Agentul-șef de poliție Radu Vasiescu de la Bata este EROUL ZILEI, după ce a salvat o femeie de 77 de ani care a căzut într-o fântână

radu vasiescu
Distribuie:

 

Polițistul Radu Vasiescu de la Bata este evidențiat de șefii săi de la București și dat ca exemplu pentru toți colegii săi din țară, după ce în amiaza acestei zile a reușit să scoată din fântână o femeie în vârstă, care căzuse acolo după un moment de rătăcire în curtea unei vecine. Femeia de 77 de ani din satul Țela a așteptat îngrozită salvatorii vreme de două ore, până când a fost găsită și salvată de polițist.

Alarma a fost dată luni, 9 septembrie, în jurul orei 11:30, când șeful Postului de Poliție Bata, agent-şef Radu Vasiescu, a fost anunțat despre dispariția unei femei de 77 de ani, din Țela (comuna Bata). Ajuns la domiciliul familiei, nepoții i-au povestit polițistului că bunica lor, tanti Duda, nu e de găsit. Ultima oară o văzuseră dimineața, înainte de a pleca cu copiii la festivitatea de deschidere a noului an școlar.

Fără să aștepte „alte ordine”, polițistul s-a deplasat la domiciliul indicat de rude, a auzit-o pe tanti Duda vorbind firav, a găsit o scară și o frânghie și a coborât în fântână, aducând-o la suprafață ca un salvator profesionist, în viață, dar cu o hipotermie severă și în stare critică.

Femeia a fost învelită cu o pătură adusă de familie și a fost ținută de vorbă până la sosirea echipajului ISU, ajuns la fața locului după câteva minute. Echipajul a transportat-o apoi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Agent şef de poliţie Radu Vasiescu, şeful Postului de Poliţie Bata, din județul Arad, este un model de la care avem cu toții de învățat.
În urma sesizării dispariției unei bunicuțe din localitatea în care îşi desfășoară activitatea, a întreprins toate măsurile pentru a o găsi, iar atunci când a înțeles că femeia este căzută într-o fântână, nu a ezitat să coboare personal pentru a o scoate din apa rece.
Cu astfel de poliţişti ne mândrim și îi dăm exemplu comunității.” – scrie Poliția Română pe pagina oficială de Facebook.

https://www.facebook.com/www.politiaromana.ro/photos/a.561513930626512/2323757651068789/?type=3&theater

Categorie: Știri
Etichete: comuna Bata, politia arad, Radu Vasiescu, satul tela
Distribuie:
Articolul anterior
Goluri multe în ETAPA a IV-a a primei ligi din JUDEȚ. Frontiera Curtici e invincibilă [REZULTATE / MARCATORI]
Articolul următor
Academia UTA a dominat meciurile de la Tărlungeni și ZBURDĂ în Liga Elitelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie