[ACTUALIZARE] Inspectoratul Județean de Jandarmi Arad neagă faptul că un coleg de-al lor este autorul accidentului de la „Trei Insule”. „Coco din Alfa” rămâne principalul suspect…

trei insule
Distribuie:

[TITLUL INIȚIAL] Un JANDARM (?!) a intrat cu barca motorizată PERPENDICULAR în podul de pontoane de la „Trei Insule”. Berea, lipsa de permis de navigație și, mai ales, PROASTA INSPIRAȚIE l-au condus în această direcție… 

„Berea e de vină și lipsa de permis de navigație pentru acest accindent absurd… care se putea lăsa mult mai urât” este de părere chiar cel care ne-a trimis filmarea ACCIDENTULUI LIVE care s-a petrecut aseară, la „Trei Insule” (Pădurea Ceala).

Se pare că omul care a devenit eroul negativ al acestui weekend venea cu viteză dinspre Port Arthur și… n-a mai văzut nici măcar podul – altfel cu s-ar explica faptul că a intrat în el din plin?

Oficialitățile nu au transmis niciun comunicat legat de aceste eveniment, până la această oră (probabil pentru că protagonistul este un jandarm…. ce-i drept, aflat în timpul liber) – dar când îl vor trimte, îl vom publica.

O altă  sursă susține că ar fi vorba despre un anume COCO din Alfa „ăla cu trailere” – așa că până la confirmarea de către polițiști, luăm ambele variante în calcul.

Și pe grupul de facebook Insula Mureș de pe Facebook a fost publicat un video care înfățișează același eveniment, filmat din unghi diferit și imediat după evebimentul suprins live de cititorul nostru:

https://www.facebook.com/insulamures/videos/579069119460935/?v=579069119460935

 

[ACTUALIZARE ] – ora  14.45

Inspectoratul Județean de Jandarmi Arad vine cu următoarele precizări legate de acesti eveniment, transmițând, prin vocea ofițerului său de presă, Dan Monoranu, următoarele:

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public referitoare la un accident nautic produs în seara zilei de 20 iunie, în care ar fi fost implicat un jandarm, conform unei publicații locale online, facem precizarea că au fost demarate verificări privind aceste aspecte și nu a fost identificat niciun angajat, al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, care să fi fost protagonistul acestui eveniment.”

Ulterior am reușit să aflăm și câteva delatii menite să lămurească, cât-de-cât, acest  ciudat eveniment: se pare că acest „Coco cu  trailerele din Alfa” a vrut să cumpere barca buclucașă de la un amic, iar acesta i-a dat-o în probă. A  urcat  în ea în curba de la Alfa (deci nu la Port Arthur, cum se aflase îninte) și, fiind începător și, pare-se, și puțin „afumat”, a intrat cu barca-n podul de pontoane. Barca s-a piedut, cu motor cu tot, pe fundul apei, nefiind recuperată până la această oră.
Aventura îl va costa, conform surselor noastre, pe „amator” aproximativ 5000 de euro – sumă pe care s-a angajat să o plătească păgubitului.
„Și să repare podul!” – desigur… cum bine punctează un cititor.

Categorie: Știri
Etichete: jandram aciident, por trei insule, stiri arad, trei insule
Distribuie:
Articolul anterior
HAI cu PROMOVAREA! UTA a primit licența pentru Liga I
Articolul următor
O fată pentru care polițiștii din Maramureș au emis o ALERTĂ DE RĂPIRE acum două zile a fost găsită NEVĂTĂMATĂ la Șiria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie