Alianța pentru Arad atacă Primăria Aradului cu Ciprian Luca

apar scaled scaled
Distribuie:

O alianță electorală pentru alegerile locale din 5 iunie a luat ființă pe 31 martie, la Arad. Este vorba despre „Alianța pentru Arad” – APAR -, care reunește filialele arădene ale Partidului România Unită și Uniunii Creștin Democrate din România. Președinții celor două organizații județene, Adrian Pavel Mureșan (PRU) și Bruno Adi Biringer (UCDR) au semnat, în cadrul unei ceremonii găzduite de sala mezanin a Hotelului Continental din Arad, Protocolul de înființare a alianței. Partidele semnatare vor participa la alegerile locale sub semnul „Alianței pentru Arad” și vor avea candidați de primari, liste de consilieri locali și consilieri județeni.

„Alianța pentru Arad” îl susține în cursa pentru Primăria Aradului pe Ciprian Florin Luca 

Acesta va candida ca independent însă se va bucura de suportul alianței.
La ceremonia de semnare a protocolului de înființare a „Alianței pentru Arad” au participat Bogdan Diaconu, președintele Partidului România Unită și Victor Fărăgău, vicepresedinte al Uniunii Creștin Democrate din România.„Am decis să semnăm acest protocol alături de colegii noștri din UCDR pentru că dorim să aducem un suflu nou în administrația locală și județeană din Arad. Vom propune candidați care vor îndeplini un set de norme de etică asumate de ambele partide ale alianței”, a declarat Adrian Pavel Mureșan, președintele filialei Arad a PRU. „Alături de partenerii noștri din PRU vom intra în lupta electorală pentru alegerile locale deoarece suntem convinși că Aradul are nevoie de un suflu nou și de mai multă rigoare în administrație. Pe listele noastre se vor afla și multe nume noi, de oameni care până acum nu au făcut politică. În cel mai scurt timp vom veni în fața alegătorilor cu un program electoral serios și argumentat, bazat pe probleme punctuale ale Aradului și ale fiecărei localități în care vom propune liste de candidați”, a declarat Bruno Adi Biringer, președintele filialei Arad a UCDR.
„Alianța pentru Arad” a anunțat susținerea sa pentru Ciprian Florin Luca în cursa pentru Primăria Aradului. „Am găsit un grup de oameni cu care voi colabora pentru a aduce arădenilor un primar mai aproape de nevoile și de așteptările lor. Aradul merită mai mult decât i s­a oferit în ultimii 12 ani. Împreună, vom reuși să aducem cinstea, corectitudinea și performanța în administrație”, a declarat Ciprian Florin Luca.

Protocolul privind înființarea „Alianței pentru Arad” și sigla acesteia vor fi depuse în termenul legal la Biroul Electoral de circumscripție Arad.

Biroul de presă „ALIANȚA PENTRU ARAD”

Categorie: Știri
Etichete: Adrian Muresan, Alianța pentru Arad, APAR, bruno biringer, Ciprian Luca, comunicat, politic, primaria arad, PRU, UCDR
Distribuie:
Articolul anterior
Cazul CHELOO – o pată de prostie pe obrazul DIICOT!
Articolul următor
Despre presă, politică și alți demoni, la „Lista lui Bruno”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie