședințe convocate tocmai pe această temă: Duțu Căprar și-a pus contabila să-i caute ceva bani de sifonat „pe repede-înainte”… că s-a terminat bugetul și începe campania electorală. Contabila, cum face orice contabilă, a scotocit în conturi și a găsit 50.000 de lei la „Amenajare spații servire masă caldă școli” (care, de fapt, nici n-avea proiect) și încă 6.000 de lei la „străzi” („bani de trei borduri”… vorba lor): „În total, 56.000, șefu`… atâta s-o putut!” (ca profesioniștii reci… nu discutăm despre suflet aici).
Buni și ăia… la vreme de criză.
„Și cum îi sifonăm pe ăștia… așa mărunți cum par?” e o întrebare pentru începători… nu-i genul la care Duțu Căprar să nu știe să răspundă din prima. „Ca să construim o primărie nouă, așa, din neant?!” –  dacă te-ntrebi și tu, ca-n Las Fierbinți… auzi ideea – pe cât de uzată, pe atât de bună de utilizat și acum:  facem un Studiu de Fezabilitate… asta nu înseamnă că o și construim.
56.000 de lei se încadrează perfect la categoria „costuri preliminare unui nimic”… adică S.F.-ul de la Șicula, dacă va fi aprobat în ședința de Consiliu Local de astăzi.

Facem pariu pe oricât că nimeni din Gurba-Chereluș-Șicula nu știe nimic despre faptul că Duțu Căprar vrea (?!) să-și facă primărie nouă… dacă tot și-a schimbat partidul, trecând de la stânga la dreapta cu o degajare și o ușurință care l-ar face invidios până și pe un samurai… și făcându-ne județul de râsul întregului Banat cu titluri precum „Culmea traseismului politic, în vestul țării. De la PSD, la PNL, în 60 de minute”.

Sincer, începi să crezi că ăștia când intră în PNL, intră cu soft cu tot… altfel nu-ți explici coincidența că TOȚI FURĂ CU S.F.-ul!

sicula 4

Culmea e că, anterior acestei sifonări, Duțu Căprar a pregătit terenul… printr-o tentativă de mărire a actualului sediu al Primăriei Șicula – respectiv MANSARDAREA EI!

sicula 5

…și stai și te întrebi, ca prostu (chiar dacă – sau mai ales – nu ești din Șicula): cum fras` să vrei să îți mansardezi primăria în mai, și în iulie să vrei s-o muți… fără să-ntrebi pe nimeni?… de fapt neintenționând măcar să te apuci de asta… ci numai să spargi niște bani cu băieții de la noul partid.
Vom urmări cum…

Categorie: Știri
Etichete: Cherelus, Duțu Căprar, Gurba, PNL Arad, primaria sicula, PSD Arad, Sicula
Distribuie:
Articolul anterior
S-a stabilit data meciurilor de baraj pentru Liga a III-a
Articolul următor
[ACTUALIZARE] Polițistul Cosmin PANĂ și trupa lui de TÂLHARI / INCENDIATORI / TRAFICANȚI – propuși pentru arestare (doi fiind arestați deja, în altă cauză)

8 comentarii. Leave new

 • Si uite asa, se duce dracu toata democratia in tara asta, ca asa vrea primarul, face pipi pe toate hotararile consiliului local.

  Răspunde
 • avatar of a.rădeanu
  A.Rădeanu
  9 iulie 2020 8:07

  Credeam că a odată cu Radița a plecat și corupția din Primăria Șicula. Sau nu?

  Răspunde
 • avatar of gabriel arcașu
  Gabriel arcașu
  10 iulie 2020 17:36

  La cât de prost esti tu A.Rădeanu crezi orice. Păi ăsta a furat cât pentru jumate de județ și nici nu a făcut NIMIC în 4 ani.Arată-ne tu un proiect făcut de piticu ăsta ?

  Răspunde
 • Radița era școler de clasa 0 pe lângă popândăul ăsta pus de hoție la greu. Când a plecat Radița a lăsat cu ”limbă de viitor primar” lista hoțiilor și escrocheriilor acestui duțu/șuțu. Vă voi TRANSCRIE scurtele sale scurtcircuite sms – scrise între Șicula și Judecătoria/Tribunalul Arad când crăcanii lui Duțu/Șuțu abia apucau să se fâțâie pe fotoliul de primar.

  Răspunde
 • Deci, doar câteva sms-uri cu ținta de a le exploata. Nu s-a putut din anumite motive dar le transmit în ideea unei ”răzbunări” post/funcție/primar – Radița, adică- și poate că – fiind în imposibilitate de a scrie ceva atunci – îmi voi repara această buclă temporală prin transcrierea acestor sms-uri; poate că și lui Radița îi va folosi mișcarea asta. Oricum, dacă nu ați fi scris despre tâmpitul ăsta de Duțu/Șuțu, sms-urile disperate (atunci) ale lui Radița mi-ar fi murit definitiv în telefon. Nu vă uimiți prea tare când veți vedea data.” „1. ”avem compromiși cu sc smithfield porci la gurba, a lucrat ionel fost vice și lup călin consilier, incompatibili, să audă cei de la smithfield că îi dă afară”. 2.SC INTECO SRL a făcut lucrări, Palcu patron”. 3. ”Are dosar penal Cosma ca martor denunțător la DNA Timiș”. 4. I s-a cerut la Cosma martor denunțător să dea în gât primari, 10 la număr dar doar 3 – eu (Radița), Almaș și Covăsânț… Dar mai sunt 7 , toți unde a lucrat Palcu, știu cine sunt dar nu-i treaba mea, deci încă 7 primari…”. ” Cosma m-a dat și cineva l-a întrebat ”ce-ai avut cu aurel?” Cosma: Ce să fac dacă e neam cu Ioțcu((((???” …5 ”Ai subiect cu pădurea de la baltă, actualu (Duțu/Șuțu)vrea să ducă lemne gratis la oameni, aici detalii Ocolul Silvic Dumbrava Beliu, adm pădurii com șicula lemne foc”. Azi, adică aproape mâine, – mă opresc aici. Gest reparator pt Radița, micul școler pe lângă huiduma actuală. Șuțu/Duțu nu trebuie doar taxat la alegeri, el trebuie dezaxat din mecanismele corupției în care s-a angrenat de dinainate și, în curând, după primărie. Pedepsit penal cu tot tacâmul. Un leș în costum cu tricolorul pe piept asemenea nevolnicului de la zărand. Vedeți că nu vb de bietul Moț. Peste 6 min, o nouă zi plină de nerv, tuturor.

  Răspunde
 • 8. ”O pistă de ilegalitate, pensiile de ”handicap” (conduce tractor, lucrează în grădină, etc.). 9. ”Plus fostu FNC Șicula cu fratele, fost polițist în vamă, căprar pavel service șicula, spală, repară, etc. mașini auto”. 10. (cu privire la piatra aruncată pe drum) – ”acu e momentu că acel contract s-ar putea să nu fie semnat că e plecat și vezi avize și câns s-a dus piatra.” 11. ” Mai are de primit bani de la șicula conform contract dar actualu (duțu/șuțu) nu plătește ci a încheiat sau vrea să încheie alt contract ceea ce este ilegal, mai mult au dus piatră cu altă firmă”. 12. ” Firma SC Dagău SRL Ineu a lucrat la șicula până în mai 2016 și trebuia să continue”. 13. Firma luată în martie 2016 (eram primar) dar au șef de lucrări dar n-or terminat și ei nu puteau contracta aceleași lucrări cu altă firmă”.14. ” Sună la TEhnodomus dacă au cerut caiet de sarcini pt pietruire”.15. ” Vezi că se zice că a avut dos penal când a fost director la comalim sau la uta arad”.16. Mai au de plătit la firmă și nu vor și ce s-au gândit ei, hai facem cu altă firmă ceea ce este ilegal, vezi achiziții publice”. (unele sms sunt șterse dar mai sunt ceva. Discutați cu Radița , de fapt, cu toți ce-i dați în gât pe ANI – și veți avea ce scrie, gârlă).

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie