[ACTUALIZARE] Teodor Țigan le-a dat lui Falcă și Stoian cu „câmpul tactic” în cap și este directorul general al ROMSILVA!

teodor tigan romsilva
Distribuie:

 

Manevrele de culise și mass-media pe care (de-acum) fostul faraon Gheorghe Falcă (actualmente „un amărât de eurpoarlamentar care vorbește numai prostii” – vorba unui viitor investitor) le-a tot încercat – anume de a-l „luxa” pe cel care, de zeci de ani, îl refuză și-i dă „ignore” cu obstinația unui „baron al pădurilor” care este – s-au dovedit… fix-pix: albabusiness.ro a titrat aseară informația potrivit căreia „Consiliul de Administrație al Regiei Naționale a Pădurilor (RNP) Romsilva l-a desemnat astăzi pe arădeanul Teodor Țigan în funcția de director general (…) Directorul general de până astăzi, Ion Codruț Bîlea, nu a dorit să-i fie prelungit mandatul în condițiile impuse și pleacă după numai patru luni de la conducerea Romsilva.”– iar dacă scrie albabusiness.ro… fii sigur că așa-i! (pentru necunoscători: Alba este spălătoria/curățătoria peneliștilor încă de pe timpul când erau feseniști și s-a consacrat ca Academie de înalte studii de partid și de stat în perioada Băsescu).

„Teodor Țigan a fost susținut pentru funcția de manager general al Romsilva de filiala arădeană a PNL. Acesta va avea un mandat pe 4 luni, cu posibilitate de prelungire.” – înfige definitiv cuțitul albabusinsess în perna lui Falcă… demonstrând, încă o dată, ce pretorian prost, slab pregătit și păgubos e Gheorghe Stoian!

În maniera sa deja enervant de repetitivă, încă de la preluarea gurernării de către PNL, Gheorghe Falcă i-a transmis lui Teodor Țigan, în cadrul unei conferinţe de presă, „să facă un pas în spate”și i-a făcut „manevra” pe care o puteți (re)citi în articolul inițial, făcându-se de râs cu „profesionalismul” de care a dat dovadă.
S-a tot „lălăit” numirea aceasta… miza acestui post fiind IMENSĂ, mai ales din punct de vedere financiar, iar la un moment dat, părea că va câștiga „Tabăra susținută de Falcă” (adică oricare alta în afară de a lui Țigan!).
„Academia de la Alba Iulia” l-a reevaluat însă pe Ţigan după cu totul alte criterii decât cele pe care poate să le pună Falcă pe masă (respectiv PĂDURILE și BANII – dă click, să vezi ceva frumos) așa că… rămâne cum și-a dorit fostul director al Direcției Silvice Arad: este director general peste toate pădurile statului Român… fraiere! :))

tigan falca stoian

(„Sau o fi fost atât de bun negociator încât o să ne trezim cu Gheorghe Stoian pe post de director la Direcția Silvică Arad?!” – cum tocmai ni se șoptește-n cască… ceea ce ar fi chiar TARE!)

 

………………………………………………………….

[TITLUL INIȚIAL] (1 februarie 2020) MECIUL ANULUI – în desfășurare: STOIAN l-a prins pe ȚIGAN la VÂNĂTOARE în timpul SERVICIULUI; drept urmare, Țigan va fi PROMOVAT ca DIRECTOR GENERAL ROMSILVA (?!)

RĂZBOI DE CULISE între GHEORGHE STOIAN și TEODOR ȚIGAN (accesând linkurile marcate, puteți citi ultimele lor declarații de avere și interese afișate)… ați fi anticipat?! Noi (încă) nu – dar se confirmă, astfel, o bârfă cu aură de… jurământ, auzită în urmă cu mulți ani, și mereu reluată: „Indiferent cine vine la putere, Țigan rămâne SUS!” Asta, coroborată cu mai recent-auzita „Ludovic Orban e fan Țigan… că n-are încotro – dar l-ar vrea mazilit!” conduce firul epic până la punctul culminant ce e explodat zilele trecute – deznodământul nefiind încă stabilit.

Ambele personaje fiindu-ne profund antipatice (era să titrăm „Căcatul cu servietă vs. Căcatul cu drujbă: 0 – 2, în meciul pentru „promovări pe nașpa, la PNL” – dar ne-am abținut de dragul sensibilității unora dintre cititorii noștri), nu știm cum să pendulăm concluziv între aceste stihii administrative, cu funcțiile lor importante cu tot… așa că relatăm povestea așa cum s-a derulat: ca pe o succesiune de știri  cuprinzând informațiile preluate din surse cu care nu avem nicio legătură sau protocol.

stoian tigan

Pagina de facebook STOP DEFRIȘĂRILOR a publicat în 28 ianuarie a.c. 

o informație interesantă, prea puțin mediatizată (explicația fiind probabil faptul că a fost preluată prost, de un singur site publicații de casă ale PNL pe care le controlează prefectul interimar Gheorghe Stoian… astfel compromițându-se veridicitatea ei!). „La vânătoare în timpul serviciului!” se intitulează postarea și prezintă următoarele:

„Silvicultorul Țigan Teodor, director al Direcției Silvice Arad din subordinea Romsilva a fost în 10 ianuarie 2020 la vânatoare în timpul orelor de program. Pentru aceasta fapta este posibil sa fie ,,pedepsit” prin avansare in functia de director general Romsilva. Si predecesorii infractori au patit la fel.
Atitudine caracteristica de BARON pe terenul statului, platit de stat. Ăștia sunt cei ce ne administreaza padurile! Corupti, profitori, infractori.

În cursul zilei de astăzi, directorul Direcţiei Silvice Arad, Teodor Ţigan se afla la vânătoare în timpul orelor de serviciu, spun sursele noastre. Acest lucru ar fi ajuns şi la urechile prefectului judeţului Arad, Gheorghe Stoian, care i-ar fi cerut de îndată demisia directorului Direcţiei Silvice din Arad. Rămâne de văzut dacă Teodor Ţigan îşi va prezenta demisia de bunăvoie sau va fi nevoie de formarea unei comisii disciplinare care ulterior va stabili ce pedeaspsă va primi acesta.”

„Teodor Țigan ar urma să devină de mâine noul director general al Romsilva. Este informația care ne-a parvenit din mai multe surse credibile și care ne îngrijorează având în vedere reputația pătată a acestui domn din care amintim:

– prins la vânătoare luna aceasta în timpul orelor de serviciu

– fapte penale în mod repetat între anii 2009-2015 la licitațiile de lemn și exploatări forestiere care au declanșat o anchetă DNA în anul 2016

– l-a numit pe Cristian Moț maistru de exploatare în cadrul Ocolului Silvic Gurahonț deși acesta avea două dosare pentru furt de lemne, respectiv nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă letală fără drept şi braconaj cinegetic.  (Fapte despre care am scris și noi câteva articole în ultimii patru ani… vezi articolele asociate). Am selectat din articol doar ceea ce ține de Arad – întreg textul poate fi citit accesând linkul marcat ca intertitlu.

***

La data curentă nu știm dacă Teodor Țigan a fost numit DIRECTOR GENERAL ROMSILVA – dar dacă așa s-a întâmplat… să remarcăm remarcăm 0 – 2-ul ZDROBITOR pe care detestatul director al pădurilor tăiate din Arad  l-a administrat detestatului administrator al răfuielilor publice din Arad!
Dacă nu, înseamnă că nu-i gata meciul… și urmează să asistăm la chestii și mai palpitante.

Abia așteptăm!

***

EDITARE ULTERIOARĂ – 9 februarie, 2020

Potrivit informațiilor ziarului online PUTEREA, sunt două propuneri în locul lui Gheorghe Mihăilescu pentru postul de director al ROMSILVA. În pole position se află actualul director al Direcției Silvice Arad, Teodor Țigan, susținut de anumite persoane cu grade mari în servicii, dar și de un fost director PSD al regiei. Cea de a doua variantă este fostul deputat liberal de Maramureș din perioada 2008-2012, Pavel Horj, în prezent șeful Ocolului Silvic Dragomirești- Maramureș, cel care în anii trecuți a făcut obiectul cercetării penale într-un dosar al procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus (pentru infracțiuni de fals și de abuz și neglijență în serviciu).”
(Ultima modificare – 2020-01-30)

Articole asociate:

Atenție, doamnelor: un PERVERS cu servietă intră noaptea în Spitalul Județean Arad, pretinde că-i POLIȚIA, urlă că „spitalul este ÎN INCAPACITATE DE PLATĂ!” și dă afară infirmiere. ADMINISTRATORUL PUBLIC, Gheorghe STOIAN, FILMAT de slugi, se prezintă singur…

Tupeu de Țigan – Teodor Țigan: l-a pus pe „Tata hoților de lemne din județul Arad” MAISTRU DE EXPLOATARE peste pădurile Gurahonțului!

Categorie: Știri
Etichete: critic arad, director al Direcției Silvice Arad, director romsilva, Gheorge Falcă, gheorghe stioan, romsilva, Țigan Teodor
Distribuie:
Articolul anterior
Un arădean de 39 de ani a încercat să intre în țară pe la Nădlac cu 1, 2 kilograme de „iarbă vidată”. Poliția l-a reținut și magistrații l-au arestat pentru 30 de zile
Articolul următor
RECOMANDĂRI și SFATURI pentru populație în caz de INUNDAȚII, din partea Direcției de Sănătate Publică

9 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie