Aveți sub ochi cel mai cretin PROCES-VERBAL care s-a scris în ultima vreme. Agentul ILISIE l-a AMENDAT MAXIM pe corespondentul TVR pentru că a îndrăznit să își facă treaba: să filmeze Raliul Aradului și convoiul NATO!

Distribuie:

 

Să-l cunoaștem pe polițistul de la Rutieră ILISIE CĂTĂLIN, scriitor indescifrabil și aplicant de LEGE IMORALĂ, care l-a amendat cu 1500 de lei pe redactorul-corespondent al TVR, Vasile Obșitoș, pentru că… filma în interes de serviciu!

Vasile Obșitoș este un fel de „Sfântul Vasile cel Mare” printre jurnaliștii arădeni… așa puțini și răsfirați cum sunt… iar omul ăsta, pe lângă că e un profesionist în tot ce face, e și un coleg minunat: generos, pozitiv, pașnic, fără „organ” pentru corupție – în viața lui n-a făcut vreun rău cuiva… nu ți-l poți imagina încălcând vreun cod civil, penal, rutier, etic, deontologic sau de orice fel… decât maxim greșind „copilărește”. De o viață în presă – majoritatea am apărut când el era… așa cum e acum: un „fac-totum” – cameraman, reporter, redactor, corespondent… ce vrei tu în domeniul televiziunii, plus șofer – de aici i se și trage… naiba l-a pus! 😀

Cătălin Ilisie este agent de poliție… și cam la asta i se rezumă „meritele”. O lectură sumară a profilului său public de facebook ni-l înfățișează ca pe un fan al sporturilor extreme (motociclism cu motociclete de poliție în special) și al câinilor agresivi, de talie mare, mare amator de bal mascat cu berea-ntr-o mână, țigara-n aceeași… anturaj dubios și chestii de jur împrejur… deci nu vreun sfânt. O lectură atentă a „scriiturii” sale ni-l prezintă ca pe un semianalfabet, rău instruit juridic… un hater cu fluier, chitanțier și ștampilă, care poartă haina statului degeaba… numai așa… să demonstreze că bancurile cu polițiști nu-s ficțiuni.

Incidentul dintre cei doi OFICIALI  s-a petrecut cu prilejul Raliului Aradului de acum o săptămână

și a avut la bază cel mai… non… anti-eveniment rutier care s-a întâmplat vreodată pe șoselele patriei… cred că… respectiv a avut ca pretext NIMIC – afară de neuronii tulburați ai agentului, ura sa inflexibilă pe tot ce mișcă-n frontul său vizual sau ceva de genul. Descifrați dumneavoastră ce s-a întâmplat, citind mărturia lui Vasile Obșitoș, povestită în fața unui grup de colegi, la o întâlnire informală (cum ni se-ntâmplă rar… da bine), la exact o săptămână după ce s-a petrecut, despre momentul „vineri, 2 iunie, 8 seara”:
„Am lăsat mașina fiicei mele, cu care venisem pentru a filma Raliul Aradului și traversarea orașului de către trupele NATO  pentru TVR în spatele Primăriei, pentru că am zis că nu se cade să apar cu o mașină care nu poartă însemnele oficiale ale unui organ de presă în condițiile în care circulația era închisă. Am luat-o pe Milea și am făcut curba pe Grigorescu, dorindu-mi să opresc pe Revoluției, dacă mă lasă, mai precis să parchez fără să deranjez circulația într-un loc de unde să pot filma sosirea mașinilor din față – concurenții venind dinspre Podgoria. Tocmai primisem un telefon din vama Nădlac, de la un coleg care m-a rugat să fiu pe fază, convoiul NATO intrând în țară… am zis că ar fi ideal dacă i-aș prinde un unghi bun (n.red.: Vasile a filmat sute… spre mii de astfel de cadre în ultimele decenii – Cătălin nu era nici bebeluș când Vasile filma din „unghiul ăla care nu deranja pe nimeni”… nici dracu nu i-a avut baiul! Ba, dimpotrivă, nesimțitule!, colegii tăi îl ajutau, oamenii îi mulțumeau că se văd la televizor, pe ditamai postul național…)… e plină arhiva TVR – și nu numai… că Vasile e și generos… v-am mai zis). Colegul domnului Ilisie, pe care l-am întrebat dacă pot să mă duc spre Revoluției, să caut un loc, nu mi-a dat voie – și mi-a făcut semn s-o iau pe Crișan și să ies din obiectiv. M-am conformat și am luat-o spre Piața Mică. Am rulat vreo 100 de metri, moment în care m-am auzit fluierat și mi s-a făcut semn să trag pe dreapta. Am oprit, iar domnul agent care a venit la mine… a părut din prima că vrea să mă bată: nervos, supărat, ostil de parcă cine știe ce am făcut! Mi-a cerut actele mașinii, asigurarea – i-am explicat că la TVR există o firmă de leasing care se ocupă de toate asigurările… să o caute pe calculator, că o găsește… să bată direct numărul de mașină. Nu m-am certat cu el… i-am zis, liniștit, că tocmai am trecut printr-un infarct… și chiar nu mai vreau să fac încă unul! El a început să urle la mine: MAXIM ÎȚI DAU! – și a stat 40 de minute (!!! – dă să-mi bag picioarele! – n.red.) în mașină și a căutat în toate cărțile pe care le-a avut la el motive să îmi dea cât mai multe puncte de penalizare. A scris acest PROCES-VERBAL (degetele din fotocopie sunt ale lui Vasile – n.red.) pe care până acum nu a putul să-l descifreze nimeni… avocatul meu mi-a zis că habar n-are ce-o scris ăla acolo… trebuie comandată expretiză (clar! – n. red.)” – ne-a rupt logica-n paișpe Vasile Obșitoș.


Vasile împlinește zilele astea 60 de ani… și în anii ăștia foarte mulți  chiar a văzut multe, a iertat multe și a suportat multe

L-a suportat și pe organul care i-a tăiat amenda „MAXIMĂ, FRATE, mi-a dat” – așa cum l-a amenințat înainte de a-l cunoaște (dacă ești polițist și nu-l cunoști pe Vasile, n-ai cultură generală!… vorba lu` Adi Buș!). A plătit pe loc 750 de lei – o jumătate din cei 1500 (singurul lucru citeț de pe procesul-verbal – banii!), respectiv din salariul său pe o lună – repet: nesimțit!…
Pentru că… n-a făcut nimic… „decât a vrut să filmeze” Raliul Aradului dintr-un unghi care nu deranjează pe nimeni, dar care îți încântă șefii și te face mare pe tine însuți – plus trupele NATO care trec prin orașul în care ești tu polițist prost – pentru că Vasile e coleg cu tine de Guvern, e finanțat prin Parlament… deci e la fel de OFICIAL ca și tine… dacă nu cumva peste!

Ce-a scris, de fapt, organul Ilisie în capodopera sa – dezvăluire uluitoare și, efectiv, EXCLUSIVĂ

… că nici măcar el însuși nu cred că mai știe!
O armată de avocați s-a chinuit să descifreze compunerea lui Ilisie intitulată fraudulos PROCES-VERBAL – iar la încheierea ediției, al… 18-lea avocat consultat de Vasile a reușit să descifreze – cine știe ce program sofisticat are omu! – ce-a scris organul Cătălin Ilisie în capodopera analfabet-extremistă intitulată PROCES-VERBAL nr. 0151933 – pe veci să-i fie celebritatea! (i-am dat și TAG): a copiat articole din lege! – frate… asta a reușit să producă el în 40 de minute de stat în mașina statului: să copieze niște articole din lege pe care nu le poate descifra nimeni! „Nici n-a spus ce s-a întâmplat… nu a descris mersul evenimentelor. Colegii din conducerea de la București mi-au reproșat că de ce nu am făcut un reportaj cu subiectul ăsta. Mie nu-mi place să fac subiecte despre mine (…)” – ne-a demonstrat încă o dată Vasile de ce e și „cel bun” (poate chiar de aici trăgându-i-se: că e prea bun).

Nu va rămâne, însă, așa!

„De la TVR m-au pus să dau o notă explicativă despre ce s-a întâmplat – pentru că astfel s-a pierdut evenimentul! – iar după ce au citit-o mi-au dat de la serviciul juridic un număr de la Minister, unde să sun, pentru a demara contestația la procesul verbal” – ne-a explicat Vasile… nu foarte vesel.

………………………………

P.S.: Dacă domnul agent de poliție Ilisie Cătălin vrea să ne demonstreze că e un polițist corect, cinstit și exigent inclusiv cu propriul său comportament, iar nu cum credem noi, să facă bine să se amendeze singur, pentru că în poza de o vedeți în colajul de față, pe care de capul lui și nesilit de nimeni și-a postat-o pe facebook, n-are caschetă – și n-ai voie să descomplectezi uniforma statului, fraiere, nici dacă mori de cald sau de plăcere cum îți stă ție cu capul gol!

Categorie: Investigații
Etichete: agent de politie catalin ilisie, amendă, Catalin Ilisie, maxim, PROCES-VERBAL nr. 0151933, raliul aradului, TVR 1, vasile obsitos
Distribuie:
Articolul anterior
Cupa Aradului la ciclism
Articolul următor
Marius Silviu Oneț este noul primar al comunei COVĂSÎNȚ
Bagă un „16”

13 comentarii. Leave new

 • Amator de bal mascat cu berea in mana. Buna asta! 🙂

  Răspunde
 • Buna ziua. Toate vorbele astea adresate le aceasta persoana din cadrul politiei agentul Ilisie, sunt niste prostii ati vazut si voi niste poze si ati prins un subiect de discutat, ati putea sa va uitati in oglinda prima data si dupa aceea sa vb de alte persoane. Criticati pe care cum gasiti. Pliktisiti de viata voastra in care stati si betivaniti intruna dintrun lokal in altul, nesimtitilor.

  Răspunde
  • :))) BRAVO, BĂ!

   Răspunde
  • avatar of golani in uniforma
   Golani in uniforma
   14 iunie 2017 10:17

   Rutieriștii din Arad, o adunătura de infractori, in frunte cu sfertodoctul asta cu nas rosu! Asta e moștenirea lăsată de cei aflati vremelnic la conducerea IPJ-Politia Rutiera. Betivi, drogangii, aroganți, agramați, inculti si, cel mai important, spagari! Sa-i vedeti cum incep sa sune colegi, in momentul in care vreo ruda, ori un prieten le solicita ajutorul cand sunt depistați cu nereguli in trafic:))))
   Nesimtiti, purtători de cascheta!

   Răspunde
 • Pentru unii se gasesc scuze, iar pentru altii se gasesc critici. Sa fim sinceri, voi nu ati avut niciodata o bere in mana, asai?! Si ce legatura are asta sau ca este agresiv cainele, cu ce a facut el?
  Rusine!!
  Rezumati-va doar la greseala pe care a facuto omul, daca a facuto si atat, asta daca va numiti asa zisi „Jurnalisti” si nu la pasiunile pe care le are. Fiecare are dreptul sa faca ce ii place fara sa ii tina altii evidenta!

  Răspunde
 • Ei ei….din cate vad sarmanul jurnalist nu e chiar atat de nevinovat….bine ca ai scris de cainii domnului Ilisie care nu au legatura cu cazul si ai uitat sa spui ca acest zeu al jurnalismului nu avea centura, vrobea la telefonul mobil si nu avea actul de identitate si permisul asupra lui….poate sa isi ia toti avocatii din lume ca tot degeaba….iar Ministerul nu anuleaza procese verbale spre ghinionul jurnalistilor pentru ca nu are aceste drept….ma bucur ca in viitor cand voi merge in parc cu nepotii si voi vedea o banca noua voi considera ca e facuta din aceasta amenda platita de marele jutnalist!!!!!

  Răspunde
 • avatar of a.rădeanu
  A.Rădeanu
  12 iunie 2017 7:37

  Polițiștii-cocalari colcăie prin Arad. Nu credeam că citesc și ei presa on-line, dar se pare că au interes – ei, familiile lor și gașca – să posteze comment-uri nesimțite. Este o adevărată vânătoare de gazetari în Arad, începând cu ciracii lu’ Puha de la Parcări (care fotografiază rapid și amendează mașinile presei staționate la diferite evenimente) și până la Poliția Locală și cea Rutieră, care nu permit accesul presei în zona unui eveniment, contrar normelor legale. Abuzuri milițienești și securiste, cărora nimeni nu le poate pune stavilă.

  Răspunde
 • avatar of mot ovidiu
  Mot Ovidiu
  12 iunie 2017 10:45

  draga Valeriu, am citit articolul( cum de altfel le citesc cu interes pe toate ale tale) si de data asta cred ca ai exagerat. Cind te am cunoscut erai si tu in bar cu o bautura in mana( si nu mi am facut impresii proste desii era in mijlocul zilei si ma gindesc ca erai in timpul programului) am fost avertizat ca Valeriu este cu probleme (EDITAT – L.V.) si e mercenar „de” presa. Nimic din toate astea nu au contat pentru mine si am avut o relatie ff buna cel putin din punctul meu de vedere (si sper ca si in continuare). Omul Lucian trebuie tratat pentru ce este nu pentru trecutul lui sau greselile facute fatza de altii in trecut.
  De aceea consider ca tu puteai sa te limitezi la criticile asupra politistului(pe care recunosc il cunosc) si, sau asupra politiei. Dar sa intrii in trecutul omului si in familie, Lucian nu e ok ( parerea mea). Si tie ti am luat apararea de cite ori dupa ce ai scris oamenii i ti puneau etichete din trecut! le am spus sa vb de jurnalistul Valeriu nu de altceva. Referitor la articol si eu am luat amenzi si nu una ptr acte lipsa centura si telefon( si nu o data, ptr ca nu mi tin actele la mine). Am platit si gata asta e. Fiecare om e suparat ptr amenda( nu ne cade bine) dar de aici pina al linsa pe bietul om e cale lunga. Catalin Ilisie e un om extraordinar si e cel mai putin predispus la abuzuri. D nul OBSITOS V. la fel in om extraordinar. Nu stiu, ceva s a intimplat. Ps. sper sa nu te superi Lucian si sa consideri asta o critica constructiva si nu o dojeneala.

  Răspunde
  • draga Ovidiu, cum zici, mi-am permis sa editez o mica parte a comentariului tau (de regula sterg asa ceva cu totul – prea personal pentru un site generalist… odata o sa-mi fac un blog special pentru discutia asta) si sa apropb restul pentru ca tin neaparat sa iti raspund punctual la ceea ce te mana in lupta și te dezamageste la acest articol in particular si la mine in general.
   1. Nici nu mai stiu de cand mi-am pierdut obiceiul de a bea regulat… beau cand am chef… si am chef rar – doar cu un anturaj de care-mi place. N-am fost niciodata dependent de viciul asta (ca de fumat, de exemplu)… iti povestesc, la o alta „bautura in mana”… cand om avea timp… da chiar nu vad cine, in afara de noi doi si inca o caruta care nici nu intra aici, is curiosi de asta…
   2.. Unde Dumnezeu ai citit ca m-am luat eu de familia omului?
   3. Vasile si-a povestit păsul ăsta la o intalnire informala, la o masa cu trei deputati si 10 ziaristi – de la tot atatea publicatii. Niciunul dintre cei de la masă (eram treji toți – țin să mentionez asta!:) nu a interpretat altfel „cazul Obsitos versus Ilisie” decat injurand si politie, si agent… lacrimi si sfinti or fost. Asa ca nu ma acuza de subiectivitate… chiar daca nu-l cunosc pe Catalin Ilisie. Subiecyiv poti sa ma faci referindu-te la faptul ca sunt singurul care a scris (cel putin pana acum) despre această porcărie pe care un aproape de-al tău i-a făcut-o unui aproape de-al meu.
   4. N-am nicio frustrare fata de Politie – iar fata de majoritatea politistilor din Arad am un respect bine strunit. Cu majoritatea acestei majoritati sunt cunostinta, amic sau prieten. O mare parte imi sunt surse (nu neaparat dfintre cei care imi sunt prieteni). Ii taxez urat pe cei pe care-i traxeaza astfel ORICE CITITOR de pe lumea asta – nu la gramada, ci individual. Pentru fix ce au făcut – nu când au fost mici: acum!
   5. Daca prietenul tau e curios sa ma contacteze ca sa imi arate el mie cum sta treaba, n-are decat sa imi scrie un PM pe facebook si se rezolva. Daca e mai timid, poate sa imi scrie un mail pe [email protected] – că poate pe taste se exprimă mai citeț.

   Răspunde
 • avatar of mot ovidiu
  Mot Ovidiu
  12 iunie 2017 11:45

  Valeriu, esti prea destept si harsiit prin presa si prin viata ( dealtfel) sa nu intelegi ce am vrut sa spun( mai ales ce nu am vrut sa spun hahaha fie vb intre noi ca nu ne aude nimeni). Comentariul meu nu era subiectiv si nici generalist( ti am spus la fel cum ti am tinut apararea de n de ori cred, asa incerc sa ti spun ca gresesti cind gresesti si ti am explicat de ce).
  1) nu am spus ca bei sau esti betivan.
  2)pozele sunt din familie( mai ales ciinele de care era vorba hahaha)

  3) jur daca te am acuzat de subiectivitate( reciteste) si sunt convins 100% ca asa a fost cum ai spus tu referitor la ce a relatat Obsitos la masa.( si eu cobor sfintii cind iau amenda).
  4) Stiu ca ai cumostinte poate prieteni la politie si stiu si cine nominal. nu te am acuzat ca ai fii subiectov referitor la politie( reciteste ce am scris de critica politistului sau politiei).
  5) Cata Ilisie nu m a rugat sa intermediez nimic intre voi si nu cred ca e cazul. dupa cum il stiu cu bun simt v a tacea si v a inghitii. Nu cred sa ti poarte pica .
  Amu ai inteles???
  Cu drag Ovi

  Răspunde
 • avatar of mortii ma-tii
  Mortii ma-tii
  19 iunie 2017 22:26

  Daca a fost găsit vinovat de ceva domnul ziarist de ce sa nu plătească ca restul muritorilor de rand… E mai presus cumva?!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

dosare

[ACTUALIZARE 6] Odiseea corupției din Justiția arădeană în cazul jafului imobiliar continuă: SCRISOARE DESCHISĂ adresată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara în cazul Viorica Ichim vs fostul judecător Ioana Popescu & întregul grup infracțional organizat

N. RED: și ACTUALIZAREA nr.6 a acestui articol reprezintă exclusiv TEXTUL AUTOAREI – Viorica Ichim. Oricine dintre cei vizați de acuzațiile cititoarei noastre dorește să își exprime opinia / poziția…