[ACTUALIZARE] Încă două amenzi aplicate de POLIȚIE operatorului RER pentru „omisiunea de a-si îndeplini obligația de a asigura viabilitatea drumului prin distribuirea de material antiderapant”: una de 10.875 și cealaltă de 7.250 lei

ba73dd26 af16 496d bf22 984b7b543e33
Distribuie:

 

[ACTUALIZARE]

Poliția continuă să… dea „ignore” comunicatelor de presă care vin din partea Primăriei Arad menite să-i liniștească pe cei care stau în casă, constatând că „la fața locului” lucrurile stau cu totul altfel decât din birourile Palatului Administrativ.

COMUNICATUL PRIMĂRIEI ARAD:

S-a acționat pe prioritate 0 şi 1, respectiv pe arterele principale, căile de acces în oraş, poduri, pieţe şi staţii. Intervenţiile au continuat pe tot parcursul nopţii, când s-a intervenit şi pe prioritatea 2 (străzile asfaltate cu acces spre locuinţe).

Având în vedere faptul că precipitaţiile au continuat, stratul de zăpada acumulat pe carosabil a ajuns la 5 cm, astfel că operatorul de salubritate a intrat într-o nouă fază a planului de intervenţie.

„Din cauza căderilor de zăpadă la temperaturi scăzute înregistrare în cursul acestei dimineţi, începând cu ora 8 s-a impus intervenţia cu plugurile. Ordinea a fost aceeaşi: prioritatea 0 şi 1 iar în acest moment este în derulare  prioritatea 2. Pentru a degaja arterele din municipiu în cel mai scurt timp posibil s-a suplimentat cu 3 numărul  utilajelor de mare capacitate pentru intervenţie în împrăştiere material antiderapant şi în mod special la pluguit”, a declarat Ionel Ban, directorul de producție al RER.

Interventia operatorului de salubritate va continua până la finalizarea completă a acţiunii de degajare a carosabilului.

COMUNICATUL POLIȚIEI ARAD:

„Omisiunea de a-si îndeplini obligația de a asigura viabilitatea drumului prin distribuirea de material antiderapant continuă să fie sancționată de polițiștii Biroului Rutier.
Astfel, pâna la aceasta ora, au mai fost aplicate încă doua sancțiuni contraventionale in valoare de 10.875 si 7.250 lei, conform prevederilor legale specificate anterior” – se arată într-un comunicat de remis în urmă cu câteva minute prin Biroul de Presă al IPJ Arad

……………………………………………………………..

[TITLUL INIȚIAL] (ora 07.30)Poliția a amendat RER Ecologic Service Oradea pentru că NU a distribuit material antiderapant pe șoselele Aradului… deși Primăria ne-a asigurat că o face!

Conform comunicatului de presă remis redacțiilor de către Primăria Municipiului Arad, aseară, la ora 18.36, „Operatorul de salubritate responsabil cu punerea în aplicare a Programului de deszăpezire a oraşului, S.C. RER Ecologic Service Oradea acţionează la această oră în mai multe zone din municipiu. Intervenţiile operatorului specializat se axează pe combaterea formării poleiului. Se intervine cu 5 autospeciale şi se împrăştie material antiderapant pe pante, rampe, poduri, pasaje rutiere, dar şi pe principalele artere din oraş. Urmează să se intervină în toate cartierele din municipiu.
În cazul în care ninsorile  continuă, se va interveni şi cu pluguri pentru îndepărtarea zăpezii şi menţinerea căilor publice în funcţiune.”

Ei bine, azi-noapte, polițiștii de la Biroul Rutier au constatat, la un loc cu toți arădenii care au avut îndrăzneala de a circula cu mașina prin oraș că RER Ecologic nu a efectuat niciunul din demersurile impuse de contract, practic consumând combustibilul (plătit, desigur, de contribuabilul arădean!) câtorva mașini grele aiurea – așa încât au amendat societatea cu… un salariu mediu al unui șefuleț de la RER.

„Întrucat condițiile meteo nefavorabile au îngreunat traficul rutier iar societatea care avea obligativitatea de a asigura viabilitatea drumului prin distribuirea de material antiderapant pe șoselele din municipiul ARAD nu a acționat, formându se polei, polițiștii Biroului Rutier au procedat la identificarea și sancționarea reprezentantului societății respective.
Conform art. 3 pct.1 din HG 1391/ 2006 si art. 105 pct.28 din OUG195/2002, societatea a fost sancționată cu 21 puncte de amenda, respectiv 3.045 de lei” – este informarea de presă transmisă prin purtătorul de cuvânt al IPJ Arad în această dimineață.

 

https://www.facebook.com/chesa.ilie.7/videos/pcb.2324324177581585/2324796737534329/?type=3&theater

Categorie: Știri
Etichete: ., amendă, iarna, IPJ Arad, S.C.RER Ecologic Service Oradea, stiri arad, trafic rutier
Distribuie:
Articolul anterior
„Inculpata de serviciu”, fosta judecătoare Floriță Boloș, trimisă în judecată de către DNA într-un NOU dosar pentru abuz în serviciu și fals intelectual cu terenuri la ZĂRAND
Articolul următor
Stafful tehnic și jucătorii au fost mustrați pentru rezultatul cu Clinceni, dar Todea a fost re-creditat. UTA vrea amânarea meciului de la Mioveni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie